hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bence olabilir çünkü millet aç gibi beleş telefonlara saldırcak..(bende saldırcam... ve evet açım)[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 2 senelik abonelik sözleşmesi yapana şunlardan birini versin bakın bakalım turkcell abonesi kalıomu :D Genç kesim direk olarak atlıcak vodafone'a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 peki sizce bi düşünün vodafone turkcellden mi yoksa avea dan mı çalıcak müşteri daha çok?Dönek tüketici olan avealılar vodafone a kaçıcak doğrudan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Turkcell abonesiyim ve direk olarak satışa getirecem turkcell'i :D 2 ay boyuncada numaram arandığında numaramın değiştiğini belirten bi telesekreter koymak zorunda zaten. Eee ben neden satmıyım turkcell'i :) Beleş Nokia 6280 , Motorola Razr V3x , Nokia N70 dururken neden mal gibi turkcell kullanıyım? Bunca zaman kullandıkta ne oldu ne verdi. Takoz gibi bi 6600 kullanıoz onuda kendimiz aldık. [Bu mesaj Persky tarafından 16 Aralık 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Vodafone'un telsim hakkındaki açıklaması için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Bi motoroa razr verse hiç fenal olmaz hani, makbule geçer.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 n70 falan oh ne güzel... valla bi tcell bide avea hattım var hepsini bırakırım acımadan... olmadı kırarım blokesini avea falan kullanırım ama vodafoneun tarifeleri uygunsa neden vodafone kullanmiyimki[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bastır telsin =))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ee iyi ya benim telefonda eskimişti zaten.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 yurtdisi modellerini uygulucaklarsa eger vericekleri telefonlar cok iyi telefonlar oluyor. d-500 k750 yi bedavaya alirkan dahada iyi bir model icin ilk alimda mesela 50 euro gibi bir bedel oduyorsunuz disarda alirken. yine ucuza geliyor tabi.2 senede birde sozlesme uzatirken yeni telefon hakkiniz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 alman tvlerinde görüp şaşırırdım ben buna durmadan... bu mükemmel telefon 0 € falan yazardı oha bee derdim de sonradan anlamıştım olayı...aslında iyi olay baya ama ben vazgeçmem turkcell'den..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj CthuLhu tarafından 16 Aralık 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 nasip beleş tel werirse Sharp 902 Ferrari gözüme kestirdim şimdiden beni abone saysınlar :D[signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok [Bu mesaj http tarafından 16 Aralık 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: Persky, 16 Aralık 2005 13:11 tarihinde demiş ki: 2 senelik abonelik sözleşmesi yapana şunlardan birini versin bakın bakalım turkcell abonesi kalıomu :D Genç kesim direk olarak atlıcak vodafone'a :D işte biz de Turkcell de böyle şeylere girer diyoruz baktı ki aboneleri toptan kaybediyo[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 girerse pazarlama anlayışının çok büyük ölçüde değiştiğine işarettir. yada dakkası 5 milyon falan yaparlar konuşma ücretini..[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Kapış olur o bedava telefonlar için.Millet birbirini ezer,cep shoplarda olay çıkar vs vs[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: InneR_ChaoS, 16 Aralık 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Kapış olur o bedava telefonlar için.Millet birbirini ezer,cep shoplarda olay çıkar vs vs Oyy oy :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 valla vodafon beleş 6600 bile verir hehe adamların para .....[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 36tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du[Bu mesaj SoulCube tarafından 21 Aralık 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bu çok akıllıca ve müşteri çeken bir yöntemdir zaten yurtdışında senelerdir uyguluyorlar . Ben isviçrede yaşarken bu sistemden yararlanıyordum , marka vs. derdiniz olmasın en son çıkan modeli bile 3 4 euroya veriyorlar abonman karşılığı . Bi nevi taksitlendirme .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 numarami tasiyamadigim surece ben turkcell i degistirmem. diger turlu vodafona a gecerim aria gecerim diyenleri zaten turkcell sallamiyor onlar zaten gecen ogrenci vs o yuzden telefon numarasi tasinmasi baslamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Peki vodafone avea'dan daha karlı olur mu sizce arkadaşlar? Bedava mesajlar, öğrenci tarifeleri, kampanya kontörler...? Bunun yanında aldığımız telefonun parasını bizdfen çıkarmasın 2 yıl bize sabit ücret diye 10 milyon filan kakalamasın :). Bide bende 6600 var mesela bunu satıp üstüne para koyup daha kaliteli bir telefon verirler mi ki 6630 gibi? Yaşasın rekabet :) Bu arada bu numara taşıması olayını duymuştum 053x mesela turkcell numarası ama telsim, avea gibi başka operatorlerlece de kullanılabilecek. Bu uygulama ne zaman başlayacak bilginiz var mı?[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ben gördüm olay şöyle kocaman bi afiş üstünde büyük puntolarla Nokia N90 1 Euro!!! diye altındada büyüteçle bile göremiyceğiniz küçüklükteki puntolarla bir yazı: Nokia N90 1 Euro avanta ayda 29,30 Eurodan başlayan sabit fiyatlarla!!!ayrıca bir aylığı bile ödeymezseniz telefonun 2 katı para alıyorlar tabi siz afişten etkilendiğiniz için dünya umurunuzda değil zaten pek fazla kurcalamıyorlar orayı imzayı atıyosunuz direk Ps:Bunları yaşamış birnin yeğeni olarak konusuyorum :)[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 haah iyi halt yiyor, sanki cep telefonuna giden milyonlarca para yetmiyormuş gibi dahada telefon dolduruyorlar piyasaya. Gelmesin sakın türkiyeye.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 21 Aralık 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Baya zorlucaklar piyasayı.. Aslında iyi oldu ya söyle kampanyalar cıktıkca telsime gecicem gibi geliyor.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: BabacumMostors, 16 Aralık 2005 11:21 tarihinde demiş ki: turkcell i koaly kolay bırakamam ama bu bedava telefon oalyı olursa alırım bir vodafon hat (yaa artık telsim mi var adı direk değişiyor ;)) kırdırırım telefonun kilidini turkcell le kulanırım :) ha vodafon hat boşa gitmesin diye de ona da bir güzellik bulurum artık ehe bi düşünsene avrupadakiler neden bunu yapmıyor? dediğin şey biraz zor..hatta bence imkansız..yapsan bile adamlar anlar sana bi güzel kaydırırlar ceza falan :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: oper, 21 Aralık 2005 22:06 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 16 Aralık 2005 11:21 tarihinde demiş ki: turkcell i koaly kolay bırakamam ama bu bedava telefon oalyı olursa alırım bir vodafon hat (yaa artık telsim mi var adı direk değişiyor ;)) kırdırırım telefonun kilidini turkcell le kulanırım :) ha vodafon hat boşa gitmesin diye de ona da bir güzellik bulurum artık ehe bi düşünsene avrupadakiler neden bunu yapmıyor? dediğin şey biraz zor..hatta bence imkansız..yapsan bile adamlar anlar sana bi güzel kaydırırlar ceza falan :D bunu yapmak o kadar kolay ki... kendi evinde bile yapabilirsin içini faln açmadan[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar