reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 [spo1=maille geldi -->]Üniversitelerde neler oluyormuş yahu ? :) ODTÜ Felsefe öðrencilerini en çok zorlayan hocalardan biri yıllık olan dersinin final sınavında sınıfa gelmiş ve sınav sorusu olarak tahtaya, "Why?" (Neden?) yazmış. Öðrenciler ilk önce ne yazacaklarını şaşırmışlar, sonra herkes birşeyler yazmaya başlamış. Yalnız bir öðrenci, sınawın ilk dakikasında kağıdını teslim etmiş.Öðrencinin cevabı da soru gibi kısaymış: "Why not?" (Neden olmasın ki?) Bu öðrenci sýnavdan "100" almış.. Aynı hoca başka bir sınavda "risk nedir?" diye soruyor. Yine bir öðrenci sınavın ilk 10 saniyesinde teslim ediyor kağıdını. Kaðıdın üst kısmında sadece isim-soyadı yazıyor, gerisi ise bomboş beyaz yaprak. En altta ise "işte risk budur" diye yazıyor. Ve sonuçta da sınıftaki en yüksek notu alıyor. Hocanın bir sonraki sınavında yine "Risk nedir?" sorusuyla karşılaşan öğrencimiz tekrar boş kağıt verince bu sefer 0 alıyor. Tabii koşa koşa hocaya gidip sebebini soruyor. işte cevap: "Aynı şartlar altında, aynı riski iki kere almak aptallıktır!" Hocamız bir başka sınavda derse giriyor ve tek soru soruyor: "Atatürk ne yaptı?". Bütün öğrenciler harıl harıl yazmaya başlıyor, kağıtları dolduruyorlar. Sınav sonucunda herkes ortalama notlar alıyor. Bir öðrenci ise 100 alıyor. Bu öðrencinin cevap kağıdında şu yazıyor: "Ne yapmadı ki!" Bu tür öðrenciler ve değerlendirmeler Hukuk Fakültelerinde yok mu? Elbette var. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Hocanın biri sınavda, o günlerde devam etmekte olan bir davanın detaylarını vermiş ve sonucun ne olacağını sormuş. Tabii, bütün öðrenciler ha babam, de babam, sayfalarca yazmaya başlamışlar Ama bir öðrenci kağıdını sınawınilk dakikasında vermiş. Ve buna rağmen 100 almış. Öðrencinin yanıtıtek cümleymiş: "Devam eden dava hakkında yorum yapılmaz." Bir efsane de tıpçılardan: Olay bir tıp fakültesinin anatomi dersinde geçiyor. Okulun en iyi hocası, anatomi dersine ilk kez giren öðrencilerine; "tıptaiki önemli şey vardır" demiþ, "ilki, hiç bi şeyden iğrenmeyeceksiniz!"Bunu söyledikten sonra işaret parmağını önündeki kadavranın makatına sokmuş, bööyle bir karıştırıp çıkardıktan sonra parmağını hop diye ağzına sokmuş ve emmiş . ardından öðrencilerden de aynısını yapmalarını istemiş. Genç tıp öðrencileri, kızara bozara aynı şeyi teker teker yapmışlar. Bunun üzerine Hoca öðrencilerine dönüp; "ikinci önemli şey ise çok dikkatli olmaktır" demiş ve eklemiş , "Mesela ben demin hastanın makatına işaret parmağımı soktum ama orta parmağımı emdim!"... Bir kız yurdunda kalan kızlar , artık temizlik görevlisine olan kıllıklarındamıdır yoksa nerden çıktığı belli olmayan bir yurt geleneğinden midir, her sabah dudaklarına ruj sürdükten sonra aynaya öperek iz bırakıyorlarmış. Yurt müdürü ne yaptı ettiyse bu alışkanlığı ortadan kaldıramamış. diğer yandan temizlik görevlileri de iyiden baş kaldırmaya başlamışlar. Sonunda müdürün aklına parlak bir fikir gelmiş. Hemen bir duyuru yapıp, kızları toplantıya çağırmış. Neyse toplanmış bunlar. Müdür "Buyrun tuvalete" demiş. Hep birlikte, temizlik görevlisinin beklediği umumi tuvalete girmişler. Aynalarda sabahki ruj izleri hala duruyormuj. Müdür "Arkadaşlar" demiş, "bazılarınız dudaklarına ruj sürdükten sonra aynaları öperek çıkması güç izler bırakıyor.. Temizlik görevlilerimiz bunları temizlerken zorlanıyor. Sizleri görevlimizin bu temizliği yaparken ne kadar zorlandığını bizzat görmeniz için topladým. bakın ve görün". Sonra görevliye bir işaret çakmış... Bizimki gayet sakin bir şekilde tuvalet fırçasını almış, klozetteki suya daldırmış ve aynayı onunla temizlemiş . O günden sonra bir daha o yurtta tuvaletlerde dudak izine rastlanmamış. :-):-) [Bu mesaj reyou tarafından 21 Aralık 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir][/spo] [Bu mesaj reyou tarafından 21 Aralık 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Gördüğüm en güzel c/p Edik : Ahanda bi nebze düzelmiş. [signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! [Bu mesaj Rebelution tarafından 21 Aralık 2005 09:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ruj Olayı Çok güzel[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 su anatomi dersi bence cok guzel :) ama o dersten snra ben o hocayı oldururdum :) hemde makatına parmagımı soka soka... :([signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz.
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hepsinin çeşitli varyasyonlarını dönem dönem dinledim. sanırım hepsi şehir efsanesi :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 dünya üzerinde çeşitli üniversitelere uyarlanmış şekilleri mevcuttur ama ne kadar doğru bilinmez :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bunlar efsane ama odtüde yaşanan birkaç şeyden bahsedebilirim ben: - Öğrencinin biri sınavda bir soru cevabını -5 Kelvin bulur. ODTÜ'ye gelip mühendislik okuyan birinin hala - kelvin olmadığını bilmemesine sinirlenen hoca çocuğa sorudan -5 puan verir (0 puan değil -5) - Statik sınavında bir truss taki "zero force member"ları bulmak gerekmektedir. Öğrenci nasıl olsa birkaç tanesi tutar da bikaç puan alırım diye önüne gelen her parçaya "zero by inspection" yazar. Asistan da çocuğun tüm cevabını komple kırmızı kalemle çarpıyla karaladıktan sonra puan bölümüne "zero by inspection" yazar. bikaç tane daha vardı ama sonra anlatırım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bende duydum ama doğrumudur efsanemidir bilinmez.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bariz efsane abi hepsi... Senelerdir duyarız orada burada... Şey de vardır ya, 4 arkadaş finale gitmeyip bir dahaki gün hocaya "yolda lastiğimiz patladı, aynı arabayla geliyorduk" der, make-up sınavında da hoca öğrencileri ayrı yerlere alıp tek bir soru sorar. "Hangi lastik patladı?" Yalan tabii böyle hikayeler... hehe[signature][hline]"Mph Rmph !!"
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 @karpuz onu da biliyom :P[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 makat olayi Nejat Uygur'un bi gosterisinde vardi.Ordaki Doktor rolundeki tiyatrocu serce parmagini idrar dolu bir bardaga batirip bas parmagini yalamisti.e benzer bi durum o hoca burdan cp yapmis =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yau bana da kolpa gelse de fizik bölümünde olduğum için hafiften gururla söylediğim bi efsane var :D odtü fizik en çok bırakma potansiyelli bölümmüş sanırım her neyse işte bu bölümü millet 7 yılda güç bela bitiriomuş. hatta 6-7 yılda felan bitirdin mi helal felan diolarmış ki 5 yılda bitireni felan ne derler. bi eleman varmış 4 yılda bitiren, adam yurt odasından aşşağı olta atıomuş, sorana da balık tutuyorum diomuş. (aşşası toprak ama) böle yani :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 o adamdan korkucaksin iste.. adam manyak gozunden belli =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
elm Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 İlk felsefe sınavında ki why sorunun cevabını biraz daha farklı duymuştum.Because yazınca 100 alıyordun why not yazınca 50 galiba =))
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 çoğu yalan :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 37 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bizim bi ciplak kosan kizimiz var[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Külliyen yalan... efsane.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bu mesajın olduğu en az 69 tane topic açıldı[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
CManiac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 arkadaş hepsini burdan almış galiba efsane bunlar
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: muzcu, 21 Aralık 2005 14:16 tarihinde demiş ki: yau bana da kolpa gelse de fizik bölümünde olduğum için hafiften gururla söylediğim bi efsane var :D odtü fizik en çok bırakma potansiyelli bölümmüş sanırım her neyse işte bu bölümü millet 7 yılda güç bela bitiriomuş. hatta 6-7 yılda felan bitirdin mi helal felan diolarmış ki 5 yılda bitireni felan ne derler. bi eleman varmış 4 yılda bitiren, adam yurt odasından aşşağı olta atıomuş, sorana da balık tutuyorum diomuş. (aşşası toprak ama) böle yani :D O efsane odtüde de çok dolaşır aslı var mı bilinmem ama olsa da olmasa da farketmez heralde.. Ama odtü fiziğin zor olduğu yalan. Hatta çoğu bölümden çok daha basit olduğu için ezilir. ODTÜ'de en zor bölümler başta makina olmak üzere elektronik ve mimarlık. Makina kendisi çok zor olduğu için. Elektronik öğrenciler çok kastıkları için curve yükseldiğinden Mimarlıksa hocaların özellikle proje kontrolünde psikopatlık yaptıkları içindir. Fizikse çok rahat bölüm. Hatta tanıdığım çoğu fizikçi rahatlıktan yandal ve çift anadala geçmiş durumda.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ruj ahaha. Garipler ya.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
kickass Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 www.efsaneler.com Bunun gibi dolaşan herşey. Bir gece bu siteye sarmıştım ve herşey bittiğinde saat 6 olmuştu. Sürükleyici bir site, uyarımı dikkate alın.[signature][hline]Unlimited Reseller
beybin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 benden de bi tane . fizik finalleri..hoca sandalyeyi alıp masaya koyuyor . bu sandalyenin burada olmadığını kanıtlayın..herkes gazete boyutunda sayfalara tezler yazıyor..bi tanesi geçiyor finnaleri : "hangi sandalye??"[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Öne çıkan mesajlar