hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: bLaQ, 22 Mayıs 2004 18:40 tarihinde demiş ki: Osman Sınav'a dizi bu sene bitiyo mu diye sordular, her bölümünde 2 milyon dolar getiren bi diziyi neden bitirelim dedi, o paralar nereden geliyo sanıyosunuz heu :) Şimdi ben internette ne kadar Kurtlar Vadisi ile ilgili site varsa 4.5 M$ diye okudum hemde söyleyen O.S değil Racvi Şaşmazmış diye bunların asparagas olduğu ortaya çıktı baksanıza herkezde farklı rakam ve gecede 4.5 M$ kazanacak diziyi ben önce en yakınımdaki 50 kişiye izletirim göze batan falsoları temizlerim en ufak hatası olmaz. Polat Baronun oğlu çıkacakmış bu daha önce de söylenti falan değil direk dizinin ilk bölümlerinde gösterilen bir rüyadan dolayı yapılan tahminlerdi geçende de bi magazin sitesinin linki vardı orada yazıyordu bu sezon biterken ortaya çıkacak diye sanırım gazetedeki Ali resmide onunla ilgili. Gerçi benim o konuda başka senaryolarım vardı ama şimdi düşününce buda mantıklı geldi :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Bunun böyle olacağına dair kesin bir bilgi aslında çıkmadı. Fakat daha sonraki bölümlerde ortalığı karıştrıp rahat rahat bölüm uzatmak açısından bazı ipuçları da konmuştu diziye. O rüya olayını hatırlamıyorum ama Baron' un slan Beyi bir yerlerden tanıması, Ali' nin evletlık olması ve Aslan bey ile Ali' nin ailesi arasındaki çok özel bağın varlığı bu tip bir şeyler çıkarabilineceğine dair ipuçlarıdır kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 of kim kimin oğlu derken dizi yalan rüzgarına dönmesinde[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bence kılıcın oolu çünkü aslan yüzünü kesio bebeği aldıı adamın ve kılıcın da yüzünde hoş bi yara war[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Baron çiftlikte kılıçın patronu gibi bir seviyede de olabilir ve baron yokken çocuk kılıca emanettir sonra aslan bey kaçırır çocuğu o sırada kılıç yer darbeyi ve bunun üzerine safiyeyi türkiyede tutmaz mehmet karahanlı. Tabi Aslan Bey neden kaçırır çocuğu bilemiycem belki onun oğludur o da belli olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ulan harbiden pembe dizi olmasında oktay kaynarca yeni bir rolle çakırın ikiz kardeşidir ve intikam için gelir falan ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Abi üniversteye gitmiş bu Kurtlar Vadisi ekibi bi öğrencinin sorduğu soru şu "Herkes Çakır tekrar dönecek diyor Güllü'nün de yapısı Çakır'a çok benziyor onun ameliyat olması gibi bişey olabilir mi?". Bu nedir ya yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Freak, 23 Mayıs 2004 10:46 tarihinde demiş ki: Abi üniversteye gitmiş bu Kurtlar Vadisi ekibi bi öğrencinin sorduğu soru şu "Herkes Çakır tekrar dönecek diyor Güllü'nün de yapısı Çakır'a çok benziyor onun ameliyat olması gibi bişey olabilir mi?". Bu nedir ya yazık valla. yuh be elif te zaten laz ziya nın yeğeni[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Polat konseye girer mi?[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 polat bu gidisle bir yerlere girecek ama konseymidir bok cukurumudur bilinmez.. sezon sonuda yaklasiyor osman amcamin klasik sezon sonu hikayesi herkesin vurulmasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Klasik Osman Sınav finali yaparsa Polat ya vurulup ağır yaralanır yada ölür. Dizi tam bitiyorsa kesin ölür sezon finalinde de O.S'ye bişiyler olmadıysa mutlaka yaralanır.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Bence Polat'la Baron'un kızı arasında bişi olacak. Kız polat'ı görecek platonik bişiler olacak gibime geliyo...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Biraz cıvıtayım. Bence Buffy Polata aşık olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Abso lol :) Angel da konseye girdi mi tamamdır..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Polat Buffy'yi buffyler mi? gibi iğrenç bi espiri yapasım geldi ama yapmıyacam...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ah buffy ah (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 kim buffy dedi :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 lol fikirlerinizi osman sınava mailleyin adam uzatmak için nede olsa elinden geleni yapıcak birini seçer elbet.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Uzatacak bir şey yok zaten dizi 3 sene olarak planlanmıştı. Fakat bazı değişiklikler yüzünden bazı garip durumlar içine girdi konu diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 O diilde arkadaşlarla konuşuyoduk Polat the H@ck3r bölümünde en son şifre nasıl s2 olur ya nası bu şifreyi atıp bulabilir öyle zor bi yerin şifresi nasıl 2 haneli olur.Orda bi şaştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ne bekliyorsun abi adamlar bağlantı çekmek için öyle yapmışlar.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Nası bağlantı çekmek için? Önceki bölümlerde de şifre Kurtlar Vadisi falandı yani uzun bişilerdi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 illaki kusur mu arıyosunuz ya izle keyfini çıkar ya şimdi truvada kusur çıkartılar bi yerleri mi uzadı izle keyfini çıkar uzatma kardeşim ya hayret bişey ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 sıkıldım artık bu diziden eskisi kadar hevesli beklemiyorum. baydım izlemiicem artık ı ıh... :) harbi çok sıkıcı gelmeye başladı[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar