hasansemre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Ben girebiliyorum sanırım problem sende. Polat önce konseyde tam güven sağlıyacak çünkü başladığı işi yarım bırakmıyacak ya o yüzden bu hızla sezon sonu bitirir.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hastasıyım şu kurtlar vadisinin bir bölümünü bile kaçırmayıp izleyenlerin.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ben izleyenlerin oldugu kadar yaptiklari muhabbetlerininde hastasiyim :)[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hüsrev ağaya söylüyor, bence hüsrev ağada sehem e söylemiyor operasyonu çünkü kılıç dürbünle bakıyodu, söylememesini nedeni hüsrev ağanın , testereye gıcık olması testerede sehemin başında zaten bu benim fiktrim[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jimmypatterson Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Benim anlamadığım bir mesele var.Her ne kadar Polat devletin ajanı da olsa görünürde daha dün Almya dan bavuluyla Duran Emmi sinin yanına gelmiş biri.Yani hekes öyle biliyo.Peki bu Hüsrev şüphelenmiyo mu ben 40 yıldır tecrübeliyim peki bu dünki çocuk devletin operasyon yapacağını benden önce nasıl öğrendi diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mexican Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Polat sölüyo ama hüsrev ağa sölemiyo bence çünkü kılıç şaşkın bi vaziyetteydi allah karetsin derken :D belkide yanılıyorum[signature][hline]I turn my hopes up to the sky I’d like to know before I die Memories will slowly fade I lift my eyes and say Come on take me away Come on take me away MEXICAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ney Polat ölüyomu ? olamaz !!! ne zaman ?[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sölüyo diyo lanne ölmesi[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 mükemmel bi bölüm olcak[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 evet osman amca yine fitil etti ole biryerde kestiki gidip bende onu kesecem[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: FiXxXeR, 23 Nisan 2004 00:28 tarihinde demiş ki: evet osman amca yine fitil etti ole biryerde kestiki gidip bende onu kesecem bende aynı şeyi diyecektim...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 yaw polat okadar kostu mezarlıkta bi terlemedi ne bicim adam bu yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 OHA abi POLATA dikkat edin o adam terler bi de soğuk su içer bde onu kaybedersek Türkiyenin vay haline !![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 beni reklamlar fitil etti[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bu kadar izlenme rekorkları kıran bi diziye bu reklam az bile :D Polat ne cevap verecek en merak ettiğim konu o.[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bence verdiği cvp Türkiyede bi skandal yaratır Dolar bile düşücek diyolar !![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 O zaman harbi iyi bi yanıt vericek. :D İnşallah verdiği yanıttan sonra öldürmezler yada kendini öldürtecek bi cevap vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 İŞTE!!! Kurtlar vadisinde çakırın öldüğü bölümdeki reklam süresi bir kişi hiç üşenmemiş ve saat tutmuş. Yüksel AYtuğ yazmıştı Sabah Gazetesi Günaydın ekinde... Dizinin oynadığı süre 61.37 saniye Reklamların süresi 67.49 saniye Reklam içinde dizi izlemişik yani...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 doğrudur wala çok reklam vardı ilk zamanlar ne güzeldi toplasan 3 rekalmoluyodu kısacana[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 abi çakır öldü dizi bitmedi mi??[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Yoq $u anda yasını tutuyolar :lol:[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Dün Starda Haber Özel de Oktay Kaynarca vardı.İki tane olay anlattı. - Bigün bu arabasıyla kaza yapmış arkadan çarpmışlar.Oktay Kaynarca inmiş arabanın arkasına bakıyormuş bi yandanda adama konuşuyormuş.Adamda aynı şekilde konuşuyormuş. Oktay kaynarca ile adam aynı anda kafayı kaldırmış adam "Hass... kime çarptık lan!!!" demiş.buda başlamış gülmeye çok komikti flm diyor. -Gene bigün havalimanındaymış.Aramadan geçmişler ama 4 kere aramışlar bunları(!).2 polis bunlara bakıyormuş dikkatli bir şekilde çağırmışlar yanlarına "ellerini kaldır" demiş bir polis oktay kaynarca kaldırmış polisde sarılmış :) Daha sonra program adapazarındaki çakır hayranlarını gösteriyor kaset hazırlamışlar.Halı saha maçı var.Süleyman Çakır ölmüş diye siyah forma ile çıkmışlar 1dk saygı duruşunda duruyorlarmış.Çakır diziye dönene kadar yapıcaklarmış bunu 3 haftadır böyleymiş.Ayrıca millet yandan tezahurat yapıyor "Süleyman Çakır" diye :) Bi tane adamla konuştular. "Ben makine mühendisiyim fabrikada çalışıyorum ama çakır ölünce çok ağladım ve burda yapılan cenaze namazına gittim" diyor. Rize de de bi camiide hoca fetva vermiş süleyman çakır için :=)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Diyorlar ki bu dizi halkı mafyaya özendiriyor. Halk mafyaya özenmeye meyilli ise dizi ne yapsın. Bizde millet bayılıyor böyle olaylara. Hani delikanlılığın kitabı bile olan bir ülkede bayılmayacaklar da nerede bayılacaklar. Onu da geçtim dizide Çakır öldü diye öldüren oyuncuyu dövmeler, gazeteye vefat ilanı vermeler, camide adına okutmalar felan. Burda dizinin sucu ne millet manyak. Dizinin suresine gelince Cakır' ın öldüğü bölüm değil sadece son 10 bölüm zaten reklam içinde dizi şeklinde gidiyor. Bunu üşenmeyip hesaplamaya gerek yok zaten biraz matematigi olan herkes bunun farkında. Dizinin her bölümü istisnalar dışında 1 saat 5 dakika ile 1 saat 10 dakika arasında değişiyor. Sadece bir bölüm 50 dk. bir bölüm de 1 saat 25 dakika sürmüştü bu güne kadar. Fakat son 10 bölüm 2 saat ile 2 saat 10 dakika arasında değişiyor toplam süre olarak. Bu da dizi süresinin reklam süresiyle eşit hatta reklam süresinin bazı günlerde geçtiğini zaten gösteriyor. Dizinin son bölümüne gelince de Polat Alemdar karakterinin uçurumun kıysında olmasının yanında diziyi de uçurumun kıyısında diye görüyorum. Bu bölümde gerçekten bir bocalama görüyorum ben açıkcası. Bu bölüm dizi içersinde en manasız bölümdü. Evet bir geçiş bölümüydü ki Zaten bu dizi bu şelkilde yürüor. Bir bölüm geçiş Bir bölüm planlamalar ve bir bölüm hareket seklinde devam ediyor genelde. Fakat bu bölümde anlamsız bvir geçiş bölümü yapıldı. Aslında tüm konu 10 dk. yı geçmeyecek kadar kısaydı. Polat Mematiyi vaz geçirdi 5 dk., Ali muhabbeti yapıldı 5 dk., Kıbrıs meselesi konuşuldu 10 dk., Necmi testerelerini temizledi 10 dk.(tam saçmalık), Necmi Meralle konuştu 5 dk., Tabakhane gezildi uçuruma bakldı 10 dk. Kız kulesi gezildi ve bankta anlatıldı 10 dk., elemanlara gidip gitmemekte karar verin dendi 10 dk.. Bir te geriye gemi ile ilgili olaylar kaldı ki toplasan 10 dakika. Ne hayatla ilgili ne de diziyle ilgili ipucu iceren hic bir sey yapılmadı. Tamamen bomboş bir bölümdü ki gecenlerde en iyi bölüm demiştim bir bölüme ki bu da 47 bölüm içersinde en kötü bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 çakır gitti dizi baydı be[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 arkadaslar bu reklamlar içine etti dizinin. Dogru duzgun izleyemıyoruz ya, 10 dk diziyi oynatıyolar 15 dk reklam verıyorlar ayıp ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar