Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

diğer bölümler hakkında spoiler. neden marinefordu bastı filan die mangadan

diğer bölümde 3d 2y olayı olacak 3 gün sonra buluşmayı iki yıla çevircekler ve time skip girecek heyecanla bekliyoruz..

Mesaj tarihi:

impel down - man tears

YA ABİ ŞU ANDA IMPEL DOWN'DAN KAÇTILAR VE BON KUREI YİNE YÖNETTİ! ARABASTA 1 BU 2 MAN TEARS ALL OVER THE PLACE ABV BON-CHAN
ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Mesaj tarihi:

Bon-chan cidden süper bi karakter. Impel Down da karşılaştıklarında aha kesin Luffy nin ekibe katılır diyodum da olmadı.

Yalnız alemin en delikanlı adamının hibne olması genel olarak ta tuhaf karşılanan bi durummudur yoksa sırf türk perspektifinden baktığım için mi bana öyle geliyo:P Adam resmen serinin en kral karakterlerinden.
(Bir de en uber hapishane efsanesinin çökmesinden ve herkesi elinden kaçırdıktan sonra Magellan sinir küpüydü zaten, üstüne bir de o son olaydan sonra Bon-chan ı sağ bırakmamıştır muhtemelen, hala yaşadığını sanmıyorum yani :(
Gerçi belli olmaz, sağ bırakmış ta olabilir ama muhtemelen en son levela filan yollamıştır)

Mesaj tarihi:
abi son yeni çıkan bölümlere kadar geldim nerdeyse bi 10 bölüm falan kaldı da

bon

1-2 bölüm önc 491 mi ne... rapor geliyo impel'den sengoku'ya işte blackbeard 6. levelı yakmış yıkmış işte 6. leveldan prisonerlar kaçmış diye. bence magellan tam bonchanı öldürecekken 6. levelda olaylar çıkar magellan gider ve bon-chan yaşar...

ya arabasta'da resmen ağlamiştim zaten bon şiir okuyarak hina'nın gemisine dalıyodu :D

bi de bu oldu ve oturdum man-tears boşalttım yine :D
ayrıca adam ibne değil
okama=travesti (yani çevirisi bu yaklaşık olarak. 2 cinsten de hissediolar kendilerini falan)

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...