PhysX Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kaç haftadır şuraya komik luffy resmi konamıyor. hüzün hüzün hüzün :( pops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 486 NERF BLACKBEARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 486en gıcık iki adamı azdırdılar helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 olum bi animenin her bölümü güzel olur mu yaw. Oluyor işte, oluyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Çok ağır küfür edesim var 486 bölümdür ilk defa bi karaktere bu kadar uyuz oldum. Offf bleach gibi değilki animede araya komik bölüm soksunlar gene karalar bağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 adamlar bu arcı çok iyi aktarmışlar animeye. helal olsun cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 487 Karasakal bokunu çıkardı olayın bunun yanında Akainu nasıl bir hayvandır herif üst sınıf korsanların hepsiyle kapıştı halen daş gibi dövüşüyor.Süpernova'lardan olan acemi kaptanda doktor çıktı =) Luffy yine 4 ayak üzerine düştün ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 DadashNik0F said: adamlar bu arcı çok iyi aktarmışlar animeye. helal olsun cidden. Kesinlikle bir tek whitebeardın sahnesi biraz daha iyiydi mangada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yine savaş görücez yoruldum, çok ağladım diyerek açıyordum bölümü ki: bu konuda 487 çok başarılı. gerçekten savaş ve hüzün iyi toparlanmış. 487 spo - geleceklaw'ın kılıç taşıyor oluşu onu zoronun muhtemel düşmanı yapıyor, luffy i kurtarabilirse iyi kıyak görür hasırşapkalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 488 abi shankssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 488resmen ağlak coby izledik bütün bölüm, biterken de ağzımıza bir parmak bal çaldılar. şapkanın sahibi geldi, abi shanks geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 488 Şanksu koydu yine karizmayı, adamımsın :D Bu arada Coby'demi haki kullanıyor gerçi bu ses duyma mantramıydı ama oda keşfedilmemiş özel bi güç sahibi sanırsam?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Vallaha mangada kaptanımızın gelişi daha karizmaydı ama yinede süper aktarıyorlar mangayı .. süper ötesi one piece gerisi yalan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ya ben mangada çok pis gaz olmuştum bunda o etki pek olmadı ama genede baya iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Bu hafta one piece yok, opening 13 koyayım bari zaman geçsin :( 489 6 marttaymış. http://www.youtube.com/watch?v=wclhSW2KxDY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yeni arc başlayacak , belki 2 bölüm verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marduq Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 öyle bişey yaparlar mı dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Muhtemelen. Sonra fillera bağlamaları gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 one piece hakkında special-movie-extra gibi bir çok içerik var ve izlemediğim kalmasın diye kurcalarken dream soccer kingi izlemediğimi farkettim. kısa film tadında bir extra kendisi. 5 küsür dakika. youtube linki koyabilirim sanırım. SANJI ekleme: extraların hepsi 5 dakikaymış; Jango's Dance Carnival, Dream Soccer King, Take Aim! The Pirate Baseball King olmak üzere 3 tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yeni çağ hayırlı uğurlu olsun. koca bir çınar müzelik artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Şu helmeppoyu her gördüğümde gülüyorum zuhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 eah 2 bölüm vermemişler ama ya ! Bölüm kötüydü Shank karizmaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Millet bu shankten niye bu kadar tırstı?Ne babaları öldürdüler neden buna yusufladılar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar