Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

anime 472

Whitebeard amca saldırıya geçti, ortalık daha da kızışıcak gibi.

Ama akainu nun piçliği de bununla sınırlı değildir diye tahmin ediyorum, hatta muhtemelen o saldırının whitebeard amcayı indirmesini değil saldırıya geçirmesini planlamıştır.

Yalnız Squard da dayaklıktı ya, hiç öyle yapılır mı hulusi kentmen gibi adama. Nasıl kıyarsın da sokarsın o kılıcı.

Sosyal ağlarda paylaş

602

Süper bölümdü, özellikle Perona'yı gösterdiler bu bölümde o bile yetti bana, ayrıca büyük ihtimalle ekibe katılacak gibi geliyor bana.Geminin içinden felan çıkarsa hiç şaşırmam.

Sanji'nin her karesi efsaneydi gerçektende, özellikle boa hancock'u görünce taş olması direk öldürdü beni XD

Ekip toplandı, haftaya yeni arc başlıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

MANGA

One Piece tamamen farklı bir havaya büründü, iyi anlamda tabi. Şu son sayıyı okurken farkettim, resmen sevdiğimiz One Piece karakterleri farklı bir mangaya -daha modern bir One Piece'e- geçiş yapmışlar da ben de onu okuyorum. Daha 3-4 sayı olmasına rağmen, karakterler arası iletişim bile bir üst kademeye geçmiş. Eğer manga kültürünün bir tanrısı olsaydı, o da Oda olurdu.

Sosyal ağlarda paylaş

"pain and suffering" said:

602

Perona'nın katılacağını felan sanmıyorum sadece herkese yardım edenlerin son bir gösterilişi idi.. (heracles, gökyüzü adasındakiler, dark king, chopperin gittigi adadaki devasa kus felan)

602

Perona'nın bir farkı var ama, o thriller bark arc'ının karakteri. Oda'nın bu karakteri o zamandan beri taşımasının bi anlamı olduğunu düşünüyorum ben. Ayrıca yardım ettiği karede perona gözükmüyor.

Tabi olmayabilir de, Oda sırf şu 2 kare için bunları kurgulamış olabilir, 600 chapter manga yazmış adam sonuçta :D

Sosyal ağlarda paylaş

oley be erken çıkmış

belliydi kuma'nın yardım ettiği zaten de tayfa öğrenmiş oldu.
şapka flashbackinde tüylerim diken diken oldu valla hehe.
bide tabi ki luffy-usopp-chopper üçlüsü kopardı.

carribou mudur garibo mudur nedir logiaymış o da, belli oldu bountysi ve o kadar artist olması. gerçi ne olduğunu anlayamadım henüz de luffy döverken görürüz.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...