Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 oha teke aldılar pacifistaları zoro ile sanjide hayvani güçlenmiş.bide ussop u kim yazdıysa fena trollemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Esnaf said: oha teke aldılar pacifistaları zoro ile sanjide hayvani güçlenmiş.bide ussop u kim yazdıysa fena trollemiş :D manga stream de confirmed spoiler olarak verdilerdi atladim tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 471 squardo kim ya?bu kadar mı şerefsizsin arkadaş. buggy her bölüm 2 kere güldürüyor en az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 472 anime Çok baba bölümdü.Bende bir an için whitebeardin oyun oynadığını sandım, sonunda harakete geçti baba.473. bölüm inletecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 anime 472 Whitebeard amca saldırıya geçti, ortalık daha da kızışıcak gibi. Ama akainu nun piçliği de bununla sınırlı değildir diye tahmin ediyorum, hatta muhtemelen o saldırının whitebeard amcayı indirmesini değil saldırıya geçirmesini planlamıştır. Yalnız Squard da dayaklıktı ya, hiç öyle yapılır mı hulusi kentmen gibi adama. Nasıl kıyarsın da sokarsın o kılıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 472 fakat mangadan spoiler icerir Ben mangada akinikunun bu kadar icten pazarlikli bi adam oldugunu anlamamistim ace'i oldurmesi normal geliyor. oyle geliyorki bu adam new wolrldu otturuyordur kesin hem serefsiz hem guclu hemde adi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 472 babalık dersi verdi whitebeard.son sahne çok gazdı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Remus öylede spoiler verilmez ama. Mangadan baba spoiler içerir de bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 602 Bildiğin sesli güldüm Sanjinin her hareketinde asfasasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 602 manga ahhahahaha her karesi süperdi luffynin frankyi gördüğü sahne ,sanjinin robini ve namiyi kuşbakışı görüp kendinden geçmesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 602 Süper bölümdü, özellikle Perona'yı gösterdiler bu bölümde o bile yetti bana, ayrıca büyük ihtimalle ekibe katılacak gibi geliyor bana.Geminin içinden felan çıkarsa hiç şaşırmam. Sanji'nin her karesi efsaneydi gerçektende, özellikle boa hancock'u görünce taş olması direk öldürdü beni XD Ekip toplandı, haftaya yeni arc başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 MANGA One Piece tamamen farklı bir havaya büründü, iyi anlamda tabi. Şu son sayıyı okurken farkettim, resmen sevdiğimiz One Piece karakterleri farklı bir mangaya -daha modern bir One Piece'e- geçiş yapmışlar da ben de onu okuyorum. Daha 3-4 sayı olmasına rağmen, karakterler arası iletişim bile bir üst kademeye geçmiş. Eğer manga kültürünün bir tanrısı olsaydı, o da Oda olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bu nasıl bir mangadır ya. cidden gereksiz bir bölümü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 602 Sanji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 sanji Kesin Luffyi olodurucek kacari yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 602 Perona'nın katılacağını felan sanmıyorum sadece herkese yardım edenlerin son bir gösterilişi idi.. (heracles, gökyüzü adasındakiler, dark king, chopperin gittigi adadaki devasa kus felan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Tambir Sanji şov olmuş bu bölüm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 of sanji yardı resmen ya... ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borsalino Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 allama açıp okuycam şimdi mangasını,beklemek ne zor oldu be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 "pain and suffering" said: 602 Perona'nın katılacağını felan sanmıyorum sadece herkese yardım edenlerin son bir gösterilişi idi.. (heracles, gökyüzü adasındakiler, dark king, chopperin gittigi adadaki devasa kus felan) 602 Perona'nın bir farkı var ama, o thriller bark arc'ının karakteri. Oda'nın bu karakteri o zamandan beri taşımasının bi anlamı olduğunu düşünüyorum ben. Ayrıca yardım ettiği karede perona gözükmüyor. Tabi olmayabilir de, Oda sırf şu 2 kare için bunları kurgulamış olabilir, 600 chapter manga yazmış adam sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ne büyük bir lanetmiş arkadaş, deli olucam. keşke tasarruflu izleseydim de şimdi işkence çekmeseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 cCc kuma reis cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 oley be erken çıkmış belliydi kuma'nın yardım ettiği zaten de tayfa öğrenmiş oldu. şapka flashbackinde tüylerim diken diken oldu valla hehe. bide tabi ki luffy-usopp-chopper üçlüsü kopardı. carribou mudur garibo mudur nedir logiaymış o da, belli oldu bountysi ve o kadar artist olması. gerçi ne olduğunu anlayamadım henüz de luffy döverken görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 603 Owwww yeaaa.Şapkaya gel.Adam Roger'ın şapkasıyla dolaşıyomuş da haberimiz yokmuş.Çok gaz oldum hehehe.Kumanın yardım ettiği belliydi evet.Nooldu acaba da cyborg olmak zorunda kaldı?Bide Franky belki tekrar programlar ilerde kumayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 603 Sunny yi iki sene duval mıdır nedir korumuş ne kadar zayıf bağlamış Oda diyordum ki ordan bile gol attı adam.. Caribou nun da olay aydınlandı bakalım bi su altı savaşı mı izlicez ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar