Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçüklüğün unutulmaz tatları,heycanları,kapış var!


DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

kçükken minicikken,ne güzel şeyler vardı ya,mahalle arasında taşlarla 11 adımlık kaleler yapıp kaleci oyuncu top oynamayı,hacı dedenin erik ağacına dadanmayı özledim,küçücük şeylerle kocaman mutluluklar yaşamak güzeldi :)
günümüzün gençliği pek yaşıyamıyor o tatları,en azından benim otrudğum mühitte,bahçeşehir diye biryerde otruyorum,gençliğin eğlence anlayısı babalarının ciplerini kaçırmak,arabayla hava atmak,"mevzu" ya gitmek,14 yaşında alınan vespalarıyla(küçük motosiklet) vııın vııın parklara bahçelere dalıp benim gibi kafa dinlemye parka gidenlerin küfürlerini yemek(hep oluyo bu,artık dısarı cıkmıyorum resmen baydığımdan)
her an kafanızı cevirip annesinin cipleriyle kapısan 14-15 yaşlarında cocukalrı görebilirsiniz,uyuz oluyorum.


neyse,ama onlardan benim bir ayrıacalığım var,ahah,o küçük mahalle aralarında hiç birinin tadamadığ tadları tattım ben,commodore'uma kafa ayarı cektim,sega mega drive 2im olunca ağladım mutluluktan,amaaaa onların tatmadığı asıl lezzet,asıl bal,kaymak bende ulan,tatmasınlar asla,bitsin gitsin bu,bana kalsın,bencilim.


YAĞMA!


küçükken cok süper bilye oynardım,kemikler,almanlar,ortamların kralıydım,balyozlarım fln,daıtırdım her oyunu,kuyuya düşmez yandan gecerdim,tek atısta üterdim millet,ama eğlenceli olan kazanmak değidi,eğlenceli olan YAĞMAAA yapmaktı,o üttüğüm bilyeleri havaya atıp salya sümük koşturan cocukların kafalarına TOK diye ses cıkararak inişini izleyerek "eheh bebelere bak" demek gibi bi tadı alamadım bugüne kadar,alamamda herlde,özledim ben onu,yağma yapmayı özledim.neyse,şimdi yine elime 50 tane alıp mahalledeki cocuklara atmaya calıssam sctoorlarıyla bbabalarının cipleriyle ezerler heralde beni,olsun,yaşasın onlar,onlar zavallı

neyse toplanın lan,KAPIŞ VAAAAAAR,YAĞMA VAAAAR!




(cocukluğum topkapı kale içinde gecti,cok güzeldi be o günler eheh)

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 13 Aralık 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kullanırdım,ama ailemin ÖKÜZlüğü olurdu,asıl sitem ailelere,ama kullansam bile gidip insanların otruduğu parka girermiydim bilmiyorum arabayla,motorla parka,hadi girdim,son ses sean paul fifty cent fln acmazdım o parkati insanları yeterince rahatsız etmişimdir,bidee kafalarını patlatmazdım,hayır hadi girdim,parkın içinde tur atmazdım.

bide bunları 1-2 kere fln değil,her akam değil,bide parkati insanlardan sessiz olmam konusunda uyarıldığımda ukalalık yapmazdım.

verirlermiydi peki?vermezlerdi,aileden kaynaklı bişiler,bilinçsizlik,öküzlük işte bildiğin.[signature][hline]bencede.

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 13 Aralık 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 13 Aralık 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ufakken elektrik boruları alıp külahlarla mermi yaparak savaşlar yapardık. Birçoğumuzda oynamışızdır bu oyunu :) O zamanlar nereye gelirse üflerdik, hiç aklımıza gelirmiydi arkadaşımızın gözüne gelebileceği? :) Çocukluk işte eski günler..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WAlla bencede şimdikilere bende üzülüyorum acıkcasıhakketen biz okadar duda , incire eriğe filan dalardık nebilim kuru leblebi tozu filan alırdık bakkaldan kamışla yerken boğazımıza kacardı :P ondan sonracıma... yılan oynardık kola yada gazoz kapaklarıyla ... basit seylerdi ama güzeldi herseyden önce yaratıcıydı we sosyal bi ortamdı iyi kötü şimdikiler doğru iletişim kurmayı bile bilmiyo hey gidi, hey... isterdim herkesin böle güzel bi çocuklıuk gecirmesini mahalle arklarıyla filan .. Ulen misketlerim hala duruyo hatta babamınkiler bile onların hep manevi deyeri war ... benim için ya sizinkiler sizin cocukluktan neleriniz duruyo????

walla merak ettim yazsanıza!!?? :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R

-----------------------------------------
Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misket oynamazdık biz sevmezdim ben yani.
Daha çok erik ağaçlarına dalardık Asım amca vardı aile dostu onların ağaç çok iyi erik verirdi 3-4 arkadaş dalardık ağaca çifteli ile çıktı bi kere balkona nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum ağaçtan nasıl indiğimi hatırlamıyorum.

Biz 1 poşet yumurta alıp 8-9 kişi ellerde poşet poşet yumurtalar takım oluşturup ayrılıp evlerin camlarına, arabalara yumurta atardık kaçardık falan.
Çok sopa yedik ben çok tokatlandım bu yüzden hala akıllanmadım.
Evin camına bizden bi arkadaş yumurta atmış adam atlet ve şortla binmiş arabasına mahalle mahalle bizi arıyor beni buldu (halbuki yumurtayı ben atmadım ama anlatamazsın) elimde 1 poşet yumurta falan var tokatladı, kulağımı çekti gitti sonra hehe.

Bi kere de bizim arkadaşların apartmanının altında tam pasaj var böyle pasajda da Waffle' cı var tatlı yapar Bülent abi di adamın ismi ama mükemmel waffle yapardı. Bizim arkadaşların apartmanının tam altında bunun dükkanı ve boşluktan dükkanı görebiliyoruz biz. Masalar falan var millet yiyor tatlılarını işte.
Biz tatlı yiyen milletin üstüne gübre atardık bütün dükkat masaların üstü gübre dolardı hehe.
apartmana bi çıktı en üst kata kaçmıştım ben beni yakaladı kaykayımı altı tokatladı gitti :)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizde ufak su balonları wardı onlardan alırdık yazın su doldurur ya birbirimize atar yada arık kim gecerse şansa ona atar kacardık.. :D o yumurta olayını bi kere yapmıstım ewden arabanın tekine atmıştım adam nasıl anlamışsa bizim zili calmıştı ewde de kimse indik aşaga saf saf tabi... heri arabasının camını sildirmiş bi de yok efendim yumurtanın üstüne diklemesine fil otursa kırılmazmış ya cama dik gelsede cam kırılsaymıs ön koltukta yeğeni (3-4 yasında cocuk) oturuyomus.. falan filan iyi fırca cekmişti... walla o gün baya bi tırsmıştım ... :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R

-----------------------------------------
Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz Şu etli pidecilerdeki mor peçete kağıtlarından paraşüt misali bişeyler yapardık çatıya çıkar atardık aşşa yawaşça inmesini beklerdik sonra aşşa koşardık ilk kim inip gidip alırsa o atıcaktı bi dahaki sefer aşşa.

Paraşüt bomba bişey zaten bi tane sakız kartonu iple bağlamışız etli pideci peçetesine eheh süper ya.Ne günlermiş... Deli bilye oynardık ozaman.Demir bilyeler vardı, bilen bilir ;)[signature][hline]Ultima Tr.net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BioHazarD, 13 Aralık 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
Ehauh o kapışşşşş olayını bende yapardım küçükken millet aç it gibi koştururdu :D


yaw biz ona yumul falan diyoduk ama aynıdır heralde[signature][hline]Death is the first dance, eternal...
..Deceit is the second without end...
The third arrives...
There must be the third and
last dance...
Love is the Dance of Eternity


[Bu mesaj pediculus tarafından 13 Aralık 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben cocuklugum tam anlamıyla yasadım yani sizin gıbı meşe,agaclara dalma,futbol(hayatımın bı parcasıydı aralıksız maç yapardık),hırsız polis,ısmını hatırlamadıgım deli oyun vardı hep arabaların altına gırerdım falan süperdi sureklı bı yerlere tırmanırdım falan süperdi ya ama sımdıkı genclik bakıorumda obez olmus evden cıkmıor cocuk 10 yasında 55 kılo benım o zaman 40 kılo falandım[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi gün piknik yapmak için arkadaşlarla piknik alanına gitmiştik. Piknik yaptığımız yerdede kimseler yok sadece biz varız. Oyun oynadık bişeyler yaptık sonra canımız sıkılmaya başladı. Piknik alanının bi 200 metre ilerisindede yol vardı arabalar geçiyordu seyrek syrek. Can sıkıntısına gittik bir kaç toprak parçası bulmuştuk büyük onları yolun üzerine dizerdik belirli aralıklarla arabalar geçemesin diye. Araba gelirdi gizliden izlerdik adam inerdi arabadan atardı kenarıya toprakları kızgın şekilde küfür eder giderdi. :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-SiD-, 13 Aralık 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
Deli bilye oynardık ozaman.Demir bilyeler vardı, bilen bilir ;)


Walla biz o bilyeleri genelde büyük rulmanlardan cıkarırdık ... : )[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R

-----------------------------------------
Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim ordan pazarcılar geçerdi kamyonlarla.Garbinanın biri arkada uymuştu kasaların yanında.bizde onlarla domates yumurta savaşı yapardık.onlar domates biz yumurta atardık.ben de yumurtayı fırlatınca bi baktım tam o uyuyan kişinin kafasında patladı tabi çocuğuz herkes gülmekten ölüyo.Adamdan kimbilir ne kadar küfür yemişimdir:)

Bikez de ilkokul 5.sınıfta sınıftan kaççaktım.Tenefüs oldu ama bizim öğretmen kapının önünde başka bi hocayla konuşuyo.bende baktım olcak gibi diil.Açtım pencereyi( altımızda kooperatif var ve de 2. kattayız) baktım ki kooperatifinin önünde kamyon var.Bizdekide de akıl ya kamyonun üstüne atlayıp öyle kaçmıştım:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende çok deli bilye oynardım ha bide taso resmen kolleksiyon vardı sonra yaş ilerleyince hepsini kapış yapmıştım euhah
valla ben çocuklugumdan çok memnunum iyiki benim zamanımda net cafeler ps cafeler fln yoktu doya doya yaşadım deliler gbi top peşinde koşardık,oraya buraya yumurta sallardık, zillere basıp kaçardık,ağaçlara dalardık ahh ahh ne günlerdi be :)[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lothrodel, 13 Aralık 2005 16:46 tarihinde demiş ki:
bende çok deli bilye oynardım ha bide taso resmen kolleksiyon vardı sonra yaş ilerleyince hepsini kapış yapmıştım euhah
valla ben çocuklugumdan çok memnunum iyiki benim zamanımda net cafeler ps cafeler fln yoktu doya doya yaşadım deliler gbi top peşinde koşardık,oraya buraya yumurta sallardık, zillere basıp kaçardık,ağaçlara dalardık ahh ahh ne günlerdi be :)



Vallaha daha düşünsen kimbilir neler çıkacak piyasaya :) Birini anlatsana içim gitti benimde aklıma getirdin yaptıklarımı ya :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi daha neler vardı neler. misal bursa da tombilibiliş denir (yuh isme bak) ankara da dokuz taş. onu oynardık. sonracııma yakan top falan. yerden yüksek vardı, kaldırımdan kaldırıma da denir. ne vardı sonra, cız vardı hani yere bi dikdörtgen çizersin içine de kenarların ortasından iki çizgi, soora üç taşı aynı sıraya getirmeye çalışırsın. dokuz aylık vardı. baba anne çıkanı feci kızdırırdı. mahalle maçları vardı misal (bunla ilgili gia da bomba bi yazı vardı ama tadilatta şu anda site yarılşmıştım okuyunca ama hatırladıklarımı yazam). karşı takımdaki futbolcu kalecinin önünden çekilmezse top üç kere sektirilirdi. sonra top kale taşlarının üstünden geçince taretışma çıkar, karşı taraftan birine gol olduğu kabul ettirilir "adamınız deid oolm" denirdi. birinin pipisine top gelince götürülüp işetilirdi. kavgalar çıkardı maç içinde ama maç sonunda gazozlar hep birlikte içilirdi. hey gidi günler be gözlerim doldu....[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...