Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Arkadaşımı Bıçakladılar.

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Selam Patidaşlarım ;

Evet başlıkta da gördüğünüz üzre 2 arkadaşımı kız için bıçakladılar. Sene başında burada sizinle paylaşmıştım BKz : http://forum.paticik.com/view.php?id=149132

Bu kızın sapı bol önce ki konuda bunu belirtmiştim.

said:
AthleT, 11 Ekim 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Kızla sınıflarımız kar$ılıklı, tenefüs bitimi hoca bekleme safhasında bakı$malara ba$ladık.
Bu bahsettiğim ki$iliklerden bizim sınıfta da 5-6 tane var tabi. Çocuğun birisi geldi kesi$tiğimizi gördü
- La ne güzel gız hemiii?
Ben ; Hıııı
- $eytan diyir, gir içeri bağır bu gız benim alani öldirirem
Ben ; Sana yakı$maz.
- Ama varyaa bi tenesi yan bahsın sen o zaman seyret
Ben ; *!Yardım için 911'i arar. [ Help pls ]*

Aynı $ekilde öteki tenefüs kızla kar$ıla$mamaya özen gösterdim.
Bi ara kızın arkada$ı kıza eliyle beni gösterdi, aynı anda pe$indeki kırolarımızda elin hizasında bana döndü :).

Ben kızdan vazgeçtim. [ Orkide duysa keser allalem neyse ]
Çünkü gerçekten peşinde acaip bir kitle vardı. Ve hepsi ayak takımı, her cuma dersaneye gelip " O YARİN YÜZÜNü BİR DAHA GÖRAHH" diyen tipler.

Arkadaşımı geçen akşam sıkıştırıp koluna sallama ( kılıç kadar bıçak ) ile vurmuşlar, çocuğun kolu 3 cm genişliğinde yarılmış!
Hastaneye fln kaldırmışlar sakat kalma ihtimali varmış bilek kası mı ne zedelenmiş.! Bir kız uğruna yani..
Vuran çocuk savunmasında " O değil başka biri olsaydı Derya'nın yanında yine yapardım " demiş.
Oha ya valla oha!.
İnsan canı bu kadar ucuz mu?

Ondan önce başka bi arkadaşı daha alıp kızla çocuğun baş harflerini jiletle koluna kazımışlar, çocuk korkudan kimseye söyleyememiş.

Anlatmak istediğim, o çocuğun yerinde bende olabilirdim, kızın sosyal veya çıktığı çocuk olmak suç mu?
Duramaz mı kimse yanında?
Kızda öyle şaşalı bi tip değil aslında.! Klasik sarışın.

Yazık ki ben bu tip insanlarla hergün yanyanayım, yüzyüzeyim.
Yazık ki bu insanlar bende adamım diye geziyorlar.

P.S : Net gitti msj yarım kaldı kopyalayamadım, kısaca özet geçtim :(

[Bu mesaj AthleT tarafından 09 Aralık 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yenge duy sesimi burada kötü şeyler oluyor, daha yeni vazgeçmiş kızdan haha

Edit: Ben de diyorum yazı da bi eksiklik var, ama neyi eksik...
Normal artık bu devir de böyle şeyler, önüne gelen kız uğruna adam öldürüyor. Hatta kızı öldüren çıkıyor.
Manyaklık parayla değil insayt...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces***

[Bu mesaj Janitschar tarafından 09 Aralık 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öle bişi olunca al senin olsun diceksin bakıcaksın başkasının yoluna kısa zaman sonra onlar zaten kıskanclıından ölecek ve gelcek senden özürdilicek bi şekilde merak etme. denedim. okula gittiim zamanlarda 3-4 kızın öle asılanları vardı onlarda beni kesiodu, çocuk ona bakmıcan dedi eywallah dedim umrumdamı dedim. şaşırdı tabi. ertesi gün başkasıyla çıktım çocuk delikanlıymışsın özürdilerim naparsan yap dedi askfjasf çok oluyo böle mevzular ha o çocuu naparsın. alırsn bi jileti sünnet edersin sonra erkeklere bakmaya başlar.[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi herşey habersiz.
Adamlar da uyarma uzvu yok! Direk icraate geçmişler. Ayrıca yeni vazgeçmedim kızdan 11 Ekim yazıyo yuhh bea :) 2 ay olmuş olayın üstünden. !
10 Kasımdan beri Orkide ile beraberim.
Ama üzüldüm ya :(

Akşam arkadaşlar gelicek gidecez ziyaretine.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Sosyal ağlarda paylaş

hanzolar işte allah belalarını verir umarım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bole mal ınsanları anlayamıyorum yok sen benım kızıma baktın yok kızın yanında artıstılık yaptın allahım ya gıcık oluyoprum bu derdı 2-3 senedır bende cekıyorum kac kere kavga ettim.Bıçak çektıler kaçkere allahtan çizdirmeden kurtulabildim :) yok ya ne bu ınsanlar anlamıs değilim..Dun en yakın arkadasımla kavga ettım ama ınsan anca dusmanıyla ole kavga eder yani.Neymıs onun kız arkadasının yanında kufur etmişim ona artıstlık yapmısım kıza :@ yok bole bı olay yaa ulan ınsan en yakın arkadasının kız arkadasına sulanırmı artıstlık yaparmı hemde ben o kızla muahttap bıle değilim 2 aydır konusmuyorum.Off neyse yazdım rahatladım ya eheh.AYRICA BOLE TİPLERIN ALLAH BELASINI VERSIN UMARIM YOK OLURLAR VE BIZDE RAHATLARIZ..bu arada arkdsn ıcınde gecmıs olsn :S[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]

[Bu mesaj Shagrath tarafından 09 Aralık 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iyi de adamlar serseri kuşun gibi ne zaman kime saplanacakları belli olmuyo. Dedim ya çocukla kız arasında ki ilişkliden bile bi haberler!
Allah bilir kız çocuğun yanındayken gülüyo diye harcadılar!.
Adam hapis yatacak 10 günlük sap sevdası için umrunda değil ya!.

Yazık cidden!.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuk bugün dershaneye geldi, 4 saat sürmüş ameliyatı. İçten 250 küsür dikiş atmışlar.!
Kemiğe kadar kesilmiş kolu.
Kolunun kaynamama durumu varmış. Üzüldüm yaa :([signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bence bunlara meydan vermemek gerekiyor. Ne demek ya, bir kızdan hoşlanıyorsun " o kızdan hoşlanmayacaksan" diyen bi tip. Yok ya. Bıçaklamı geliyor. Sende silahla gel. Çıkarsın bıçağı. Sende çek silahı. Bakalım erkekliği nereye kadarmış.

öeah oldu biliyorum ama böyle adama böyle muamele.[signature][hline]The Blood is Love.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızda polise gitsin yaralanan çocuklarda :) Polisler işlem yapmak zorunda kalır yapmazlarsa polisi dava ederiz vs. deyin yoksa yapmazlar tey tey polis kimseyi hapse atmıyor hücreler dolu sanırım :)

bu arada arkadaşına üzüldüm geçmiş olsun :( gerçekten çok gereksiz insanlar var ve bu insaların hala bu şekilde dolaşmasına izin veriyoruz ! . O kişinin ailesinden geliyor ilk suç ikinci suç ise toplumdan ![signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...