BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Goethe-Faust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Tuna Kiremitçi-Bu İşte Bir Yalnızlık Var Jack London-Martin Eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 uğur mumcu-papa mafya ağca,soner yalçın-doğan yurdakul reis,bay pipo,efendi eyer 70lerden bu yana gelen mafya,derin devlet,siyasal olaylar(tüm dünyada nerdeyse kısa kısa olsada ozellıkle reisde ve papa mafya ağacada) öğrenmek isterseniz başlıca tavsiye ettğim kitaplardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gelibolu-yazarı hatırlamıyorum çok rezilim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Aldous Huxley - Brave New World George Orwell - 1984 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Franz Kafka. müthiştir kitapları, kitaplarındaki anlatım tekniği, anlattıkları... 10 numara yazar. mutlaka en az 1 kitabı okunmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Emily Bronte-Uğultulu tepeler Jean Christophe Grange-Siyah Kan,Taş Meclisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Richard Dawkins - The God Delusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Albert Camus - Yabancı hayata "saçma" bir bakış. şahane felsefe. anlatım da cok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Bukowski Özellikle Hikaye ve romanları En özellikle Ekmek Arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 murathan mungan - kırk oda <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 David Baldacci - Last Man Standing (Ayakta Kalanlar) diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paul Auster - Yanılsamalar Kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: leo_brouwer üye § 16 Temmuz 2004, Cuma - 14:00 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- adolf hitler'in psikolojini anlatan bir kitap. en ünlü psikiyatristler yazmıs adolf hitler neler hissediyor diye. yukardaki kitabın adı, Hitlerin Psikopatalojisi okunması gereken kitaplar, Yaşar Kemal, İnce Mehmed JRR Tolkien, Sirmarillion Tom Robbins, Parfümün Dansı Zülfü Livaneli, Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Perfume - Patrick Süskind Demian - Hermann Hesse Aldous Huxley - Brave New World Faust - Goethe (ansiklopedi olmadan zor okunur bu kitap) R. Steiner - Goethenin bakis acisi. (gibi.) N.H Kleinbaum - Dead Poets Society J. Condrad - Lord Jim Isimlerini ceviremiyorum simdi almancadan türkceye, tavsiye edilesi yazar isimlerini yaziyim o halde;Heinrich Böll ve bilimum kitaplari, Shakespeare ve bilimum kitaplari, Erick Hackl,Dante, Döblin, Dostojewski Max Frisch , Borchert, Franz Kafka,Hemingway, Solschenizyn, Orwell, Berdtholt Brecht, Ellias Canetti vs.vs. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:32 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yazan oldu mu bilmiyorum zaten bu kadar fazla sayfası olan bir konunun da sayfalarını tek tek kontrol edemeyeceğim zira JRR Tolkien- The Hobbit JRR Tolkien- Lord Of The Rings üçlemesi diğerini de yazmış biri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Açıkçası bende bilmiyorum yazan oldu mu diye ama; Komplo (Doomsday conspiracy) - Sidney Sheldon Hayatımda okuğum en sürükleyici romanlardan biridir, roman sevenlere şiddetle tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 zıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 zamanında da yazmışım; "okumadan ölürsek boş gideriz" çok iddialı bir laf =) ama eklemek istedim; "alis harikalar diyarında" yaş-baş dinlemeden, herkes tarafından okunmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Katılıyorum özellikle ingilizcesinde "What makes you think "Your" world is real and "Ours" is not?" bölümü beni benden alır. Oğuz Atay okumadan gitmeyin. Tutunamayanlar + Teklikeli oyunlar şiddetle tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 St_Dreamer said: Kuran-ı Kerim-Allah(cc) Şaka değil arapçasından çokça türkçe mealinin okunmasını dilerim.İçinde bir çok hikmet ve sırrı taşıyan bir kitap.Ayrıca incil vb de okunmalıdır kesinlikle katılıyorum. özellikle cok yorumcunun bir araya getirdiği bi meali seçerseniz daha iyi anlıcaksınız. onun dışında ahmet günbay yıldız'ın bi kitabı sevmekten korkuyorum tavsiye edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Nietzsche Ağladığında-Irvin D. Yalom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Kürk Mantolu Madonna/Sabahattin Ali Yazıldımı bilmiyorum.Baya hosuma gitmişti. Aramak aramak ama bulamamak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravienne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 oğuz atay-tutunamayanlar. hayatımın,hayatımın romanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bence betimleme ustası olan Balzac ın vadideki zambak.ayrıca sokrates in savunması kitabı da çok iddalı bence deneyiniz.saygılarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar