Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 zarek said: oyunun çıkış tarihinin 21 Nisan 2006 olarak belirlendiği yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ya birakin abi yilan hikayesi resmen. su dakkadan sonra gelse nolur gelmese nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 gelsin oynarız. ne güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 lol evet tam anlamıyla duke'ün arkasıymış. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bonesoul said: ya birakin abi yilan hikayesi resmen. su dakkadan sonra gelse nolur gelmese nolur Valla gelse önce kimse inanmaz, kaale almaz. Yapımcıların göbeği çatlar "valla çıkardık" diye. 2-3 ay alabilir inanmamız. Sonrasında ne olur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Sam said: lol evet tam anlamıyla duke'ün arkasıymış. spinning smiley sticking its tongue out Böyle bir arka omuz kombinasyonu hiçbir canlıda görülmedi hakketen yazmadan edemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 said: Duke Nukem'in yapımcı firması 3D Realms bazı finansal sebeplerden dolayı kapatılmış bulunuyor. Bugün Shacknews'ta yapılan açıklama ile bu konu resmen duyurulmuş oldu. Firma 13 yıldır Duke Nukem Forever'i yapmaya çalışıyordu. Yapılan açıklamaya göre, 3D Realms'in kapanmasından Apogee etkilenmemiş bulunuyor. El konsolları için yaptıkları Duke Nukem Trilogy oyunun yapımına devam ettikleri açıklandı. Bugün firmanı ve Duke Nukem hayranlarının firmaya açtıkları telefonlar cevapsız kaldı. Ulaşılan bir yetkili ise açıklama yapmaktan kaçındı. Ayrıca, oyunun yapımcı ortağı olan Take Two ise açıklama yapmadı. Firma 1987 yılında Scott Miller ve George Broussard tarafından kurulmuştu. artık başlığı "gelemiyor" olarak değiştirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bu kadar süre yine iyi dayanmışlar. başka oyun çıkartmışlar mıydı bunca yıldır? It looks like DNF might turn out to be a DNF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Rahat bir nefes aldım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 alma.. şimdi birileri satın alır projenin isim haklarını 2-3sene sonra duke nukem ile alakası olmayan ama ehişte/iyi arası bi fps yapıp önümüze sunarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Yazdıkları kodları açsınlar bari (tabi hiç yazdılarsa) onlardan yine iyi bi oyun yapar birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 al işte ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 peh kötü oldu evet, take two isim hakkını alıp nice franchise'ı batırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 moriQ said: Duke Nukem'in yapımcı firması 3D Realms bazı finansal sebeplerden dolayı kapatılmış bulunuyor. Bugün Shacknews'ta yapılan açıklama ile bu konu resmen duyurulmuş oldu. Firma 13 yıldır Duke Nukem Forever'i yapmaya çalışıyordu. Yapılan açıklamaya göre, 3D Realms'in kapanmasından Apogee etkilenmemiş bulunuyor. El konsolları için yaptıkları Duke Nukem Trilogy oyunun yapımına devam ettikleri açıklandı. Bugün firmanı ve Duke Nukem hayranlarının firmaya açtıkları telefonlar cevapsız kaldı. Ulaşılan bir yetkili ise açıklama yapmaktan kaçındı. Ayrıca, oyunun yapımcı ortağı olan Take Two ise açıklama yapmadı. Firma 1987 yılında Scott Miller ve George Broussard tarafından kurulmuştu. Şu an başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü. Okuduğuma inanamıyorum açıkçası. Gecikmiş 1 Nisan şakası desin biri. Yahu oyunun Unreal motoruyla yapılan versiyonu harikaydı, iptal edilmesine rağmen screenshot alınan bölümler sunulsa bile 10 sene deli gibi oynardık biz. Mevcut motor için de aynısı geçerli. Adamlar screenshot aldıkları bölümleri yayınlasalardı sırf, gene 10 sene oynar dururduk biz. Yapılır mı bu ya of. :( :( :( Gidip emo olucam ben. //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ulann oha video efsane gibi be http://www.gametrailers.com/player/usermovies/316675.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Video iyiymiş de, yalandır bu ya. Gerçekse de ayıp ya. Prey denen bokla uğraşacaklarına bununla uğraşsalar ne iyi olacakmış be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 videoyu izleyince canım çekti, daha da üzüldüm valla. güzel olabilirmiş bitirselerdi. dük abimizin replikleri ve müzik yeter. MAKIN', BACON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Bu arada açıklanmıştı daha bir kaç hafta önce, bitmesine çok az kaldı diye. Neden kapandı ki 3drealms. Sebep ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 abi bana o videodaki oyunu verseler. tamamlanmamış bile olsa aynı bölümü 20 yıl boyunca oynar dururdum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 take2 aba altından sopa gösterip "şş alooo.. her şey bitmemiş olabiliiii" gibisinden bi açıklama yapıvermiş. belki de bitmiştir.. belki de bitmemiştir.. take two bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 http://www.tomshardware.com/news/3D-Realms-Duke-Nukem,7761.html#xtor=RSS-181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Bu arada video gerçekmiş. Nereden anladın diyeceksiniz, vidyoyu yapan abim, dnf staffındanmış. Şimdi roket adamın linkinden staffı gezerken fark ettim. Vay anasını be. Ulan güzel oluyormuş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bana birisi şunun özetini geçebilir mi: http://gamingisstupid.com/2007/12/17/the-chair-story-original/ Bir sürü resim var, pek bişi anlamadım yazılanlardan. http://gamingisstupid.com/2009/05/06/the-chair-story-revival/ Burda "fictionalization" demiş, ama ilginçtir, sürekli her yerde "bakın the chair story'de gerçekleri yazmış" gibisinden mesajlar görüyorum. okutup, önemli kısımları alıntılayacak veya özet yazacak biri olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 burda baya bir komplo teorileri çıkmış ortaya: http://www.tomshardware.com/news/Duke-Nukem-Forever-Lie,7759.html said: In a nutshell, "Forever" wasn't to be taken literally, but it was an indication that the game would stay in development for a long period of time on purpose... and may not even hit the shelves. Wiederhold said he and many others were thoroughly pissed. Who wouldn't? Who wouldn't go a little nuts knowing that years of work was all for nothing? However, he also stated that many already saw this coming, that the game had changed into something else altogether, and would remain in development limbo virtually forever. Todd and Ken didn't say much, he said. Levelord thought it would be fun to watch, but was more preoccupied with his work over at Ritual. Eventually everyone came on board with the idea, "bought" as he put it, as those involved would be compensated well for life in keeping up the charade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 abi aklım almıyor. oyun tamam lan resmen. yapmışlar herşeyi. daha birkaç gün önce mis gibi screenshotlar yayınlamışlar. ama oyun iptal. yok beceremiyorlarsa buraya kadar olan kısmı bana versinler ben tamamlıyım yav. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar