Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 artık duymak istemiyorum bunun hakkında haber, kaç sene? 8 sene oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 10'u geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Bunun haberini duyduğumda liseye mi ne gidiyordum. E yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 çeşitli kutsal yazma ve kitaplarda bu oyunun geleceğine dair bilgiler varmış diyorlar, son söylenti bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Oyun mardukla birlikte geliyor olabilir. 2012 yilinda Nasa teleskopla gelen gezegene bakinca yuzeyinde oyunun cd'lerini gorecek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Hatta daha beteri, teleskopla bakinca "new teaser trailer!" diye birseyde gorebilir ahahehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 oy oy oy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Kaç yıl oldu ben sayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Bilgisayar oyunu dünyasının şehir efsanesi gibi birşey bu oyun. Bir nevi kutsal kase. Biraz efsane, biraz hayal ve birazda umut. Ama inancımızı yitirmemeliyiz... Belki birgün... Kim bilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yahu yapamıyosanız bırakın arkadaş. getirin ben yaparım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 çıkarsa bir esprisi kalmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 team fortress 2 'de öyle olmuştu ama şu anda kasıp kavuruyor ortalığı. gerçi team fortress 2 projesi ilk yapılırken çok farklıydı. sonunda adamların commander sistemini önce natural selection sonrada bf2 yürüttü. ben inanıyorum gerçekten şaka yapmıyorum. birgün duke nukem forever oynayacağız. 10 yıl olur 20 yıl olur ama yapacaklar. yapımcılarda bunun efsane olduğunun farkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 FPS bolumune giriyorum, bir bakiyorum bir baslik: Duke Nukem Forever geliyor! Heyecanlaniyorum ama anliyorum bu eski topic. Bunlar 1-2 saniye icinde oluyor ve ben heyecani mutlulugu ve huzunu bir arada yasiyorum bu sure icersinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 aynı şeyi az önce bana, sen yaşattın... pisliksin... hıh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kısır döngüye hoşgeldiniz. benden sonra yazacak olan kişi "aha vallahi geliyor" diye girecek, fakat aradığını bulamayıp sövecek. sövdükten sonra topaka giren kişi yine aynı şekilde sövüp gidecek ve bu da beeeeele gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 http://www.3drealms.com/duke4/images/DNF_Xmas08_1680x1050.jpg yok be geliyo işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 inanırsak gelir arkadaşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 gelirmis peh hadi idaya girelim! ben diyorumli 2020 ye kadar cikmicak(ki ondan sonrada cikmaz 2015 de yapariz idanin bi suresi olmali) simdi idayi kaybeden ne verecek ? (kaybedersem benden bi adet duke nukem forever dvd si(:P) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 güccücük ufacıktım amerikadan teyzem bi oyun getirdiydi, bööle prince of persiaya benzeyen ama ondan cok daha dandik, sarı saçlı ufak bi adam elinde lazer tabancası sağa sola zıplayıp duruyordu:D ben amerikan güreşi istemiştim teyzem tutup bunu getirmişti. sonra öğrendimki bu adam "duke nukem", ondan beri hiç sevmem ben bu oyunu(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 senin teyze sağlam 1337'miş, benim yengem 10 yıl önce TOPGUN getirmişti abd'den, tek nefret ettiğim oyun türü uçak simi :( bir de oyun MACOS oyunuydu, bari Windows sürümünü alsaymış ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 benim teyzem bana fallout 1 almıştı. en leet teyze bende kesin kadın sarı saçlı şirin adamı görmüş almış herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 benim teyzem benden oyun alıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bu oyun çıksın ben orjinal alcam ehe süper kötü bile olsa alcam, valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ben teyzeme aldiricam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 all area master are son of a bicth gibi bu da fenomen bir topik ya. bunlar niye sticky yapılmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar