zarek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Senelerdir yılan hikayesine dönen Duke Nukem Forever oyunuyla ilgili ciddi gelişmeler oluyor. Dünyanın en büyük online alış-veriş sitelerinden Amazon'un sitesinde oyunun ön siparişi alınmaya başlandı. Ayrıca oyunun çıkış tarihinin 21 Nisan 2006 olarak belirlendiği yazılmış. Yapımcı firma 3DRealms tarafında ise hala sessizlik var, umarız Amazon'daki bu tarih önümüzdeki günlerde resmen doğrulanır da bizler de yıllardan sonra rahat bir nefes alırız. http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=8580[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yılan hikayesi gibi bu oyun (: neden bu kadar uzatıldı hala bi anlam veremem .. çıksada bişey olacağını sanmam.. çooook eskidi artık o (:[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Valla çıkınca en az 1 milyon satacak oyun :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tüh bende eski konuyu uplamaya geliodum:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 olamaz çıkamaz bari ismini değiştirselerde duke nukem at last diye =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 always bet on duke niye çünkü sonuç hiç belli olmadığı kazanan da belli olmuyor, böylece ömür boyu sürecek bir bahse girmiş oluyorum ve mutlu kalıyoruz.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ahaha başlığı okudum gülümseme oluştu suratımda bekliyoruz.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sonunda bi kıpırdamalar olmaya başladı oyunda senelerdir bekliyorum... *!havalardadır*[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ben kendimi bildim bileli gelecek bu oyun... İlk 98de mi ne gelcek dendi, artık çıksa da kimse pek yüzüne bakmaz heralde. Bıktırdı çünkü, yapımcısından tiksindim bu kadar şeyden sonra. Herkesin de hevesi kaçmıştır.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 harbi haa ilk 98di dimi hehe![signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yalan,inanmam artık.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 [spo1=Watch this movie]http://www.newgrounds.com/portal/view/206621[/spo][signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. [Bu mesaj matematik tarafından 14 Aralık 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 UP! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00005NCEZ/202-0746994-4385411?v=glance&n=300703 30 Mart diyor Amazon satış tarihini. Ön sipariş de bir yıldır alınıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Duke Nukem Forever. Ben umudumu kestim bu oyundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hala mı be ehuheue iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ahahah çıkmaz abi o oyun çıkmasın zaten efsane olsun çocuklarımıza anlatırız.Zaten geyikleri döner şimdi bile Duke Nukem Forever çıkar sen bunu yapamazsın vsvs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ön sipariş alındığına göre çıkmaması söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aktiftablet said: Ön sipariş alındığına göre çıkmaması söz konusu değil. 2020? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 SAÇLARIM DOKULDU LAN BU OYUNU BEKLERKEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bu oyun çıktığında oyun süresi 1 aydan kısa olursa... ne yapaçımı biliyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 oyun kaç yılından beri çıkmayı bekliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 abi tam çıkarken bi firma yeni bi grafik motoru atıverir piyasaya ondan sonra bekle bi 10 sene daha işin yoksa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 cado said: oyun kaç yılından beri çıkmayı bekliyor? 96 yılında mı ne duke nukem 3d çıkmıştı. o zamandan beridir devamını bekliyoruz oyunun. quake 1-2-3-4 çıktı da, 5'incisi kapıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 duke nukem fornever artık halk içindeki ismi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bone said: cado said: oyun kaç yılından beri çıkmayı bekliyor? 96 yılında mı ne duke nukem 3d çıkmıştı. o zamandan beridir devamını bekliyoruz oyunun. TAAA pcgamer zamanları gidip almıştım dergiyi ve kapakta tanıdık bir isim vardı, duke nukem forever.. 98 yılıydı galiba 10 sene oldu oyun çıkıcak yaşlandık resmen, milletin çocuğu oldu onlar oynar yakında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar