by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 http://img461.imageshack.us/my.php?image=adsz4bb.jpg Siz girin bali... Yarılacaksınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 @by_SeaGle lol:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 çok severim arkadaşı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 [spo3=Meleğim][/spo] [spo2=Sevgim İçin][/spo] [spo1=Paticik][/spo] [signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN| ~ ForuM ~| : KolayForum| ~Ultima~ | : Payla$ımmalik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı[Bu mesaj AthleT tarafından 03 Kasım 2005 09:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bunlar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: by_SeaGle, 03 Kasım 2005 09:36 tarihinde demiş ki: bunlar ne? wallpaper olmasın?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu ay vizyonda ki film GOAL! ün duvarkağıdı var. Masaüstüm biraz dağınık ama kusura bakmayın [spo1=Kasım ayı masaüstü][/spo][signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Şu MMD3 skinine hayranım hemen indirecem.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/gökhan/Belgelerim/Resimlerim/asdasdasd.bmp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: chagy, 03 Kasım 2005 02:34 tarihinde demiş ki: [spo1=e hadi bende koyayim][/spo] İşte buna bittim ben . Kesinlikle kusursuz ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | --------------------------------------------------------------Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim-------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: death_cuk, 03 Kasım 2005 13:48 tarihinde demiş ki: file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/gökhan/Belgelerim/Resimlerim/asdasdasd.bmp euehuah[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: death_cuk, 03 Kasım 2005 13:48 tarihinde demiş ki: file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/gökhan/Belgelerim/Resimlerim/asdasdasd.bmp ehehe süper =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: death_cuk, 03 Kasım 2005 13:48 tarihinde demiş ki: file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/gökhan/Belgelerim/Resimlerim/asdasdasd.bmp Duvar kağıdını bana yollayabilir misin?[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 [spo1=hebele][/spo][signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"MSN g3nk[Bu mesaj CusTodeM tarafından 03 Kasım 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o foto sayesinde babamı bilgisayardan uzak tutuyom:d neymiş gorunce midesi bulanıomuş zuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 [spo1=Masaüstüm][/spo] Bu konu başlığı altında da bu espriyi ben yapayım dedim.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 [spo1=Bu da bizden.] [/spo][signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*[Bu mesaj Lancelion tarafından 03 Kasım 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Murk, 03 Kasım 2005 16:57 tarihinde demiş ki: [spo1=Masaüstüm][/spo] Bu konu başlığı altında da bu espriyi ben yapayım dedim. ehehh bende yapayım dedimde. sonra vaz geçtim. :)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock:TelekomaKafamgirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: zgrw, 01 Kasım 2005 21:25 tarihinde demiş ki: said: Gerab, 01 Kasım 2005 20:58 tarihinde demiş ki: [spo1=e hadi 2. de benden olsun][/spo] bu masa üstü çok hoşuma gittiği için buna çöktüm direk :D artık benimkide bu :) İide abi bu masa üstü felam değilki direk wallpaper :)[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Buda benden sadelikten hoşlanırımda!!! [spo1=Sade][/spo][signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Valla bakıyorumda en iyi desktop benimki (HAHA 8-)). Önümüzdeki ayda yeni varvasyonlarla karşınızda olacağım.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 [signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: LathspeLL, 03 Kasım 2005 22:52 tarihinde demiş ki: Valla bakıyorumda en iyi desktop benimki (HAHA 8-)). Önümüzdeki ayda yeni varvasyonlarla karşınızda olacağım. Herkezin masaüstü kendisine güzel. *!Kıskanır* :P[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 [spo1=fazla soze en hacet....][/spo][signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 [spo1=broken url...][/spo] [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 04 Kasım 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar