Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda şiddet...!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakikaten belki bir tokat falan ama abartmış bu okul. Bizim okulda dövemiyordu hocalar. (Gerçi ben bir iki okkalı yemiştim ama işte son hız savurduğun silgi sırtı sana dönük hocayı şişleyince hakediyorsun :D) Bizim okul "Toplu dayak yiyen öğretim üyelerinin okulu" imajından yeni kurtulmaya başlamıştı hocalar tırsıyordu. Ama kıza yumruk atmak ne demek yaa?[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Mesaj tarihi:
Müdürü döveceksiniz nolcak ? 2 3 yeri şişecek 2 gün sonra şişikleri inecek . Bir tarafını sakatlamadığınız ya da öldürmediğiniz takdirde hiç bir işe yaramadığı gibi üstüne bir de haklıyken haksız duruma düşersiniz . Daha kalıcı şeyler yapın gidin dava açın sinirlerinize hakim olun . Diyorum da benim önümde müdür bir kız arkadaşıma el kaldırsa tutamam kendimi kazırım adamı duvara da tutmak gerek çözüm dövmek değil .[signature][hline]g3nk
Mesaj tarihi:
Okulda şiddet değil bu direk okulda terör. Bu öğrenciler okulda olay çıkardığı için yapılsa bunlar eyvallah denir bizim okulda da. Kıyafet yüzünden böyle birşey yapılsa eğer (ki okul müdürü yeni değişti kimse sevmiyor adamı) heralde okuldaki bütün kavgalar vs unutulur Lise 2+Lise 3 grupları toplanır adamı linç ederdi.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
Hep Aynı Muhabbet...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
arabasına bilumum zarar vercen en temizi[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
Dayak? Tokat? Öğrenci-Öğretmen arasında ne olursa olsun şiddet-küfür yasak. Cezası kınamadır. O müdürmüymüş neyse burdan ona güzel duygularımı paylaşmak istiyorum. Zaten meb'e söylediğiniz taktirde mesleğinden olur bir daha eğitim-öğretim ile ilgili hiç bir mesleğe giremez.
Mesaj tarihi:
said:
Gerab, 08 Aralık 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
ya sen bana taktın bugün anlıyosun ama anlamamazlıktan geliyosun yada harbiden sorunun var kafadan benim dediğimi iyi bi oku istersen hocayı dövmekle istiklal marşına karşı protesto gösterisi yapmak sence hangisi daha ağır bir ceza gerektirir ayrıca ben cezadan korkan biri olmadığından dövün dedim ama adamlar bunu yapmak istemiyor ve protestoyla geçiştirmek istiyorlar ve bunu yaparlarsa adamı dövmedikleri halde baya bi başları ağrırı hatta olay okul dışına bile çıkabilir biraz düşünde öyle cevap ver

Önce bir seviyene dikkat et, ,kendini bil, sonra tartışalım. Farkındaysan kimse istiklal marşı dememiş protesto için. Kendi kendine kefallemişsin. Merak etme burada tek "düşünen" sen değilsin. Ha merak da etme sana takmış falan değilim. Takmam için bir sebep yok, ortada "takmaya değer" bir(isi) şey yok. Sadece mantıksal tutarsızlığını vurdum. Ama bundan rahatsız olman normal...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
@rewendor şimdi bunları yazınca oturduğun yerde kabardın dimi seviyeyi düşürme dedin sonra bi dünya sokak ağzı çektin arkasından bani insan yerine koymadın aferin büyük iş yaptın rahat rahat uyu şimdi[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away

[Bu mesaj Gerab tarafından 09 Aralık 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aynı durumdakı bi müdürü.5 kişi dövmüştük..evet walla dövmüştük..okuldan atıldıkmı hayır..atsa 1 kere deil 345324 kere dayak yiyecekde ondan..azıcık gözünü korkutun..siz yapamassanız bile dışardan birisi yapsın..
arasıra dayak işe yarıo.nede olsa cennetten cıkma..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları..
Mesaj tarihi:
said:
Gerab, 09 Aralık 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
@rewendor şimdi bunları yazınca oturduğun yerde kabardın dimi seviyeyi düşürme dedin sonra bi dünya sokak ağzı çektin arkasından bani insan yerine koymadın aferin büyük iş yaptın rahat rahat uyu şimdi

Yoo kabarmadım, ama öyle hakaretli konuşulunca da dikkat et demek normal olsa gerek. Sokak ağzı ne var merak ettim? Hakaret mi ettim ne var? Tek düşünen sen değilsin dedim, burada sana hakaret yok heralde? Bir de "takmaya değer birşey/biri yok" dedim, evet, tanımıyorum etmiyorum daha önce görmemişim ve belki de bi daha görmeyeceğim belki de hiçbir topicte karşılaşmayacağım birisin, neyine takıcam ki? Takıp napacam?

Sokak ağzı ne varmış çok merak ettim, gösterir misin birer birer?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 09 Aralık 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zaman ne kadar degismis

ben hic unutmam ilkokul bir kayseride ted kolejindeyiz.

Odevleri yapmadi bir kac kisi diye sira dayagi. Ikinci donem bir cocugu tekmeyle dovmustu hoca:)

Hic unutmam 5 inci sinifta tekme tokat dayak yemistik mudur yardimcisindan. Ki ben okul birincisi ikincisimiydim neydim yani:)

Malatya geldi sonra. Yine hic unutmam 1.60 boylu bir hocamiz vardi, biraz tepistik diye benide arkadasimida alip havada cevirip siraya firlatmisti:)

dedim ya zaman ne kadar degismis
Mesaj tarihi:
Yapacağın ve yapacağınız en iyi şey müdürü sopalamak.

Şu an burda yazışmak yerine arabasını molotof kokteyl ile kundaklardım.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Mesaj tarihi:
Dave edip süründürün . Bunu yapabilisiniz rahatlıkla . Hem bir pisliğin meslek hayatı biter . Hemde okulunuzda ve diğer okullardaki pisliklere ibret olur .[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...
Mesaj tarihi:
Lisede beni odasına alıp tehdit etmişti ve tokat atıcaktı. elini kaldırdı işaret parmığıylı birdaha yaprsan falan diy ekonuşuyodu böyle parmağınıda yaparsan azına s.çarım şekilde bidaha yapma tarzında sallyıodu. şöyle baktım, gülümsediim. gözlerinin içine derince baktım. tek adım geri çekilmedimyada gözümü kapatmadım. sonra o geri çekildi. birdaha aramızda böyle birşey hiç geçmedi. bana sdece uyarı yaptı.

arkdaşlar duruşunuzla sağlam olduğunuzu belirtmesseniz tepenize çıkarlar. Hayatta böyledir. ezdirmeyin kendinizi. kurallarada uyun.

Bu hareketleri yapan bir müdürü ben olsaydım yaşatmazdım cidden. Hiç bir sebep bir insana vurmak için yeterli deildir. Tek bir şey dışında. Haksız yere vurulduysa size yada arkadaşınıza, sizinde vurma hakkınız ve kendinizi savunma hakkınız vardır. Anayasada da böyle yazar. Mevsi müdafa der.[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
bir de, hangi lise olduğunu syölersen arkadaşlarla pati halkı olarak müdüre bi adet kınama götürücez. G.tüne sokucaz..[signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
okulun adını verin bulalım birer forma girelişm okula :) gömlekler dışarda bi de bize denesin bakalım yumruk atmayı:) komediye bak yaa adam size vururken naaptınız aaa vuruyo mu dediniz olmaz böyle şey yaa adam yaptığı anda direk polis caırsanız adam tutuklanırdı olay da biterdi hiç dilekçe falan kasmayın dişleri bozulan kız bi adli tıp raporu alsın savcılığa suç duyurusunda bulunun geri kalanı az boyle ... (forum kuralları yüzünden yazamıorum) adamı sürdürseniz gitcek başka yerde yapcak aynı şeyleri onun için kesin bi çözüm bulun kendi başınızdan atıp başkalarına salmayın itoğlu iti (umarım bu yasak değildir)[signature][hline]"Every creature will taste death"
Mesaj tarihi:
@death :D[signature][hline]
- ver hadi..

[Bu mesaj zydar tarafından 09 Aralık 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla bi tanesi bana vuracaktı okul hayatımda, ağzınaaaa (ehm) etmeden çiksaydim ordan bende mesh degildim yani. Ama tipine göre vuruyorlar bu çok açık, onlarda ne yaptıklarını biliyorlar baksana 12 kişi ses çikarmamiş, karşilik bile vermemiş. İçten içe küfür ediyorlardir sadece.. Allam yarabbim, sizde hata tabiki, biri daha söylemiş ama yenileme ihtiyaci duydum. Özellikle o kızın olayından sonra bırak müdürlükten atılmasını, dava açarsin ve kazanirsin büyük ihtimal. Sabıkalı bir müdürede çok iş düşer tabi heh, adamın meslek hayatını bitirirsin be.

Ha vurma dışında, git adam ol öyle gel diyip temasta bulunmazsa hiçbirşey yapamazsın gerçi..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
eger o kisi size vurduysa sizde ona vurma hakkında sahipsiniz sizin kisi dokunulmazlıgınız var kimse size dokunamaz vuramaz gerekirse okuldan atar ama kılınıza dahi dokunamaz bana böyle bişey yapıcaktı yemin ediyorum orda herseyi bi kenara bırakıp öylece dalardım o müdüre.[signature][hline]| Msn |
Andoria Staff Member
Daniel
Mesaj tarihi:
Bunlarada şükür :-p
bizim sınıfımız bilem yok
konferans salonunda ders yapıyorus
tam 4 küçük şirin fare ile xD[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x
Mesaj tarihi:
ögrencilere karşı böyle birşey yapıyorsa hiç şansı yok,ama bu tür müdürler bitmiyor ülkemizde bizim eski müdürde buna benzer hareketler yapardı.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
  • Yeni Oluştur...