kesin kıza ceza verirler ya bi kaç sene öncede sanırım banka soyan birini vuran güvenlik görevlisinede ceza vermişlerdi bunlar nası yaasalar suçluyu gebertmek suç olmamalı[signature][hline]NKFVAS
Heralde benim de başıma böyle bir şey gelse, biri hele ki gözümün önünde kız arkadaşıma tecavüze kalkışsa öldüresiye girişirdim, ölür müydü bilmem ama aman ölecek diye durup kendimi frenlemezdim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
çocuk direk saliverilmeli, hatta üzerine 4-5 bin ytl de ödül alsa yeridir.. Türkiye'den bi moronu daha kurtarmiş.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sence çocuk "ya bıraksam 3-4 sene yatar kurtulur" diye düşündü mü o anda? Ben karşılığında dünyanın en ağır cezasını alacak olsa izin vermez seyirci kalmazdım o olaya, kimse de kalmazdı zaten.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
nesini tartışmak için foruma taşıdınız bu konuyu anlamadım.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Bir insanı öldürmek için yeterince bir neden arıyorsan, işte budur derim. hll olsun diyorum çocuğa. memleket bir pislikten daha kurtuldu.[signature][hline]The Blood is Love.
eline saglık bende olsam aynısı yapardım.Ölmeyi hakeden insanlarda var[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü
Öne çıkan mesajlar
TRA_GS
Buzx
En kötü ihtimal sabıkalı biri artık.
Kadermi bu diyip olaya biraz heyecan katayım.Adaletsiz dünya.
Ha ben olsam ona bide tecavüz eder polise falanda gitmezdim delimiyim.
[Bu mesaj Buzx tarafından 09 Aralık 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor
MeSh
ShadowFury
Çocuk bıraksaydı tecavüz etseydi, yakalansa bile 3-4 yıl yatar kurtulur, kızın hayatının kaymasıyla biter olay...
İyi yapmış ne diyim[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Rewendor
Fistan
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Sly-One
quod abolesco dum te defendoa.k.
InneR_ChaoS
Muhallebi