Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liseli genç, kız arkadaşına tecavüze kalkışan kişiyi öldürdü

zarek

Öne çıkan mesajlar

said:
bega, 09 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
anlatılanlar doğruysa:
keşke ölmeseydi de boyundan aşağısı felç olup sürünseydi 80 yıl, ölmek isteyip de kendini bile öldürmeyi beceremeseydi. tövbe tövbe insanı nasıl sinir ediyorlar ya. O çocugun yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı düşünsene sevgiline gözünün önünde tecavüz edecekler, sen de oturup seyredecen, başka?

ben de aynı şeyi yapardım, çoğunluk da öyle yapardı. ama bu yapılanın doğruluğunu göstermiyor. zaten bu yüzden yasa diye bişey var, kişisel doğrulara göre karar verilmesin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
anlatılanlar doğruysa:
keşke ölmeseydi de boyundan aşağısı felç olup sürünseydi 80 yıl, ölmek isteyip de kendini bile öldürmeyi beceremeseydi.

Duygularımı dile getirmişsin, benim gözümde öyle biri yaşamaması gereken biri kessinlikle. Hiç bir şekilde oturup düşünmeyeceğim az durumlardan biri (hatta belki tek) böyle yaratık müsvetteleridir.
[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Aralık 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gazanfer, 09 Aralık 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
said:
anlatılanlar doğruysa:
keşke ölmeseydi de boyundan aşağısı felç olup sürünseydi 80 yıl, ölmek isteyip de kendini bile öldürmeyi beceremeseydi. tövbe tövbe insanı nasıl sinir ediyorlar ya. O çocugun yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı düşünsene sevgiline gözünün önünde tecavüz edecekler, sen de oturup seyredecen, başka?

ben de aynı şeyi yapardım, çoğunluk da öyle yapardı. ama bu yapılanın doğruluğunu göstermiyor. zaten bu yüzden yasa diye bişey var, kişisel doğrulara göre karar verilmesin diye.

Başlarım yasaya .. Bugün 7 yıl önce anne ve kızını kaçırırp defalarca tecavüz edip üstünüde öldüren 4 kişi 7 yıl ceza yatıp çıktılar ..

Benim sevgilime yada olaya sahit olduğum böyle iğrenç bu durumda bu işi yapan adama yapabileceklerim o kadar iğrenç ki ani bir ölüm ona mutluluk olurdu ...[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mulgear6, 09 Aralık 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
gordon freeman sanmıs kendini ama tabiki oldurmesi kesinlikle yanlış bence

Ya ne yapsaydı oturup kız arkadaşını ve o ...... çocuğunu izlesemiydi en iyisini yapmış ben olsam jandarmayada söylemez gömerdim.[signature][hline]peace is a lie, there is only passion
through passion, i gain strength
through strength, i gain power
through power, i gain victory
through victory, my chains are broken
the force shall free me
Sosyal ağlarda paylaş

öldürmeyle kalmaz.organlarını cıkarırdım

allah korusun başıma gelmesini istemedigim bişidir.yanımda kız var.kendimi bırak hadi.gozunun onunde sevgiline...yani düşüncesi bile kötü yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuğa ceza verilirse, bu ülkede adalet denen şeyin kalmadığına bir defa daha tanıklık ederiz. Çocuk yapması gerekeni yapmış. "Adam ölmüş ama?" Ölür tabi. Çocuk, "aman ben şimdi biraz hızlı vurur da adamı öldürebilirim, bırakayım da kız arkadaşıma bir güzel tecavüz etsin, ben izleyeyim. Hem ondan sonra belki tanık bırakmamak için bizi de vurur tabancasıyla" diye mi düşünseydi? Yapması gerekeni yapmış. Adam ölürse ölür. O tecavüzcüye zaten insan demek doğru mu ki insan haklarından bahsedelim...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 09 Aralık 2005 18:44 tarihinde demiş ki:

tecavüz etmeye kalkıştığı iddiasıyla

tamam da bi kanıt da yok belki içip içip yanlışlıkla birini öldürdüler ve şuçu boyle ört bas etmeye çalışıyorlar..boyle de bir piskopat yaklaşırım:D ama tabi dier türlü harbiden bi tcvuz girişimi warsa ölsün iyi olmuş derim..

[Bu mesaj ExtRaFlush1R tarafından 09 Aralık 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PainLover, 09 Aralık 2005 20:27 tarihinde demiş ki:

Başlarım yasaya .. Bugün 7 yıl önce anne ve kızını kaçırırp defalarca tecavüz edip üstünüde öldüren 4 kişi 7 yıl ceza yatıp çıktılar ..

Benim sevgilime yada olaya sahit olduğum böyle iğrenç bu durumda bu işi yapan adama yapabileceklerim o kadar iğrenç ki ani bir ölüm ona mutluluk olurdu ...

Ya bende haberleri izleyince çok pis sinirlerim bozuldu...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık çoçuğun hayatı bitti işte.
En kötü ihtimal sabıkalı biri artık.

Kadermi bu diyip olaya biraz heyecan katayım.Adaletsiz dünya.

Ha ben olsam ona bide tecavüz eder polise falanda gitmezdim delimiyim.

[Bu mesaj Buzx tarafından 09 Aralık 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi öyle bir pisliğin genlerini bu dünyadan temizledikleri için onlara madalya takmaları lazım

Çocuk bıraksaydı tecavüz etseydi, yakalansa bile 3-4 yıl yatar kurtulur, kızın hayatının kaymasıyla biter olay...

İyi yapmış ne diyim[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...