Pyro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hepi pörtlek vanille. p.s:gülmekten öldüm bir insan nasıl bu kdr pi$kin olur =P[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Böyle... rofl 18 olduk da noldu alla alla ehliyeti aldık arabayı alamıyoruz.Odamı toplamam için hala kırbaç kullanıyo annem bi fark yok yani.Ha bara pavyona(oha) girerken rahatlık oluyor ama tek artısı yani. İyi ki doğdun[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Todesengel, 03 Aralık 2005 22:28 tarihinde demiş ki: http://my.paticik.com/userdetails.php?name=vaniLLe Burda niye 3 ocak yazıyor yaf Edit: Allah beni top etsin kayıt tarihine bakmışım ya öeh Önce doğumgünün kutlu olsun vanil. Todes, bi insan tüm gece UO seansı yaparsa böyle olur =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Pıtırcık kutlarım doğum gününü. Nice senelere.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Doğum günün kutlu olsun vanil. :tebrikz:[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 nihii türkiye saatiyle 5 dk kaldi . ama almanya saati ile 1 saat kaldi.. nerenin saatine göre kutlasam acaba! =P bu arada tesekkür ederim hala cok ilginc geliyor. dogumgünü mü o ne... 18 sene önce mi dogmusum ben vay be.. cok tesekkür ederim , sevindirik oldum =) . hala 3 aralik ama dogmadim daha![signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 03 Aralık 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 nice senelere : )[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 az kaldı az.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Tanrı ilk insanı yarattığında, bu varlık hoşuna gitti. "Hmmm... Hiç de fena olmamış..." dedi, fakat dünyayı yaratıp, insanı da diğer yaratıklarının yanına gönderdikten bir süre sonra "Neden daha iyisini yapmıyorum ki?" dedi. Ve böylece Tanrı, biraz daha uğraşarak, daha nitelikli insanlar yarattı. Bunları da dünyaya gönderdikten sonra diğer işleriyle ilgilenmeye başladı. Bir gün, Tanrı akşam çayını içerken, aklına yarattığı insanlar geldi. Dünyaya baktığında, insanlığın halini gördü ve "Belki de biraz daha uğraşmalıyım" dedi ve daha da nitelikli insanlar yarattı. Sonra onları da dünyaya gönderdi ve diğer işleriyle ilgilenmeye başladı. Aradan yine çağlar geçti ve Tanrı'nın aklına, nedendir bilinmez, yine dünya ve yarattığı insanlar geldi. Dünyaya tekrar baktığında, Tanrı hep bir yerlerde bir yanlış yaptığını gördü. "Belki de zamanımı milyonlarca insana ayırmaktansa, tek bir insana ayırmalıyım" dedi ve 7 gün 7 gece tek bir kişiyle ilgilendi. Önceleri yaratıklarının içine ya sadece iyiyi, ya da sadece kötüyü , ya sadece ışığı, ya da sadece karanlığı koyuyordu. Bu sefer gerçekten bir değişiklik yapmış ve yarattığı insanın içine hem iyiyi hem kötüyü, hem ışığı hem karanlığı koymuştu. İşini bitirdiğinde, yapıtı karşısında kendisi bile şaşırmıştı. Yarattığı beden ve ruh, içinde hem meleklerin güzelliğini hem de şeytanın kurnazlığını, hem itaatkar bir hizmetkarı hem de hırçın bir asiyi barındırıyordu. Ve böylece Tanrı bu son ve eşsiz yaratığı da, bir gece vakti dünyaya gönderdi. O geceyi yaşamış olanlar, hala içlerini garip bir huzurun kapladığını anlatırlar. İşte o gece, 4 Aralık 1987'ydi, ve Tanrı'nın o gece dünyaya gönderdiği varlık da aramızda VaniLLe diye bilinen insanoğludur... Eheh aslında saatini bekleselerdi, konuyu ben açıp yazacaktım da bu mesajı, neyse...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 huuuuppppp. edik: 00:00 vay be!! yiha 18 sene hayatta kalmayi basardim! [spo1=bu kadarciktik zamaninda abucibibi ..][/spo] simdi dana kadar olduk =) .. eh tesekkür ederim herkese.. Hayriyecigim(asteroth) mükemmel yazmissin , ellerine ve yüregine saglik. [signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY!Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide..[Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Aralık 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Aralık 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 nice senelere biricik dert ortağım. =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 tekrar kutlu olsun![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 04 Aralık 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ööööööö şey..... iyiki dogdun :/[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 heppi börtleeek :tebrikz:[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 nice senelere artık sana raşit diyelim :P espri için özür dilerim gece yarısı malum gitti kafam[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ahuahuz the_vanille, lol nasıl unuttum hemen 4 aralik oldu KUTLU OLSUN THE_VANILLE![signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 pörtlek nice senelere =)[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kutlu olsun :)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mahmutcuğum artık "Officially Çıtır" kategorisine dahil oldun... İnşallah hayatında herşey istediğin gibi olur...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Nice mutlu yıllara..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Nice mutlu yıllara..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 edit:oha adam 3'unden açmışlar : )) hepi pörtlek vanille :tebrikz: nerde vanille'nin balonu ??[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111 [Bu mesaj Zergling tarafından 04 Aralık 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mutlu yıllar minik kuş O artık 18 =P[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kermit cok ayıp etmiş. kankası zergling dururken sana mı düştü topic acmak! hemide bi gun once!!1[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 heahaeha : )))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar