Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum Günün Kutlu Olsun Vanille

kermit

Öne çıkan mesajlar

said:
Todesengel, 03 Aralık 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
http://my.paticik.com/userdetails.php?name=vaniLLe

Burda niye 3 ocak yazıyor yaf

Edit: Allah beni top etsin kayıt tarihine bakmışım ya öeh

Önce doğumgünün kutlu olsun vanil.

Todes, bi insan tüm gece UO seansı yaparsa böyle olur =)[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Sosyal ağlarda paylaş

nihii türkiye saatiyle 5 dk kaldi .
ama almanya saati ile 1 saat kaldi..
nerenin saatine göre kutlasam acaba! =P
bu arada tesekkür ederim hala cok ilginc geliyor. dogumgünü mü o ne... 18 sene önce mi dogmusum ben vay be..
cok tesekkür ederim , sevindirik oldum =) . hala 3 aralik ama dogmadim daha![signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY!
Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
"Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim"

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 03 Aralık 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tanrı ilk insanı yarattığında, bu varlık hoşuna gitti. "Hmmm... Hiç de fena olmamış..." dedi, fakat dünyayı yaratıp, insanı da diğer yaratıklarının yanına gönderdikten bir süre sonra "Neden daha iyisini yapmıyorum ki?" dedi. Ve böylece Tanrı, biraz daha uğraşarak, daha nitelikli insanlar yarattı. Bunları da dünyaya gönderdikten sonra diğer işleriyle ilgilenmeye başladı. Bir gün, Tanrı akşam çayını içerken, aklına yarattığı insanlar geldi. Dünyaya baktığında, insanlığın halini gördü ve "Belki de biraz daha uğraşmalıyım" dedi ve daha da nitelikli insanlar yarattı. Sonra onları da dünyaya gönderdi ve diğer işleriyle ilgilenmeye başladı. Aradan yine çağlar geçti ve Tanrı'nın aklına, nedendir bilinmez, yine dünya ve yarattığı insanlar geldi. Dünyaya tekrar baktığında, Tanrı hep bir yerlerde bir yanlış yaptığını gördü. "Belki de zamanımı milyonlarca insana ayırmaktansa, tek bir insana ayırmalıyım" dedi ve 7 gün 7 gece tek bir kişiyle ilgilendi. Önceleri yaratıklarının içine ya sadece iyiyi, ya da sadece kötüyü , ya sadece ışığı, ya da sadece karanlığı koyuyordu. Bu sefer gerçekten bir değişiklik yapmış ve yarattığı insanın içine hem iyiyi hem kötüyü, hem ışığı hem karanlığı koymuştu. İşini bitirdiğinde, yapıtı karşısında kendisi bile şaşırmıştı. Yarattığı beden ve ruh, içinde hem meleklerin güzelliğini hem de şeytanın kurnazlığını, hem itaatkar bir hizmetkarı hem de hırçın bir asiyi barındırıyordu. Ve böylece Tanrı bu son ve eşsiz yaratığı da, bir gece vakti dünyaya gönderdi. O geceyi yaşamış olanlar, hala içlerini garip bir huzurun kapladığını anlatırlar.

İşte o gece, 4 Aralık 1987'ydi, ve Tanrı'nın o gece dünyaya gönderdiği varlık da aramızda VaniLLe diye bilinen insanoğludur...

Eheh aslında saatini bekleselerdi, konuyu ben açıp yazacaktım da bu mesajı, neyse...
[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Sosyal ağlarda paylaş

huuuuppppp.
edik: 00:00 vay be!! yiha 18 sene hayatta kalmayi basardim! [spo1=bu kadarciktik zamaninda abucibibi ..]
[/spo]
simdi dana kadar olduk =) .. eh
tesekkür ederim herkese.. Hayriyecigim(asteroth) mükemmel yazmissin , ellerine ve yüregine saglik.
[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY!
Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
"Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim"

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Aralık 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Aralık 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

edit:oha adam 3'unden açmışlar : ))

hepi pörtlek vanille
:tebrikz:
nerde vanille'nin balonu ??[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111

[Bu mesaj Zergling tarafından 04 Aralık 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...