Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca~Cola Yazılışı

Masteis

Öne çıkan mesajlar

uuuuh süper yaw koptum :D arkadaslar coca cola içmek istemiyorsanız içmeyinde adamlar bu amaçla yapmamıştır heralde yaw yani yapsada hani daha manalı bi hakaret yazarlardı bu nedemek Muhammed yoktur Mekke yoktur töbe töbe hadi birinci belli bir düşmanlık olabilirde mekke yoktur nedemek yaw mekke ahanda orda mekke dediğin bir şehirdir yani müslümanlıktan öncede vardı[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 04 Aralık 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
no allah no muhammed.

allah yok mu diyosun dela?[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buzx, 04 Aralık 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
Orada marsça "Dünyalılara kafam girsin" yazıyo.
Kokakoalanın sahibide jupiterli.Marsça yazarak dünyalıların pepsi içmemesini sağlıyo.

:D[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Sosyal ağlarda paylaş

paranoyak tiplerin bir buluşu. bir topikte de okulun aslında ölüm anlamına geldiği falan yazılıydı. yapmayın böyle şeyler ya. neymiş efendim, 20 doları katlayınca ikiz kulelerin yıkılma resmi ortaya çıkıyomuş. hihih oldu.. (cidden çıkıyor ama bu kadar da saçmalanmaz.)[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind..
[PS]Lightning Vortex Tutorialı
[PS]Twirling Vortex Tutoriali

[Bu mesaj Zeppelin tarafından 04 Aralık 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim bu coca cola zaten gavur mali !!
ya bi kere haram bu!!1 helal degil sevgili din kardeslerim.
kola turka icin !!! hic caiz degil bu yaptiginiz.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY!
Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
"Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim"

04 aralik 2005'de gerceklesmis Bir msn dialoğu,
Griswold:
sana ne lan dingil
mix:din sensin. gil de sana girsin
Griswold:
kendi kendine gir kerem
lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Aralık 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kola turka bulmustur kesın bunu=).
Hayır onlara prim yaptımaktansa olurum daha ıı be[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...