Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 resimdeki surat müslümandan çok dwarfa benziyo.[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bence abartılmış. biraz değer yargılarını ezme söz konusu gibi ama bilmiyorum...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 uuuuh süper yaw koptum :D arkadaslar coca cola içmek istemiyorsanız içmeyinde adamlar bu amaçla yapmamıştır heralde yaw yani yapsada hani daha manalı bi hakaret yazarlardı bu nedemek Muhammed yoktur Mekke yoktur töbe töbe hadi birinci belli bir düşmanlık olabilirde mekke yoktur nedemek yaw mekke ahanda orda mekke dediğin bir şehirdir yani müslümanlıktan öncede vardı[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 cola turkayi tersten yazip, urartucaya cevirincede "isa yoktur,baba ogul kutsal ruh kovalasin sizi" yaziyomus...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 mekke derken müslümanlarin o konudaki kutsal değerlerini kastediyo. yani bu ismi ters yazip bide üstüne bir iki eklentiyle o haline çeviren....ehm...yaratici beynin bunu kastetmiş olması lazım.[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Dela, 04 Aralık 2005 20:01 tarihinde demiş ki: no allah no muhammed. allah yok mu diyosun dela?[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 no woman no cry...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ey edip adanada pide ye al bunu bide tersten okuda apış :horace:[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: aquila, 04 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki: no woman no cry... ah be tam ben yazacaktım[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Orada marsça "Dünyalılara kafam girsin" yazıyo. Kokakoalanın sahibide jupiterli.Marsça yazarak dünyalıların pepsi içmemesini sağlıyo. SAÇMALADIYSAM BENI UYARIN 0242963852 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 lol :P [Bu mesaj thelegbra tarafından 04 Aralık 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 *!kola içer* *!hollandalı kız gibi çarpılır* *!maymun gibi davranır ve acaip sesler çıkarır* yobaz arkadaşlar geçin beah. (Masteis e deil lafım bu yazıyı savunan/yapan kişi/kişiliklere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Buzx, 04 Aralık 2005 21:59 tarihinde demiş ki: Orada marsça "Dünyalılara kafam girsin" yazıyo. Kokakoalanın sahibide jupiterli.Marsça yazarak dünyalıların pepsi içmemesini sağlıyo. :D[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yok annen bu kadar kassam bendende ..... töbe töbe hurafe bunlar[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Zaman'ın tersi? Azmi'nin tersi? Coca colanın? Pipi'nin tersi anladın sen anladın ...kristal kola içsekte para aynı şee gitçek[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ilginç bir yaklaşım bu da tabii :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 işte bu mesajlar yüzünden içim rahat bir şekilde coca cola alabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Masteis, 04 Aralık 2005 19:59 tarihinde demiş ki: Yorum Sizin offff yeter kusucam artık bu espiriler baydı artık yenilikci patiler istiyorummmmm...[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 paranoyak tiplerin bir buluşu. bir topikte de okulun aslında ölüm anlamına geldiği falan yazılıydı. yapmayın böyle şeyler ya. neymiş efendim, 20 doları katlayınca ikiz kulelerin yıkılma resmi ortaya çıkıyomuş. hihih oldu.. (cidden çıkıyor ama bu kadar da saçmalanmaz.)[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali [Bu mesaj Zeppelin tarafından 04 Aralık 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadasim bu coca cola zaten gavur mali !! ya bi kere haram bu!!1 helal degil sevgili din kardeslerim. kola turka icin !!! hic caiz degil bu yaptiginiz.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" 04 aralik 2005'de gerceklesmis Bir msn dialoğu, Griswold: sana ne lan dingil mix:din sensin. gil de sana girsin Griswold: kendi kendine gir kerem lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Aralık 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya ne dion abi yaaa benim yerim zaten cehennem oldugu için beni baglamıyor haram falan:D:D:D[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bu araştırmaları kim yapıyorçok merak ediyorum zaten.. [Bu mesaj Zeppelin tarafından 04 Aralık 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kola turka bulmustur kesın bunu=). Hayır onlara prim yaptımaktansa olurum daha ıı be[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bayadır var bu muhabbet[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Le cola'yı tersten yazıp cola'ya sadık kalırsak el cola oluyo.. arap kolası.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar