Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca~Cola Yazılışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üüüüüüf yeter bıktım bu geyiklerden beee
öf be öf![signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
Yeter yahu.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
0k0k[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Mesaj tarihi:
ayrıca osman ı alıyoruz
o yu h
s yi ı
m yi y
A YA SADIK KALIYORUZ
n yi r yapıyoruz.

ne oldu
OSMAN HIYARMIŞ HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Mesaj tarihi:
ayrıca mekke yok muhammed yok yazıyorlarda ne oluyor onu anlamadım ben.
milletin göremediği birşey, bilmediği bir dil bilinçaltınada yerleşemez arkadaş arasında eğleniyormu bu adamlar?[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Mesaj tarihi:
coca colayi tersten icersen muslumanliktan cikiyomussun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 04 Aralık 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
coca colayi tersten icersen muslumanliktan cikiyomussun...

hüeaeaaea ay allah belanı vermesin[signature][hline]I'm your dream,
I'm your eyes,
I'm your pain,
You know it, sad but true..
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 04 Aralık 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
coca colayi tersten icersen muslumanliktan cikiyomussun...

Hocam peki oyunlarda hile caiz mi deil mi?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
Yobazların ileri sürdüğü ve salladığı bir olay hala ne diye tartışılır , vay anasını diye düşünülüyor anlamıyorum.Ne alaka ya[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
Öegghhh
kötü yönde propoganda bunlar yaa...
İnanmayın böle şeylere[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Ohaaa

Ben hep Cola Turka veya Zemzem kola alıodum, bundan sonra Coca Cola alcam holeeey[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
bunlarin kapaklari cevirip mi aciliyo, yoksa acicak mi lazim?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
  • Yeni Oluştur...