agrian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 üüüüüüf yeter bıktım bu geyiklerden beee öf be öf![signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yeter yahu.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 0k0k[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 AMAN TANRIM HAYIR.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 o kadar zorlasam bende cola turka logosundan çıkarırım bir şeyler :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ayrıca osman ı alıyoruz o yu h s yi ı m yi y A YA SADIK KALIYORUZ n yi r yapıyoruz. ne oldu OSMAN HIYARMIŞ HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 fanta[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ayrıca mekke yok muhammed yok yazıyorlarda ne oluyor onu anlamadım ben. milletin göremediği birşey, bilmediği bir dil bilinçaltınada yerleşemez arkadaş arasında eğleniyormu bu adamlar?[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 coca colayi tersten icersen muslumanliktan cikiyomussun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 uzun süren bir tartışma bu :D[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 aquila süpersin :P[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: aquila, 04 Aralık 2005 20:28 tarihinde demiş ki: coca colayi tersten icersen muslumanliktan cikiyomussun... hüeaeaaea ay allah belanı vermesin[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true..
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: aquila, 04 Aralık 2005 20:28 tarihinde demiş ki: coca colayi tersten icersen muslumanliktan cikiyomussun... Hocam peki oyunlarda hile caiz mi deil mi?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Nickime bak...[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yobazların ileri sürdüğü ve salladığı bir olay hala ne diye tartışılır , vay anasını diye düşünülüyor anlamıyorum.Ne alaka ya[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Öegghhh kötü yönde propoganda bunlar yaa... İnanmayın böle şeylere[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ohaaa Ben hep Cola Turka veya Zemzem kola alıodum, bundan sonra Coca Cola alcam holeeey[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 görünmüo yaf[signature][hline]Order Within Chaos....
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bunlarin kapaklari cevirip mi aciliyo, yoksa acicak mi lazim?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sıdıfıs![signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 @aquilla LoL[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Angutun Tekinin Sayfası Çok Komik Fotolara Bak[/b] [Bu mesaj Todesengel tarafından 04 Aralık 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yalandır.[signature][hline]emrkck.blogspot.com
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 iflah olur mu dostlar cola turka içmeyen lol[signature][hline]Order Within Chaos....
geffen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 löl.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Öne çıkan mesajlar