10ur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Farkettimde yavaş yavaş bilgisayar bağımlısı oldum yaa msn-uo-knight-PATİCİK derken yazın 16 saatimi okul zamanı ise 4 saatimi bilgisayarda geçirdiimi farkettim! off ya bırakamıyorum ahanda bunnar yaptı [spo1=Suç aletleri][/spo][signature][hline]Rest In Peace.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 az daha net olsaydı markaları da tam görseydik di mi ?[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ekran kartı satılık mı?[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 derin bir nefes al, silkelen ve çalışmalıyım de kendine. ama emin ol işe yaramıycak[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 [spo1=hava attım istemeyen bakmasın]simdi gidicem odamda bi p4 2.0 kalanlarıda 3.0 5 pc var son model onların resmini koyacam kapak olcak demi?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Btw, imza yaptığın şey hiç de ilginç, garip, komik ya da saçma değil.. Ha tabi ki normal şeyleri de imza yapabilirsin. Sadece anlamsız geldi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 mal beyanında bulunmuyorm merak etme...cnm sıkıldı ölesine açtım[signature][hline]Rest In Peace.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 diskoya git alla alla[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Cok ayıp :yapma: *!kın kın*[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 @mayhem seni kınıcı ilan ediyoruz :D her topii kın sen öylede yapıyosunn TW gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kınıyorum tabi. ben ne renk işedigimi söylüyormuyum =P[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bi de zın zın vardı neydi o l-manyakta felan vardı ?[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bak lan bak *!zın zın zın zın* BAKIN LAN BAKIN HEPİNİZ BAKIN! *!zın zın zın zın* öeh ii geldi beah.. ahah[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bende öyleyim... Okul-Bilgisayar-Dersane-Bilgisayar-Uyku beşgeninde geçiyo hayatım:D Ama şikayetçimiyim? Tabiiki hayır Pati rulaz:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben valla ye iç sıcmadan once paticik sıc sonra gene paticik sonra yat uyu:D:D:D[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Haydi ko tayfası . Halı sahaya Hücum !!111! Bunlar nedense garbage kokuyor hep .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Bleda, 04 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: [spo1=hava attım istemeyen bakmasın]simdi gidicem odamda bi p4 2.0 kalanlarıda 3.0 5 pc var son model onların resmini koyacam kapak olcak demi?[/spo] kompleks misin ya[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 doğrudur. internet bağımlılığı diye bir hastalık mevcut :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 orc_lord o hastalık listesine bide internet asabiyetligi ekle 3-4 topictir millet birbirine laf sokmaya yarısmıs nedir bu sinir şimdi 1.Kapayın bilgisayarı 2.Müzik acın 3.uzanın 4.dinlenin 5.bidaha bilgisayar acmayın en azından 2-3 gün sinirleriniz yatısır :)[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 abi çok kötü yaa ders çalışmaya gidiyorum 2 saati geçemiyorum sırf bu yüzden tamamiyle hastalık...[signature][hline]Rest In Peace.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hastalık mastalık değil. baban gelir. 1 tokat atar. alır bilgiyarı da camdan atar. Artık hayatında bilgisayar yoktur. Ama sen yaşıyorsundur. Belki daha bile sağlıklısındır. Belkisi fazla[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 2 ekranla kendi rekorunu en başta kırmışsın bence dostum.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kulakligi oyle koyma.. feci yavşiyo, test ettim onayladim başinda durmaz yani söliim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 @mesh bende farkettim biras geç oldu ama... naapalım artık boynumuzda dursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 de haydi eğlenelim... [Bu mesaj Overseer tarafından 05 Aralık 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar