geffen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ekşi sözlük sucks[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 oha yani adam kızı istemiyo diye gay oluyo olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Tmm belki kız tipi değildir hayır dmesi gerekiyordur bu kadar üstüne gelmeyelim cocugun:) tabi garip kız fazlalıgı :) masalah 4-5 tane var herhalde hicbirine hayır dememiş arkadas ... şimdi alıyon karsına malesef 4-5 tane sevgilim var bütce ve zaman acısından seni kaldıramam ve ve onlar ıda bırkakamam... Yada kısaca malesef diycen kısaca biraz kırıcı olur ama zati o cesareti kız göstermisse evet yada hayıra hazırlıklıdır ama cesareti gösterdiyse sen kıza cesaret vermissin bi kac haraketinle ..... madem sevgilin var yanındayken sevgiline telefon ac askım falan de telefonda kız zaten geriler ....[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Nayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: eldiablo, 04 Aralık 2005 19:21 tarihinde demiş ki: ayrıca bilemiyorum sizi ama yüzüne bakmadığım kızlar bile gelip seni seviyorum diyor ve cevap bekliyorlar (büyük bir umutla) öeh beyler bu gay bizi kandırıo takmayın O RLY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Allah kurtarsın kardeş.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Arkadaşım kalmanı istiyorum..sana çok değer veriyorum ama kalbimde/oramda/buramda yer yok vs vs...Sen Benim KARDEŞİM gibisin... bunları die bilirsin tabi bunlar HAYIR'dan daha kötü şeyler :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 niye hayır diyor onu anlamadım =) babacum misali git direk I KISS YOU hesabına gir.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 +1[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bu topicin efsane olmasına az kalmış:D Ha gayret:P[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 üzgünüm meryem ama sen benim alnimin yazisi degilsin gülüm!! kirmadan hayir demek ? eger o kiz senden birsey bekliyorsa ne kadar kirmadan söylemeye calisirsan calis, eninde sonunda kirilir . kirilmamak diye birsey söz konusu olamaz sanirim bu tip bir olayda. kirilmasi gerekiyorsa kirilir , bu böyledir kardesim. =P[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" 04 aralik 2005'de gerceklesmis Bir msn dialoğu, Griswold: sana ne lan dingil mix:din sensin. gil de sana girsin Griswold: kendi kendine gir kerem lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Parmağında oynat bir süre, sonra hevesini alınca bırak... Hem ona da tecrübe olur... Nuri Abi yanımda, o yazdırdı valla :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: vaniLLe, 04 Aralık 2005 22:51 tarihinde demiş ki: üzgünüm meryem ama sen benim alnimin yazisi degilsin gülüm!! kirmadan hayir demek ? eger o kiz senden birsey bekliyorsa ne kadar kirmadan söylemeye calisirsan calis, eninde sonunda kirilir . kirilmamak diye birsey söz konusu olamaz sanirim bu tip bir olayda. kirilmasi gerekiyorsa kirilir , bu böyledir kardesim. =P vaniLLe kısacısı kır gitsin diyorsun yane dimi ben ole anladım:D:D:D[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 eldiablo seni sevmiyorum Çünkü sen kendini bir kaka sanıyorsun Çünkü buraya konu açma amacın bütün kızların sana hasta olduğunu söylemek Çünkü sen daha 12 yaşını doldurmamış körpecik bir beden , dikkat çekmek isteyen genç bir ruhsun Çünkü sen daha feleğin çemberinden geçmemiş bir yavrucaksın Ama , ama bilmiyorsun ki sanal alemde yarattığın bu imaj senin aslında ne olduğunu çok iyi belli etmiş olup sosyal toplum çerçevesi içinde etrafındaki büyük bedenlerin yanında ezilmemek için uğraş gösteren bir karınca , bir solucan görünümü kazandırmıştır . Bu yüzden eldiablo , bu yüzden seni sevmiyorum . Kimse de sevmeyecek . HAYATININ SONUNA KADAR BAKİR KALACAKSIN ELDİABLO . Sevilmeyeceksin Sevilmeyeceksin sevilmeyeceksin sevilmeyeceksin sevilmeyeceksin sevilmeyeceksin[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Xaenin sen ciddi misin 12 yasındamı eldiablo oha lan olaya bak yaaaa adam ayak ustu yedi milleti eger dediklerin dogru ise tabii...[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... [Bu mesaj LucifeL tarafından 04 Aralık 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ... bence hepinizde sorun var arkadaşlar. adam şöyle veya böyle bir topik açıyor siz adamı topik yapıyorsunuz. nebçim iştir ya.[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hiç umut verme..bırak konuşsun...olmaz bu iş demek o kdr mı zor yafs..sn bi tanecik kızcağza hyr dicen ki; kızlar reddedilince küsüp gider..(di mİ?=) "neymiş yane??" : -sorun yoq=).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: LucifeL, 04 Aralık 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Xaenin sen ciddi misin 12 yasındamı eldiablo oha lan olaya bak yaaaa adam ayak ustu yedi milleti eger dediklerin dogru ise tabii... yok valla bu askmesk olayları düstü yası iyice ilk okul 4-5 te baslıyorlar artık defter kitap arkalarına ask sözcükleri yazmalar falan annemin sınıfdın da sahito oldum bitanesine ask ötesi ilişkiye kacmıstı yazılar kızın :) da masallah kırmadan hayır deme imkanın yok valla[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Xaenin, 04 Aralık 2005 23:01 tarihinde demiş ki: eldiablo seni sevmiyorum Çünkü sen kendini bir kaka sanıyorsun Çünkü buraya konu açma amacın bütün kızların sana hasta olduğunu söylemek Çünkü sen daha 12 yaşını doldurmamış körpecik bir beden , dikkat çekmek isteyen genç bir ruhsun Çünkü sen daha feleğin çemberinden geçmemiş bir yavrucaksın Ama , ama bilmiyorsun ki sanal alemde yarattığın bu imaj senin aslında ne olduğunu çok iyi belli etmiş olup sosyal toplum çerçevesi içinde etrafındaki büyük bedenlerin yanında ezilmemek için uğraş gösteren bir karınca , bir solucan görünümü kazandırmıştır . Bu yüzden eldiablo , bu yüzden seni sevmiyorum . Kimse de sevmeyecek . HAYATININ SONUNA KADAR BAKİR KALACAKSIN ELDİABLO . +92137628931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Quivalen-soth, 04 Aralık 2005 23:04 tarihinde demiş ki:adam şöyle veya böyle bir topik açıyor siz adamı topik yapıyorsunuz. guzel lafmis begendim topik olmak :D[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Xaenin, 04 Aralık 2005 23:01 tarihinde demiş ki: eldiablo seni sevmiyorum Çünkü sen kendini bir kaka sanıyorsun Çünkü buraya konu açma amacın bütün kızların sana hasta olduğunu söylemek Çünkü sen daha 12 yaşını doldurmamış körpecik bir beden , dikkat çekmek isteyen genç bir ruhsun Çünkü sen daha feleğin çemberinden geçmemiş bir yavrucaksın Ama , ama bilmiyorsun ki sanal alemde yarattığın bu imaj senin aslında ne olduğunu çok iyi belli etmiş olup sosyal toplum çerçevesi içinde etrafındaki büyük bedenlerin yanında ezilmemek için uğraş gösteren bir karınca , bir solucan görünümü kazandırmıştır . Bu yüzden eldiablo , bu yüzden seni sevmiyorum . Kimse de sevmeyecek . HAYATININ SONUNA KADAR BAKİR KALACAKSIN ELDİABLO . Sevilmeyeceksin Sevilmeyeceksin sevilmeyeceksin sevilmeyeceksin sevilmeyeceksin sevilmeyeceksin +1[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Xaenin, 04 Aralık 2005 23:01 tarihinde demiş ki: HAYATININ SONUNA KADAR BAKİR KALACAKSIN ELDİABLO . Ahahahahaha Lan öldüm lan, bitirdiniz lan beni...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 öeh dedim bu kadar saygın bir yazıyla hisler ancak bu kadar iyi söylenebilirdi...tebrik ediyorum tekrar ve tekrar... bravo :)[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yardım edin bir kıza nasıl hayır demem gerektiği gibi mantıksız bir soruyu sorup forumda popüleritemi arttırmak istiyorum diye topic açacağım ben de.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: eldiablo, 04 Aralık 2005 19:19 tarihinde demiş ki: kız fazlalığı var bir centilmenim said: eldiablo, 04 Aralık 2005 19:21 tarihinde demiş ki: yüzüne bakmadığım kızlar bile gelip seni seviyorum diyor ve cevap bekliyorlar (büyük bir umutla) bir centilmen asla böyle davranmaz el diablo...como? bueno suerte el diablo.. (şeytan bile kızmıştır sana bu niki aldın diye...peh..Xaenin kardeşime de katılıyorum bu arada)[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar