Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım edin bir kıza hayır demem gerekiyor!

eldiablo

Öne çıkan mesajlar

Tmm belki kız tipi değildir hayır dmesi gerekiyordur bu kadar üstüne gelmeyelim cocugun:) tabi garip kız fazlalıgı :) masalah 4-5 tane var herhalde hicbirine hayır dememiş arkadas ... şimdi alıyon karsına malesef 4-5 tane sevgilim var bütce ve zaman acısından seni kaldıramam ve ve onlar ıda bırkakamam...

Yada kısaca malesef diycen kısaca biraz kırıcı olur ama zati o cesareti kız göstermisse evet yada hayıra hazırlıklıdır ama cesareti gösterdiyse sen kıza cesaret vermissin bi kac haraketinle ..... madem sevgilin var yanındayken sevgiline telefon ac askım falan de telefonda kız zaten geriler ....[signature][hline]:))) !!!
G3NK-Peryton
........................
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım kalmanı istiyorum..sana çok değer veriyorum ama kalbimde/oramda/buramda yer yok vs vs...Sen Benim KARDEŞİM gibisin...
bunları die bilirsin

tabi bunlar HAYIR'dan daha kötü şeyler :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

üzgünüm meryem ama sen benim alnimin yazisi degilsin gülüm!!
kirmadan hayir demek ?
eger o kiz senden birsey bekliyorsa ne kadar kirmadan söylemeye calisirsan calis, eninde sonunda kirilir . kirilmamak diye birsey söz konusu olamaz sanirim bu tip bir olayda.
kirilmasi gerekiyorsa kirilir , bu böyledir kardesim. =P[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY!
Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
"Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim"

04 aralik 2005'de gerceklesmis Bir msn dialoğu,
Griswold:
sana ne lan dingil
mix:din sensin. gil de sana girsin
Griswold:
kendi kendine gir kerem
lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 04 Aralık 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
üzgünüm meryem ama sen benim alnimin yazisi degilsin gülüm!!
kirmadan hayir demek ?
eger o kiz senden birsey bekliyorsa ne kadar kirmadan söylemeye calisirsan calis, eninde sonunda kirilir . kirilmamak diye birsey söz konusu olamaz sanirim bu tip bir olayda.
kirilmasi gerekiyorsa kirilir , bu böyledir kardesim. =P
vaniLLe kısacısı kır gitsin diyorsun yane dimi ben ole anladım:D:D:D[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki:
peki biz sizi arariz...
Sosyal ağlarda paylaş

eldiablo seni sevmiyorum

Çünkü sen kendini bir kaka sanıyorsun
Çünkü buraya konu açma amacın bütün kızların sana hasta olduğunu söylemek
Çünkü sen daha 12 yaşını doldurmamış körpecik bir beden , dikkat çekmek isteyen genç bir ruhsun
Çünkü sen daha feleğin çemberinden geçmemiş bir yavrucaksın

Ama , ama bilmiyorsun ki sanal alemde yarattığın bu imaj senin aslında ne olduğunu çok iyi belli etmiş olup sosyal toplum çerçevesi içinde etrafındaki büyük bedenlerin yanında ezilmemek için uğraş gösteren bir karınca , bir solucan görünümü kazandırmıştır .

Bu yüzden eldiablo , bu yüzden seni sevmiyorum . Kimse de sevmeyecek . HAYATININ SONUNA KADAR BAKİR KALACAKSIN ELDİABLO .

Sevilmeyeceksin
Sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin sen ciddi misin 12 yasındamı eldiablo oha lan olaya bak yaaaa adam ayak ustu yedi milleti eger dediklerin dogru ise tabii...[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki:
peki biz sizi arariz...

[Bu mesaj LucifeL tarafından 04 Aralık 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL, 04 Aralık 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
Xaenin sen ciddi misin 12 yasındamı eldiablo oha lan olaya bak yaaaa adam ayak ustu yedi milleti eger dediklerin dogru ise tabii...

yok valla bu askmesk olayları düstü yası iyice ilk okul 4-5 te baslıyorlar artık defter kitap arkalarına ask sözcükleri yazmalar falan annemin sınıfdın da sahito oldum bitanesine ask ötesi ilişkiye kacmıstı yazılar kızın :)

da masallah kırmadan hayır deme imkanın yok valla[signature][hline]:))) !!!
G3NK-Peryton
........................
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 04 Aralık 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
eldiablo seni sevmiyorum

Çünkü sen daha 12 yaşını doldurmamış körpecik bir beden , dikkat çekmek isteyen genç bir ruhsun

Ama , ama bilmiyorsun ki sanal alemde yarattığın bu imaj senin aslında ne olduğunu çok iyi belli etmiş olup sosyal toplum çerçevesi içinde etrafındaki büyük bedenlerin yanında ezilmemek için uğraş gösteren bir karınca , bir solucan görünümü kazandırmıştır .

Bu yüzden eldiablo , bu yüzden seni sevmiyorum . Kimse de sevmeyecek . HAYATININ SONUNA KADAR BAKİR KALACAKSIN ELDİABLO .

+92137628931
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 04 Aralık 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
eldiablo seni sevmiyorum

Sevilmeyeceksin
Sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin
sevilmeyeceksin

+1[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Sosyal ağlarda paylaş

öeh dedim bu kadar saygın bir yazıyla hisler ancak bu kadar iyi söylenebilirdi...tebrik ediyorum tekrar ve tekrar... bravo :)[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eldiablo, 04 Aralık 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
kız fazlalığı var
bir centilmenim

said:
eldiablo, 04 Aralık 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
yüzüne bakmadığım kızlar bile gelip seni seviyorum diyor ve cevap bekliyorlar (büyük bir umutla)

bir centilmen asla böyle davranmaz el diablo...como? bueno suerte el diablo..
(şeytan bile kızmıştır sana bu niki aldın diye...peh..Xaenin kardeşime de katılıyorum bu arada)[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...