SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 100 yapıyımda ilerde uplarsınız eheh /lol[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bence bekle sen gelir elvet sana[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bekleme aga. olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ahah ginaly naber grafik çizsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ohabunelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 daha iyisini bulamazsam sana bakabilirim demiş kız. ayrıca ne kadar yakın arkadaşın ne kadar eski arkadaşın olursa olsun, o seni hiç sevgili olarak düşünmemişken gidip ben böle böle seviyorum seni falan demen kızı soğutur. bi şekilde senin ona kendini arkadaştan fazlası olabileceğini düşündürtmen, seni öyle görmesini sağlaman lazım, ondan sonra da kızın ilgisini iyice çekip seni sevmesini sağlaman lazım ki aranızda bişiler olsun. düşünsene arkadaştan farklı düşünmediğin bi insan gelip sana ben seni seviyorum, ispatlamak için herşeyi yaparım diyo.ispatlasa nolur?seni sevdiğini ispatlayan biriyle sırf seni sevdiği için çıkar mısın? bunu dediği an sen onu o şekilde düşünmediğin sevmediğin için bekle dersin.belki severim. belki o şekilde bakmaya başlarım. kısaca her şekilde onun ilgisini üzerine çekmen lazım, ve o senden ilgilenmeye başladığında da ondan daha fazla hevesli olma, olursan da belli etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ynlız bu 4yıl önceki bi aşk. ve yanılmıyorsam ginaly'nin çıktığı biri var? O kız mı ginaly:D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 oha fail oldum. hiç zamana bakmamışım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bekledin mi?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 eskiden herkes bi emoymuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 teşekkürler ginaly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Dynun said: eskiden herkes bi emoymuş ya şimdiki nesil bizim eserimiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ahah. 4 sene bekledi mi acaba. bide kız bildiin "yoo" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Harbi ya merak ettik.. Ginaly konusma istiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ergenlik dönemleri gerçekten muhteşem dönemler asfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 topik süper yalnız zaman tüneli gibi woaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben merak içerisinndeyim bekledi mi beklemedi mi diye açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 13 sene oldu ahah, kızı 8-9 yaşından beri bekliyorsun galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hala bekliyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bu kadar insanı merakta bırakma ginaly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 olm uplamyın lan şunları artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 said: ginaly, 26 Ekim 2005 tarihinde demiş ki: eğer gerçekten aydınlanmasını bekliediği şeyler warsa sonuna kadar beklerim. lol, bence hala bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ginaly'nin 3 sene önceki kendisine cevabı ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 aaaa 3 yıl sonra konu uplanıyor ve olay cıkmıyor.sesli şaşırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bende sayenizde konu yeniymiş gibi adama ciddi bi öm attım saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar