Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Adı her anıldığında en az bir kişi oyunu yükler. Ben de mi tekrar oynasam ne. Tip: Lady of Pain Doll'a dua et, ciddi et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ÇOK GEÇ YÜKLEDİM BİLE HATTA BE HATTA ... and it is such a simple thing, not at all what you thought it might be, and you feel yourself suddenly comforted... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Yine başladım. Kaçıncı olacak bilmiyorum gerçekten. Klasik bir filmi, bir kitabı ardarda okumaya benziyor. Bu da bitmiş hali. Webcam ama idare edin.Havamı da attığıma göre Blood War'a geri dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bu dövmeyi yaptıran bi kaç kişiyi daha gördüm (nette, facebook ta filan.türkiye de değil) ama gördüklerim arasında en büyüğü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ya millet haliyle koluna falan yaptırıyor. Bu adamın kolu 3 5 santim bişey, sırtı dışında dövme yapıcak yer yok vücudunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Para biriktiriyorum full kol için. Fakir adamım, öğrenci adamım ben. Ve evet Torment olacak yine, Cüce'yle çizicez ben antalya'dan gelince. Yalamak isteyeckesin vermeyeceğim Burak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ben ne zaman yalamak istedim de sen vermedin diycem, konu planescapeden çıkacak. Ben bi nameless one sen bi annah. Isır beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 I put on my robe and wizard hat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 xunn said: Yine başladım. Kaçıncı olacak bilmiyorum gerçekten. Klasik bir filmi, bir kitabı ardarda okumaya benziyor. Bu da bitmiş hali. Webcam ama idare edin.Havamı da attığıma göre Blood War'a geri dönüyorum. Amanın, Rune of Torment! O_o Bir gün dövme yaptıracak olursam yaptıracağım tek şey budur kesinlikle! Mükemmel olmuş, kıskandım, evet. O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Düzeltme: Symbol of Torment. =P Rune of torment metal kısım, Shadow kısmı Rune of Anguish. İkisi birbirine giriyor ve voila! Symbol of torment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 helal olsun lan :p ben de helm sembolü yaptırcam bi gün bi yerime (bkz: çevreye söylendiği takdirde yapılmayacak şeyler, yapılacaksa çevreye söylenmemesi gereken şeyler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben sırtıma nameless in arkasında yazan journal i yazmak istiyodum bi aralar sora geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 gaza geldim gece gece oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bu ne lanet topic ya her uplandığında oynamak zorunda hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Hahah. Sevmiyorum bu oyunu. Patlayın. *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Revangelis said: her uplandığında oynamak zorunda hissediyorum kendimi aynen öyle ama, gel gör ki oyunu bulamıyorum pffff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bence bu başlık yasaklansın finali olan var olmayan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Benim de acaip canım çekti şimdi. Hay lanet olsun reinstall varmıydı ws modu pocketplane de falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yapmayın şunu ya... Grace ile felsefe tartışmayı çekti canım. What can change the nature of a man? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Fall-from-Grace: Morte, what are you again? I don't believe you ever said. Morte: Me? I'm *le petit Morte*. bu yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Morte: Graaaaaaaaaaaaaaaace put me in your inventory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Abnormal program termination hatası veriyor nası çözcez bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Ohooo, Torment quote'larına girersek çıkamayız bir daha. :P Fall-From-Grace: Time is not your enemy... Forever is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 yeniden kuruyorum çok özlemişim 1 hafta afkyım hayattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 onceki sayfalarda verildimi bilmiyorum , verildi ise hatirlatma olsun.. oyun icin widescreen hacki.. inanilmaz oluyor grafikler. ss ler http://www.rockpapershotgun.com/2008/05/29/planescape-landscapes/ mod : http://www.gibberlings3.net/widescreen/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar