Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 "On dört senelik oyun oynanmaz ki şimdi yea" diye düşünen arkadaşlar, oyunun grafikleri biraz eski, doğrudur, infinity engine, gözünüz alışıyor daha oyunun ilk yarım-bir saatinde. dialoglar falan çok güzel. hiçbir npc boş değil, hepsinin anlatacak birşeyleri var. oynayın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ha bu arada masaüstü bilgisayarımda windows xp yüklü benim. ondan sorun çıkmıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 XP? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 =P Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 5. kez basladim ama gene olmadi. cok fazla dialog var zamaninda oynasaymisim belki olurmusda simdi oku oku oku :( bana hitap etmedi pek. grafikleri falan widescreen modla benim en sevdigim tarza donusuyor, zaten ortamlar falan super ses muzik vs. cok hos. ilerki 6. macimiza kadar bekliyim ben. bunun hd sini yapsalar ornegin kisilerle konustugumuzda kisinin durumunu betimleme yerine onu o sekilde canlandirsalar , savas sistemini biraz daha ellesseler. simdi eah uzatma birader sadede gel oyuncusu olmusum. zamaninda daggerfall da elimde defter harita cikar questleri yaz bilmemneyi not al seklinde gece gunduz oynayabiliyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bu oyunun olayi hikayesidir ama. savas hic olmasa olur, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 point and click adventure, rpg sosu uzerine serpilmis, combat i-ih.. kitabi varmis en kotu onu okurum hikayesi icinse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kanuni said: point and click adventure, rpg sosu uzerine serpilmis, combat i-ih.. kitabi varmis en kotu onu okurum hikayesi icinse. kitabi cok kotu. okuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 this is the end then. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 "önemli olan hikaye" ile "oyunda combat olmasa da olur"u çok feci birbirine karıştırıyorsunuz bu aralar. tamam forgotten realms oyunu oynamıyoruz, planescape oynuyoruz. ama telltale oyunu oynamıyoruz yani, nameless one da bir istanbul beyefendisi sayılmaz. telltale oyunu demişken tabii monkey island ile walking dead arası bir ayrım var orada bile sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 karakteri warrior yapıyorsun, mage yapıyorsun, thief yapıyorsun. memur, iş adamı, öğrenci yapmıyorsun yani. dungeons & dragons, evli & çocuklu değil sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yani şimdi "çok fazla kelime var meh" diyip torment oynamadın öyle mi kanuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kanuni said: point and click adventure, rpg sosu uzerine serpilmis, combat i-ih.. kitabi varmis en kotu onu okurum hikayesi icinse. kitap yerine sunu oku. direk oyun dialoglarindan yapildigi icin baya iyi. ama tabi yazan kisi sonucta dialoglardan bazilarini secerek ilerlediginden tum konusma seceneklerinin sonuclarini gormuyorsun. sonucta bazi tercihleri senin yerine yapiyor. ama kitap gibi okunuyor. gercek kitap olan Ray and Val Valless versiyonu o kadar kotu ki, yanina bile yaklasilmiyor. link burada. pdf ya da word indirebilirsin. http://www.wischik.com/lu/senses/pst-book.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 arcane said: karakteri warrior yapıyorsun, mage yapıyorsun, thief yapıyorsun. memur, iş adamı, öğrenci yapmıyorsun yani. dungeons & dragons, evli & çocuklu değil sdfsd. aslinda mage yapacagin varsayilmis gibi hazirlanmis gibi geliyor bana hep. gerek statlat, gerek ignus ve ravel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kanuni abimiz blizzard casualu. ne bekliyorsunuz ki ehueh. ayrıca black isle es geçmeyi başararak 40'ına girmiş insana torment tavsiye edilmez ki sdfsdf. kanuni oynamadıysan son senelerin bioware oyunlarından tavsiye ederim abi: mass effect 1-2, dragon age: origins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 o kitapta annahyı mage yapmışlardı ya fefese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 abi oyuna kotu demiyorum ben oncelikle. bg serilerini vs oynadim zamaninda. su anki rpgleride oynamiyorum acikcasi fazlaca. sadece mmorpg vs. en son chrono trigger bitirdim ornegin, boyle acaip neyi canimin cekecegini bilemiyorum :D bana hitap etmedi su an. tekrar denerim ama vazgecmedim :D hani bir gun oturup kitap okur gibi hikayesine dalip gidecegim, adventure istegimide gidercek bir sey cekebilir canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bg2 denedin mi? enhanced edition yeni çıktı. onda mesela çok combat var. ancak diyalog ve hikayeden ödün vermeden. epik bir macera yaşıyorsun ama edebi olarak epik, marketing terimi olarak değil sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 o kadar guzel betimledin ki cektigim eksikligi. muthis. olayim o cektigim dert o, yanlisim bu oyunun o tarz olmayisi sanirim. adventure kismi rpg sinden cok ustte gibi. rpg isteyince bunu acip husran cekiyorum hep. oynadim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ya tormente savaşları için oturup zevk almak zor bu saatten sonra. Oyun daha ziyade konuyu açmak için köşe bucak her yeri araştırmak, insanları sorgulamak, kafayı kullanmak üzerine. BG serisinin savaşları daha oturaklı. Özellikle high level büyücülerin kapışması tam satranç maçı gibi. Eğer kamerası sıkıntıları olmasa nwn 2'de aynı şekilde iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kendi kendimi jinx ettim. haritadan haritaya geçerken hata vermeye başladı oyun. neyse ki auto save ediyor da progress kaybolmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ilk seferinde biraz paldır küldür oynamıştım, biraz daha herşeyi özümseye özümseye oynayım diye yeniden bitirdim. zaten birkaç defa oynamalık oyunların başında gelir herhalde bu. ilkinde deionarra'nın şu dediğini nasıl kaçırmışım aklım almadı. çalan müziğin de eşliğinde deionarra'nın kederli sesi hiç beklenmedik bir anda girince resmen gözlerim buğulandı. bunca senedir hala bu oyunu oynamamışsan baksan da olur aslında http://imageshack.com/a/img855/7091/0x6u.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Zaten Practical incarnation ın deinorrayı kendine aşık edip hayaletini fortress of regretsde bırakma / hapsetme nedeni de bu, fortressın zayıf noktalarını bulup sonraki incarnationlarına yardım edebilmesi. Şerrefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sensory stonedan okuduğunda da mı anlamadın gerge çok sever o sahneyi postlamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://i.imgur.com/1f4VWMw.jpg bi ufak açtırır. oyunda bunun üstüne diyalog yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar