PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 of dayanora süzülen tırajedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bu arada ilk kez boyle kaliteli ekranda oynuyorum oyunu, ppi filan iyi yani; super ya. bugun ciksa bu haliyle (ws modu filan iste) grafikler 8-9 puan alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 GERGE said: http://i.imgur.com/065hx.jpg Yok boyle oyun, yeni oyunda da boyle seyler olsun lutfen. http://www.youtube.com/watch?v=tUt84LyH2JI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 font çok iğrençmiş, default infinity fontu çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 deionarra's theme koya koya asylum manyağı yaptınız beni. Gidip konuşup alt+f4 çekiyorum üzülüyor hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 GERGE said: Bu arada ilk kez boyle kaliteli ekranda oynuyorum oyunu, ppi filan iyi yani; super ya. bugun ciksa bu haliyle (ws modu filan iste) grafikler 8-9 puan alir.zamanında level "herkese yönelik değil" deyip 6 mı 7 mi ne vermişti. bugün çıksa kaç verirler sen düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Ravel'i gectim. Neredeyse tum gorevleri yaptim ve hala isimli karakter oldurmedim. Bir kac kere save/load gerekti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Takildim. Inner Curst'da Skatch'i oldurmeden gecemiyorum. 3 kisi oldurerek yaziyordu beni bu yola sokan ama neresi oldugunu hatirlamadigim yerde, Skatch bir oyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Boyle hatun bir daha oyunlarda gorunmedi: http://i.imgur.com/kSCaj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Bitti. Iki isimli karakter oldurdum oyun boyunca. Curst'da Skatch ve The Fortress of Regrets'de Ignus. 3 kisi diyen yalan soylemis, iki kisi ile oldu. Dolayli bir yoldan Ravel'i de oldurdum denebilir belki ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kezban lan bildiğin fall from grace ss koyup durmayın bi daha oynatcanız oyunu yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 http://www.gamebanshee.com/news/110214-brian-fargo-acquires-torment-ip-rights-spiritual-successor-in-the-works.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Skatch'a cok sinir oldum ama. Mob'dan bir kademe ustun bir adami zorla oldurttuler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 GERGE said: Bitti. Iki isimli karakter oldurdum oyun boyunca. Curst'da Skatch ve The Fortress of Regrets'de Ignus. 3 kisi diyen yalan soylemis, iki kisi ile oldu. Dolayli bir yoldan Ravel'i de oldurdum denebilir belki ama. skatch combatsız sanırsam geçiliyor hoş ona bakmam lazım. ignusuda partiye almazsan sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Ignus'u partiye almadim zaten. Fortress of Regrets'de ama ya Ignus'u ya da Vhailor'u kesin oldurmalisin. Skatch'in da yolu yok. Cok aradim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ignus ve vhailor benim aklımda şey diye kaldı. paritye almazsan veyahut partidelersede dahi onlara ço kzıt alignmentta degilsen dövüşmüyorsun diye. ama ignusu quest için kurtarmak şartmıydı? ignusu hiç free etme, vhailorlada ilk tanıştığında bir diyalog treenin sonunda aslında kendisinin adalete karşı olduguna ikna edip kendi ekndini diyalog sonucu unmake etmesini sağlayabiliyorduk sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 chaotic neutral'dim ben oyun bittiginde. Vhailor'u dedigin gibi lawin anlamsiz olduguna inandirip disappear ettim (oldurdum sayilmaz bu), Ignus'u da birakmistim oyle. Onlar sart abi, oyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Sonuc olarak mob disinde kimseyi oldurmeden gecmek gibi derdi olmayan bir oyunda bunu yapabilmek oyunun basarisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 aynen adamlar öyle bir oyun yapmış ki iki üç kişi öldürerek oyun bitirebiliyorsun.Cıv cıv onu da kesim bunu da biçim çağında şaheser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Minimum 3 diyorlardi once, 2 yaptim iste. 1'e giden var mi? Skatch'a bir cozum bulun. Ignus/Vhailor mumkun degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 HellHound said: http://www.gamebanshee.com/news/110214-brian-fargo-acquires-torment-ip-rights-spiritual-successor-in-the-works.html Nasıl becerecekler ki bu işi? Planescape lisansını geçtim zaten 3e ve sonrasında direk çöpe attılar planescape mantığını, shadow plane falan tamamen FR tabanlı olarak değiştirdiler bütün cosmologyi. 4e de o bile kalmadı planelerin içi boşaldı tamamen. Bu kadar uzaklaştığı eski bi IPyi WotC lisanslamayacak haliyle, limboda şu anda bizim bildiğimiz planescape lisansı. Ha spiritual successor diyorlarsa MotB var, kotor2 var. Eternity geliyor şu anda. O bahsettiği ikinci yol nedir merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 http://www.eurogamer.net/articles/2012-12-03-chris-avellone-blesses-inxiles-planescape-torment-successor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Torment adını lisanslamışlar iyi güzel, spiritual successor olacak o da güzel. Ama torment konsepti dahilinde kotor2 ve MotB yaptı zaten aynı şeyi. Yeni gibi sunulmasına karşıyım ben. Gerçi avellone yaptı ikisini de, o karşı değilse bize ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 orjinal planescape torment yazarları ve tasarımcıları gelmezse meh diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar