Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planescape: Torment

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu arada ilk kez boyle kaliteli ekranda oynuyorum oyunu, ppi filan iyi yani; super ya. bugun ciksa bu haliyle (ws modu filan iste) grafikler 8-9 puan alir.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bu arada ilk kez boyle kaliteli ekranda oynuyorum oyunu, ppi filan iyi yani; super ya. bugun ciksa bu haliyle (ws modu filan iste) grafikler 8-9 puan alir.
zamanında level "herkese yönelik değil" deyip 6 mı 7 mi ne vermişti. bugün çıksa kaç verirler sen düşün...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ravel'i gectim. Neredeyse tum gorevleri yaptim ve hala isimli karakter oldurmedim. Bir kac kere save/load gerekti ama.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Takildim. Inner Curst'da Skatch'i oldurmeden gecemiyorum. 3 kisi oldurerek yaziyordu beni bu yola sokan ama neresi oldugunu hatirlamadigim yerde, Skatch bir oyleyse.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bitti. Iki isimli karakter oldurdum oyun boyunca. Curst'da Skatch ve The Fortress of Regrets'de Ignus.

3 kisi diyen yalan soylemis, iki kisi ile oldu. Dolayli bir yoldan Ravel'i de oldurdum denebilir belki ama.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bitti. Iki isimli karakter oldurdum oyun boyunca. Curst'da Skatch ve The Fortress of Regrets'de Ignus.

3 kisi diyen yalan soylemis, iki kisi ile oldu. Dolayli bir yoldan Ravel'i de oldurdum denebilir belki ama.

skatch combatsız sanırsam geçiliyor hoş ona bakmam lazım. ignusuda partiye almazsan sorun olmaz.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ignus'u partiye almadim zaten. Fortress of Regrets'de ama ya Ignus'u ya da Vhailor'u kesin oldurmalisin.

Skatch'in da yolu yok. Cok aradim.
Mesaj tarihi:
ignus ve vhailor benim aklımda şey diye kaldı. paritye almazsan veyahut partidelersede dahi onlara ço kzıt alignmentta degilsen dövüşmüyorsun diye.

ama ignusu quest için kurtarmak şartmıydı? ignusu hiç free etme, vhailorlada ilk tanıştığında bir diyalog treenin sonunda aslında kendisinin adalete karşı olduguna ikna edip kendi ekndini diyalog sonucu unmake etmesini sağlayabiliyorduk sanki.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
chaotic neutral'dim ben oyun bittiginde. Vhailor'u dedigin gibi lawin anlamsiz olduguna inandirip disappear ettim (oldurdum sayilmaz bu), Ignus'u da birakmistim oyle.

Onlar sart abi, oyle yani.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Minimum 3 diyorlardi once, 2 yaptim iste. 1'e giden var mi? Skatch'a bir cozum bulun. Ignus/Vhailor mumkun degil zaten.
Mesaj tarihi:
HellHound said:

http://www.gamebanshee.com/news/110214-brian-fargo-acquires-torment-ip-rights-spiritual-successor-in-the-works.html

Nasıl becerecekler ki bu işi? Planescape lisansını geçtim zaten 3e ve sonrasında direk çöpe attılar planescape mantığını, shadow plane falan tamamen FR tabanlı olarak değiştirdiler bütün cosmologyi. 4e de o bile kalmadı planelerin içi boşaldı tamamen. Bu kadar uzaklaştığı eski bi IPyi WotC lisanslamayacak haliyle, limboda şu anda bizim bildiğimiz planescape lisansı.

Ha spiritual successor diyorlarsa MotB var, kotor2 var. Eternity geliyor şu anda. O bahsettiği ikinci yol nedir merak ettim.
Mesaj tarihi:
Torment adını lisanslamışlar iyi güzel, spiritual successor olacak o da güzel. Ama torment konsepti dahilinde kotor2 ve MotB yaptı zaten aynı şeyi. Yeni gibi sunulmasına karşıyım ben.

Gerçi avellone yaptı ikisini de, o karşı değilse bize ne.
  • Yeni Oluştur...