Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planescape: Torment

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Bitti. Iki isimli karakter oldurdum oyun boyunca. Curst'da Skatch ve The Fortress of Regrets'de Ignus.

3 kisi diyen yalan soylemis, iki kisi ile oldu. Dolayli bir yoldan Ravel'i de oldurdum denebilir belki ama.

skatch combatsız sanırsam geçiliyor hoş ona bakmam lazım. ignusuda partiye almazsan sorun olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ignus ve vhailor benim aklımda şey diye kaldı. paritye almazsan veyahut partidelersede dahi onlara ço kzıt alignmentta degilsen dövüşmüyorsun diye.

ama ignusu quest için kurtarmak şartmıydı? ignusu hiç free etme, vhailorlada ilk tanıştığında bir diyalog treenin sonunda aslında kendisinin adalete karşı olduguna ikna edip kendi ekndini diyalog sonucu unmake etmesini sağlayabiliyorduk sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

http://www.gamebanshee.com/news/110214-brian-fargo-acquires-torment-ip-rights-spiritual-successor-in-the-works.html

Nasıl becerecekler ki bu işi? Planescape lisansını geçtim zaten 3e ve sonrasında direk çöpe attılar planescape mantığını, shadow plane falan tamamen FR tabanlı olarak değiştirdiler bütün cosmologyi. 4e de o bile kalmadı planelerin içi boşaldı tamamen. Bu kadar uzaklaştığı eski bi IPyi WotC lisanslamayacak haliyle, limboda şu anda bizim bildiğimiz planescape lisansı.

Ha spiritual successor diyorlarsa MotB var, kotor2 var. Eternity geliyor şu anda. O bahsettiği ikinci yol nedir merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...