Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planescape: Torment

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

çok yazı vardı okuyamadım sfsd

ya niye rpg oyunu arıyosun başka topiclerde o zaman diyenleriniz çıkacaktır elbet. bunu zaten indirdim o hd modlarıyla falan da ağustos ayında 2 hafta yazlıkta olucam. orda tarihi bir laptopla balkonda karpuz yiyerek oynamayı planlıyorum o yüzden şu an elimde sağlam desktop varken, tarihi laptopın çalıştıramayacağı oyunları arıyorum.

başka eski izometrik rpg önermenize gerek yokh. planescape hariç çoğunu bitirmişimdir. o da ne diye yarım kaldı hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bloodlines iyi güzel ama mask of the betrayer kadar derin ve backgroundu olan bir hikayesi yok. bloodlines jaws gibi. sıradan hikaye güzel işleniş settingi çok nadir karşimiza çiktiğindan kiymetli geliyor yoksa 2 gün önce embrace edilen vampir şehri yakip yikacak üzerine blood hunttan falan kurtulcak... köyüne orclar saldirip babasının intikamı için silah kuşanan yigido gibi aslinda alkshd ki wod'da ne kadar kombat olursa st o kadar fail olmuş demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

valla bloodlines iyi güzel ama mask of the betrayer kadar derin ve backgroundu olan bir hikayesi yok. bloodlines jaws gibi. sıradan hikaye güzel işleniş settingi çok nadir karşimiza çiktiğindan kiymetli geliyor yoksa 2 gün önce embrace edilen vampir şehri yakip yikacak üzerine blood hunttan falan kurtulcak... köyüne orclar saldirip babasının intikamı için silah kuşanan yigido gibi aslinda alkshd ki wod'da ne kadar kombat olursa st o kadar fail olmuş demektir.

o kadar da boş değil.
tabii neresinden baktığına bağlı.

şehirde bazı gruplar var, bunlar kendi aralarında çatışıyor.
sen ise bu gruplar arasındaki dengede bulunuyorsun. denge sayesinde hayatta kalıyorsun.
yoksa babasının kılıcını alıp tek başına tüm şehri kurtaran köylü gibi bir hikaye yok.

ayrıca şehir hayatı da gayet müthiş bir atmosferle sunulmuş, storytelling istiyorsan al buyur.
onun dışında e-mail, gazete gibi şeylerle yan hikayeler hakkında bilgi sahibi olmuş oluyorsun.
her savaş bölgesinde karakterine göre taktik kullanmana imkan tanıyor.
dialog seçenekleriyle bazı savaşları savaşmadan geçebilmek de müthiş bi olay.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

ahah tam dragonlance okuyan, blind guardian dinleyen gameshow genci
Sosyal ağlarda paylaş

kaede dl olayına girmedim de bg ve gameshow <3

bone tabi ki yarattığı atmosfer falan çok iyiydi kötü demedim zaten gayet iyi. ama şehirdeki dengeleri bozuyorsun da

bozarken

kuen ji ile kapişiyorsun
hunterlarin base'i basiyorsun
şehir prensi ile archon kesiyorsun ki archonun bloodline garip bişi millet tartişiyordu afrika mafrika diye hatirlamiyorum.
rus mafyasi ve polis güçlerini indiriyorsun
sabbatla kapişiyorsun
cain şöförlüğünü yapiyor aslkdh
bir şirketi harciyorsun
werewolfla kapişiyorsun

oynamayali biraz oldu bunlar hemen aklima geldi. şu kadar heroic action bg de yok söyliyeyim. onu diyorum. ve daha dünkü çocuk bile değilsin. kaldi ki dedim kral oyundur, adam öldürmeye değil de questteki progresse xp vermeyi akil edip sneak oynayan adamı cezalandirmayan nadir rpgdir (yoksa her öldürmediğin adam xp loss)
yani kötü falan demedim shitstorm başlamasin pls. alksdh. sadece baktığın zaman şimdi sen mapussun ama 10 dakika sonra bir imparatoru ve yüzlerce ejderhayı keseceksin aslinda. hikayesinden tek farki işlenişi. e işleniş mühim tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

planescape torment çok tırt oyun ya
ejderha bile yok oyunda
http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index/6689201/1
http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/i-never-really-liked-planescape.36555/
http://www.rpgwatch.com/forums/showthread.php?t=4819
text dolu saçma sapan bi oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...