axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Tormenttan sonra gelen en iyi oyun sanırım. Hani düşünüyorum düşünüyorum daha iyisi gelmiyor aklıma, Bloodlines ve Arcanumdan hatta falloutlardan bile iyi. NWN2 gibi saçma salak bi hikayesi de olmadığı için motora ve oynanışa fazla takılmadan oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 orjinal campaign hikayesi de o kadar kötü değil ama genel olarak düzeltilmesi gereken çok şey vardı mentalite olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ama tabi wall of faithless a saldıran celestial kadar iyi bir npc yok sanırım hiçbir oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Avellone o açıdan garip adam, hem D&D'nin belief/portfolio/alignment sistemini en iyi kullanan yazar, hem de bunlar beni kısıtlıyor ben D&Dyi o kadar sevmiyorum diye yakınıyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 diğerlerini oynamadan motb atlasam olur mu? hiç oynayasım yok yani eskilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Olur, nerdeyse hiç bi bağlantı yok arada. Referans falan var bi iki, hero of the east coast diye bahsediyor ama oyunun hikayesi ve altyapısını hiç etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Planescape: Torment > Vampire: The Masquerade - Bloodlines > Kotor 2 > NWN: Mask Of The Betrayer > Arcanum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 GERGE said: diğerlerini oynamadan motb atlasam olur mu? hiç oynayasım yok yani eskilerini. das auto edit: axedice cevap vermiş. OĞLUM BEN PLANESCAPE TORMENT BİTİRMEDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Oski çık dışarı Çık çık çık çık çabuk çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 çok yazı vardı okuyamadım sfsd ya niye rpg oyunu arıyosun başka topiclerde o zaman diyenleriniz çıkacaktır elbet. bunu zaten indirdim o hd modlarıyla falan da ağustos ayında 2 hafta yazlıkta olucam. orda tarihi bir laptopla balkonda karpuz yiyerek oynamayı planlıyorum o yüzden şu an elimde sağlam desktop varken, tarihi laptopın çalıştıramayacağı oyunları arıyorum. başka eski izometrik rpg önermenize gerek yokh. planescape hariç çoğunu bitirmişimdir. o da ne diye yarım kaldı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 valla bloodlines iyi güzel ama mask of the betrayer kadar derin ve backgroundu olan bir hikayesi yok. bloodlines jaws gibi. sıradan hikaye güzel işleniş settingi çok nadir karşimiza çiktiğindan kiymetli geliyor yoksa 2 gün önce embrace edilen vampir şehri yakip yikacak üzerine blood hunttan falan kurtulcak... köyüne orclar saldirip babasının intikamı için silah kuşanan yigido gibi aslinda alkshd ki wod'da ne kadar kombat olursa st o kadar fail olmuş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 axedice said: Olur, nerdeyse hiç bi bağlantı yok arada. Referans falan var bi iki, hero of the east coast diye bahsediyor ama oyunun hikayesi ve altyapısını hiç etkilemiyor. sword coast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 pronoit said: valla bloodlines iyi güzel ama mask of the betrayer kadar derin ve backgroundu olan bir hikayesi yok. bloodlines jaws gibi. sıradan hikaye güzel işleniş settingi çok nadir karşimiza çiktiğindan kiymetli geliyor yoksa 2 gün önce embrace edilen vampir şehri yakip yikacak üzerine blood hunttan falan kurtulcak... köyüne orclar saldirip babasının intikamı için silah kuşanan yigido gibi aslinda alkshd ki wod'da ne kadar kombat olursa st o kadar fail olmuş demektir. o kadar da boş değil. tabii neresinden baktığına bağlı. şehirde bazı gruplar var, bunlar kendi aralarında çatışıyor. sen ise bu gruplar arasındaki dengede bulunuyorsun. denge sayesinde hayatta kalıyorsun. yoksa babasının kılıcını alıp tek başına tüm şehri kurtaran köylü gibi bir hikaye yok. ayrıca şehir hayatı da gayet müthiş bir atmosferle sunulmuş, storytelling istiyorsan al buyur. onun dışında e-mail, gazete gibi şeylerle yan hikayeler hakkında bilgi sahibi olmuş oluyorsun. her savaş bölgesinde karakterine göre taktik kullanmana imkan tanıyor. dialog seçenekleriyle bazı savaşları savaşmadan geçebilmek de müthiş bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 pronoit said: valla bloodlines iyi güzel ama mask of the betrayer kadar derin ve backgroundu olan bir hikayesi yok. bloodlines jaws gibi. sıradan hikaye güzel işleniş settingi çok nadir karşimiza çiktiğindan kiymetli geliyor yoksa 2 gün önce embrace edilen vampir şehri yakip yikacak üzerine blood hunttan falan kurtulcak... köyüne orclar saldirip babasının intikamı için silah kuşanan yigido gibi aslinda alkshd ki wod'da ne kadar kombat olursa st o kadar fail olmuş demektir. ahah tam dragonlance okuyan, blind guardian dinleyen gameshow genci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 kotor 2 demişken: http://deadlystream.com/forum/files/file/197-tsl-restored-content-mod/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 kaede dl olayına girmedim de bg ve gameshow <3 bone tabi ki yarattığı atmosfer falan çok iyiydi kötü demedim zaten gayet iyi. ama şehirdeki dengeleri bozuyorsun da bozarken kuen ji ile kapişiyorsun hunterlarin base'i basiyorsun şehir prensi ile archon kesiyorsun ki archonun bloodline garip bişi millet tartişiyordu afrika mafrika diye hatirlamiyorum. rus mafyasi ve polis güçlerini indiriyorsun sabbatla kapişiyorsun cain şöförlüğünü yapiyor aslkdh bir şirketi harciyorsun werewolfla kapişiyorsun oynamayali biraz oldu bunlar hemen aklima geldi. şu kadar heroic action bg de yok söyliyeyim. onu diyorum. ve daha dünkü çocuk bile değilsin. kaldi ki dedim kral oyundur, adam öldürmeye değil de questteki progresse xp vermeyi akil edip sneak oynayan adamı cezalandirmayan nadir rpgdir (yoksa her öldürmediğin adam xp loss) yani kötü falan demedim shitstorm başlamasin pls. alksdh. sadece baktığın zaman şimdi sen mapussun ama 10 dakika sonra bir imparatoru ve yüzlerce ejderhayı keseceksin aslinda. hikayesinden tek farki işlenişi. e işleniş mühim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 pronoit said: shitstorm başlamasin pls hahah http://i.imgur.com/4QPqc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 güzel postlar varda genelde zırvalamalar da çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bloodlines'da çok kısa sürede çok güçlü olman konusunda haklı arkadaş. BG'de lvl 1'den başlayıp lvl 27-28'e gelmiştik adım adım. Öyle daha bir tadı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bgdeki daha beter 3-4 aylık bir sürede tanrı oluyorsun lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 lan zaten yarı tanrısın tanrı oluyosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 planescape torment çok tırt oyun ya ejderha bile yok oyunda http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index/6689201/1 http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/i-never-really-liked-planescape.36555/ http://www.rpgwatch.com/forums/showthread.php?t=4819 text dolu saçma sapan bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bloodlines'dan önceki oyun kronoloji açısından daha oturaklıydı aslında. İki günde şerif falan kesemiyorduk. Onunda oyun mekanikleri bloodlines'ın yarısı kadar güzel değildi gerçi. Aslında yüzlerce yıla yayılmış bir senaryosu olan wod oyunu yapılsa tadından yenmezdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 iki günde değil bir aylık zaman olarak düşünceksin. iki gün diye düşünürsen al tüm rpg oyunlarını, at çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 esas işi yaptığın süre onda da çok uzun değildi ama senin torpora girdiğin çok uzun timeskipler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar