Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 nordom mavi ekran veriyor ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bende başladım oynamaya ilk defa adam gibi...(2 yıl once sadece bi görmek için bakmıştım) sorum şu: Bu blog'ta kileri yapmamı tavsiye edermisiniz oyun içi denge ve grafik yükselmesi için ? (yeni yada bitmemiş questlere düzeltmelerde varmış) http://thunderpeel2001.blogspot.com/2009/01/planescape-torment-fully-modded.html oyun gog.com'dan olduğu için step 3a'dan 5'b ye kadar yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yap yap, korkma. en son oradaki tavsiyelere uyarak kurdum ben win 7 64 bite , mis gibi de oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ben sadece official patch, widescreen mod, ui mod kurmuştum. oynamak için yetiyor. diğerlerini kurmadım sanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Step 3a: Install The Bigg's Widescreen mod'da sorun yaşıyorum galiba monitor için x ve y çözünürlüklerini girdim ardından. Enter the biggest X cordination it should be a number 13>...>66 5,30,60,70 ama ne girsem kabul etmiyor dos ekranında soruyu tekrarlıyor edıt : hallettim tekrar girmem gerekiyormuş aynı kordinatları garip ki sadece 800x600 destekliyor laptop'ta (1366x768 desktop) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://pc-mmo.nowgamer.com/news/5797/obsidian-dev-ponders-planescape-torment-return Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yalan olmasada kimin umrunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 o hikayeye sequel yapamazsın ki... avellone da zaten "sequel değil de, PS'de geçen başka bir hikaye olabilir." diyordu vaktinde... bir de setting öldü,sistem iki kere değişti, rpg anlayışı çöktü... yani nasıl olcak bu işler bu saatten sonra?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Kaede said: http://pc-mmo.nowgamer.com/news/5797/obsidian-dev-ponders-planescape-torment-return Olmasın. Dönmesin. Dragon Age 2 tadında Torment oynamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Gelmesin kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Böyle birşey agza almak bile bariz heresy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 said: “I remember right after finishing Planescape: Torment I spoke to Chris Avellone [Obsidian creative director] and asked what he wanted to do, and he was like, ‘I don’t wanna do a sequel!’ Aslanim Avellone, 11 sene once biliyormus malini, bugun de biliyordur... Sequel olmaz Torment'a, oyun yeterince self-contained nasil torment'ta fantasy fiction'i, kotor 2'da star wars'u yaptiysa, ayni sekilde versinler Chris abime bir baska deconstruct edebilecegi konsept, onun uzerine calissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yok yine PS te geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 4th ile Darksun geldi, onun oyununu yapsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 HellHound said: said: “I remember right after finishing Planescape: Torment I spoke to Chris Avellone [Obsidian creative director] and asked what he wanted to do, and he was like, ‘I don’t wanna do a sequel!’ Aslanim Avellone, 11 sene once biliyormus malini, bugun de biliyordur... Sequel olmaz Torment'a, oyun yeterince self-contained nasil torment'ta fantasy fiction'i, kotor 2'da star wars'u yaptiysa, ayni sekilde versinler Chris abime bir baska deconstruct edebilecegi konsept, onun uzerine calissin. Geçenlerde okuduğum bir röportajında "Torment'i yanlış yaptık çok, aşırı diyalog vardı, aksiyon yoktu hiç. Şimdi yapıyor olsak farklı yapardık." demiş, o kadar güvenme bence Avellone'a da. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Saçmalamış. MOAR DIALOGUEZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kitap oku!!2!@@# :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 klasik türk oyuncusu :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ben turk degilim ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 vaay soru işareti ile bitirilen cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://i.imgur.com/GRdtn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 hah bunlarla gelin bana.. ., '' / ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Sen kimsin lan ne gelicem sana? Götürün şunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kaba adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar