Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planescape: Torment

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
bende başladım oynamaya ilk defa adam gibi...(2 yıl once sadece bi görmek için bakmıştım)

sorum şu: Bu blog'ta kileri yapmamı tavsiye edermisiniz oyun içi denge ve grafik yükselmesi için ? (yeni yada bitmemiş questlere düzeltmelerde varmış)

http://thunderpeel2001.blogspot.com/2009/01/planescape-torment-fully-modded.html

oyun gog.com'dan olduğu için

step 3a'dan 5'b ye kadar yapıcam
Sosyal ağlarda paylaş

Step 3a: Install The Bigg's Widescreen mod'da sorun yaşıyorum galiba monitor için x ve y çözünürlüklerini girdim ardından. Enter the biggest X cordination it should be a number 13>...>66

5,30,60,70 ama ne girsem kabul etmiyor dos ekranında soruyu tekrarlıyor

edıt : hallettim tekrar girmem gerekiyormuş aynı kordinatları garip ki sadece 800x600 destekliyor laptop'ta (1366x768 desktop) :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
“I remember right after finishing Planescape: Torment I spoke to Chris Avellone [Obsidian creative director] and asked what he wanted to do, and he was like, ‘I don’t wanna do a sequel!’

Aslanim Avellone, 11 sene once biliyormus malini, bugun de biliyordur... Sequel olmaz Torment'a, oyun yeterince self-contained

nasil torment'ta fantasy fiction'i, kotor 2'da star wars'u yaptiysa, ayni sekilde versinler Chris abime bir baska deconstruct edebilecegi konsept, onun uzerine calissin.
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

said:
“I remember right after finishing Planescape: Torment I spoke to Chris Avellone [Obsidian creative director] and asked what he wanted to do, and he was like, ‘I don’t wanna do a sequel!’

Aslanim Avellone, 11 sene once biliyormus malini, bugun de biliyordur... Sequel olmaz Torment'a, oyun yeterince self-contained

nasil torment'ta fantasy fiction'i, kotor 2'da star wars'u yaptiysa, ayni sekilde versinler Chris abime bir baska deconstruct edebilecegi konsept, onun uzerine calissin.

Geçenlerde okuduğum bir röportajında "Torment'i yanlış yaptık çok, aşırı diyalog vardı, aksiyon yoktu hiç. Şimdi yapıyor olsak farklı yapardık." demiş, o kadar güvenme bence Avellone'a da. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...