Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yırtındım yapıcam diye şu high res olayını. ekranın sol üst köşede kalıyor abi oyun menüsü falan. bide dialoglara girince ekranı ikiye bölüyor falan. eeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Gog geçen haftaki aptallıktan sonra kendini affettiriyor. http://www.gog.com/en/gamecard/planescape_torment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 o ye beybi. çok seksi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_gVtPrtJCiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 olum yeniden bitireli 4-5 gün oldu ya şu anda da mediaplayerda soundtracklarını dinliyordum tesadüfe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 abicim şu konuyu uplayıp durmayın İNSAFSIZ MISINIZ LAN. tekrar kurmak zorundayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 BROKEN ONE. :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 olitere said: aha o balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Quel-Thul said: bu oyunun müzikleri gibisi yok hakkaten müziği gibisi yok, hikayesi gibi yok, karakterleri gibisi yok. bir oyun bu kadar özenilerek yapılabilir anca diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Ya bence şu dönemde grafiklere verdikleri önemden ötürü hikayelere,dialoglara bu kadar yüklenemiyorlar.Bize de Fallout 3 yerine hala planscape oynamak düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bilmiyorum abi tutarsın adam gibi bir yazar verirsin parasını o yazar hikayeyi demek istiyorum. oyun sonuçta yani hikaye iyi bir dm'in yazabileceği hikayeden iyi olsa yeter savaş ve barış yazmalarına gerek yok bi piyasada neden beş bin tane "çok kötü birileri geldi yanlarına da orcları aldı tüm dünyayı yok edecekler sen seçilmiş kişisin oracle'ın dediklerini yap dünyayı kurtar" konulu oyun var anlamıyorum. bu yani vasat bir dm'in yazacağı seviyede bir hikaye gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 günümüz oyun piyasasında grafik agır basıyo çünkü en iyi grafik bizde! dedigin zaman en çok oyuncuyu çekiyosun en iyi hikaye bizde! dersen anca oldfagleri etkilersin dolayısıyla da grafige yatırım yapıyo oyun firmaları, hikaye vs cacık kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 şu dönemle felan alakası yok, planescape torment'in bambaşka bir oyun olmasıyla alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Bone said: şu dönemle felan alakası yok, planescape torment'in bambaşka bir oyun olmasıyla alakası var. +1 diyorum..planescape olmasida bonus tabe.. oyunu kurmama ramak kaldi zor tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 benim kurulu zaten bak sen de kur iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 android HTC desire da oynuyolar la bunu. oha ya telefonda oynuyolar resmen vış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Hangi akla hizmet siliyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 oyun bitirdim hala makinede o kadar path , widescreen hede hödö kurduktan sonra silmeye kıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 güzel bi oyun mu bu oynayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ardeth said: güzel bi oyun mu bu oynayım mı? bölümden banlayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ardeth @ 2005 said: Bende torrentten indirdim ve çalıştı, şu an çok ama çok mutluyum :) topikte en az 30 postunuz var sina bey, lütfen dalga geçmeyiniz insanlarlda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ardeth said: güzel bi oyun mu bu oynayım mı? valla ben de bilmiyorum, demosu çıkarsa deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 oha öyle bi mesajım mı varmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hem de 4. sayfada. 3. sayfada da var tabii ama orası daha çok adli haber niteliğinde olduğundan kaale almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar