Phlox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bana da fake gibi geldi çünkü class restriction yok.o mace'i bi rogue alsa çok kötü şeyler olabilir :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla abi toplu intihar edelim mageler olarak belki tepki çeker de gelecek nesillere yararımız olur :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bugdır büyük ihtimal, ZG patchinde de hatalı bi dagger vardı, release den önce düzeltmişlerdi.[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] [Bu mesaj odium tarafından 24 Kasım 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Tabiri caizse omg omg omg.. Daha valor set yok bende TT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 rank 12 fireball la rank 11 frostbolt gelmiş hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bilmem de Boss diye karsimiza koyduklari bildigin bortu bocek.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sauron'un gözü var la burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yaa oha kesin çoğu fake falan bunların da bosslar tabiki böcek olacak doğal yani böcük kırallığında onların baş kentine saldırıyon ne bekliyon meleklermi saldırcaktı yane :D:D:D:D:D[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ben de buna uyuzum. Tamam biliyoruz Silithus bortu bocek dolu ama belki benim fobim var? Ha alerjim var belki? Bakinca icim kotu oluyor? Neden soyle tavsan falan yapmazlar bosslari...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 öeh 20 slotluk bag çıkmış yau... Soul Pouch[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 warlock icin shard bagi o. en kucugu hatta[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: zaidral, 24 Kasım 2005 20:12 tarihinde demiş ki: benimki daha icten ayrica casual player konusunda afterdeepe katilmamak elde degil. gunde 2 saat oynayabilen insanlar icin haksizlik bu. herkesin harcayabilecegi saatler yok. epicler boyleyse artifactler nasil olacak diyorum. yuh ya. o mace nedir blizz sana sesleniyorum Oo zul'gurub u casual playerlar için koydu işte gidip günde 2 saatle epicleri almak mümkün, veya mc yapan guilde girip bir casual olarak epic donanıma sahip olmak mümkün bence tam tersi günde 2 saat oynayan adam bu itemlara sahip olsa günde 6-7 saat oynayan adama haksızlık olurdu, sonuçta insanlar emeğinin karşılığını alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben o son ss deki mace`i ne olursa olsun alirim ve mace rogue`ya gecerim.[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 [Bu mesaj Greandisthas tarafından 24 Kasım 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 o maceyi alıp fury warrior olurum.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 O Mace'le Priest bile melee dalar...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 edit : double... [Bu mesaj -Wissy tarafından 25 Kasım 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 of karnımda bi açlık hissettim yine daha bugün TUF+donjulio aldım hemen ellerimi o dark edge of instanity e koyasım geldi amma güzel axe miş ya off onu bi paladin hunter yada şaman alsın varya bilemiyorum naparım ama cesedi bile ortalıkta kalmaz okadar bi vahşilik yaparım... bu arada odium teşekkürler bu resimler için gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: neverhood, 24 Kasım 2005 22:02 tarihinde demiş ki: said: zaidral, 24 Kasım 2005 20:12 tarihinde demiş ki: benimki daha icten ayrica casual player konusunda afterdeepe katilmamak elde degil. gunde 2 saat oynayabilen insanlar icin haksizlik bu. herkesin harcayabilecegi saatler yok. epicler boyleyse artifactler nasil olacak diyorum. yuh ya. o mace nedir blizz sana sesleniyorum Oo zul'gurub u casual playerlar için koydu işte gidip günde 2 saatle epicleri almak mümkün, veya mc yapan guilde girip bir casual olarak epic donanıma sahip olmak mümkün bence tam tersi günde 2 saat oynayan adam bu itemlara sahip olsa günde 6-7 saat oynayan adama haksızlık olurdu, sonuçta insanlar emeğinin karşılığını alıyor. iyi diyosunda bi dolu küçük guild bi dolu insan var oralara hiç gidemiyecek gidip büyük guildler farm yapıcak 1 ay sonra sen orda bi şeyler yapmaya çalışırken çat çut aha öldü /spit yapıcaklar sen iyice beziceksin oyundan... giderek uçuyo zaten itemler... sonuçta kaç kişi kaç guild var bunları alabilecek olan belli şimdi o adamlar bu imba itemleri alınca ben napim? zaten saçma bi PvP sistemi var bin kişi arasına gir ona vur buna vur ölme HK al zaten saçma BG'ler dışında PvP yapmaya çalışsan adamın senden tek farkı tier 1 set var üstünde sen istediğin kadar kabiliyetli yeteknekli ol naapsan ölmüyo sonra da aman ne kadar süperim pvp de yok rank 14 oldum falan filan... iyice cılkı çıkıyo bu işin [Bu mesaj carignano tarafından 25 Kasım 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yeni instance'dan dusen mountlar; http://www.wowguru.com/gallery/files/entity115681jpg-id938/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Para verseler binmem.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hunter $eysi bunlar.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya zaten o mace`i bir rogue`ya vermezler. cunku rogue o mace`i alirsa oyunda kesemiyecegi hic bi kimse olmaz cok ciddiyim. dalrend ile instancelarda ortalama 700-850 arasi sinister vurur bir rogue. dalrend`in damage range 81-151. bu mace in ise 236-313 damage range`i var. sinister`imin kac vuracagini dusunemiyorum bile. yaklasik 1600-1800 sinister vurabilir bir rogue ve bu mace i alip eger mace rogue olursa... neyse bilemiyorum iste :D[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 [Bu mesaj Greandisthas tarafından 25 Kasım 2005 04:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bu mace'i alan rogue gerçek DD olur vallaha :P Artık Stealth moddan SS ile açılış yaparız direk nasıl olsa 2.sinin yarısı boşa gider critlerse :P [Bu mesaj ad3m tarafından 25 Kasım 2005 04:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 o mounta binmem icin bunlarin gelip benle exalted olmasi lazim[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 evet paladinlere bir kere daha kazık atmışlar, tebrik ediyorum.. yeni yamaad tier 1 ve 2 epic setlerimiz sadece +healing vermiyor, +spell dmg de vermeye başlıyor lakin bu yeni AQ platelerinde sadece +healing var gene eskisi gibi. lakin şaman mailleri her zamanki gibi +spell effects. sanırım druid leatherları da paladininki gibi. iyi iş becermişler..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar