Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silkroad online

Feradot

Öne çıkan mesajlar

alakalı questi son defa ve acıkca anlatıyorum ...

Herbalist amca diyorki "bana bulacagın her 10 cursed heart a 1 potion yaparım sana ve her potion 1 skill ini dusurur 21 den 20 ye mesela ancak bunun ıcın iyi para alırım , 21 den 20 ye geri dusurmek ıcın potıon ı hazırladın kullandın bununla bırlıkte parasını da verdın ,tamam son olarak da sen 20 den 21 ıcın 100 skıll harcadıysan ben sana geri 80 skill point vereceğim diyor ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ojeee, 25 Kasım 2005 10:00 tarihinde demiş ki:
abii oyun acılıyo ama server secemiyorum cıldırcamm 1 saattir server secilmiyoo delirt cek adamı

Bizim saat ile 11 den sonra açılacak serverlar.[signature][hline]----------------

Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:199.xxx
(Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) )
Sosyal ağlarda paylaş

aha patch yukluo. hadi be gocum hadi be guselim. zombimi özledim. dun ko ya girdim gb satmak için. ulan bu mage nie ucmuyor diorum. ekranı cevirmeye çalışıyorum. bu kadar kısa sürede çok etkisi altına girdim valla[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

runingamoks

sattım gitti

silkroad online

erguvan

lvl 18
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu oyunu cafedeki bebeler benden gorup oynamaya kastılar beceremediler. sırf ex kasmayı bilenler için deil. ondan ko nn elite oyuncuları eminim gececekler bu oyuna. ko artık gercekten rezil halde.[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

runingamoks

sattım gitti

silkroad online

erguvan

lvl 18
Sosyal ağlarda paylaş

stat ve skill point ler okudugum kadarıyla çok karışık gibi geldi bide statları ve skill pointleri yanlış verirsek knighttaki gibi zırt pırt reskill restat yapamiyormuşuz o yüzden oyuna başlarken hata yapmak istemiyorum 1.5 saatir oyun hakkında yazılanları okuyorum :) oyun inene kadar ögrenmiş olurum bütün herşeyi :)[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61
np:55xxx
nation:karus
server:diez
İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares
İD: DiaboLique lvl 5x in cypher(sold)
Sosyal ağlarda paylaş

ya başta bi kaç hata önemli değil. cunku skiller lvl atladıkca gelmiyor. xp kasar gibi skill puanı kasıyorsun. özellikle questlerden sonra bi ton skill puanı geliyor. o nedenle ilerki skillerde zaten 100+ gibi skill puanı istediği için baştaki 10 20 skill puanı önemli deil.

ha bir de oyuna girince goreceksin weapon ve force skillerinde hata yapma. misal spear glave kullanıosan heuksal ok kullanıosan en sondaki ok skillerine çalış. bazıları her ikisine vermiş. force da da öyle ya buz ol ya lr ya da flame. ancak ben buzu çok sevdim. karşıdakinin attackını acayip yawaşlatıo.

force un son skili olan heal ve rez de işe yarayabilir. ben bi yandan da rezer oluyorum[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

runingamoks

sattım gitti

silkroad online

erguvan

lvl 18
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MysterySpectre, 25 Kasım 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
ya ko ya döndü oyun disconnect anam disconnect server doluymuş sinir oldum 2 serverda dolu olurmu ya
ya internetteki sorundan oldugunu zannediorum banada paso traffic bla bla si cikio ben gece gircem serverlar rahatlayinca[signature][hline]¬_¬;

• Yeni Oluştur...