Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 trt'de çeviri düzgündü, o delikte ateş var falan hep showdakilerdeydi. bu arada 2003 ne ki sanki 100 yıl önce o zamanlar net yoktu falan auheuhae, 96da nette sörf eyliyorduk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 MADBOY said: Beyler bu dizi yi biliyorsunuz trt 1 de veriliodu ve çok güzel bi diziydi tabi sadece 2. bölümünü izlemiştim ama 2 saatlik bölümleri falan vardı ve herşeyi süperdi yani er ryandaki çoğu özelliği taşıyan bir dizi düşünün zaten yönetmenleri tom hanks ve steven spielberg olunca kim izlemez. E tabi şimdi bitti verilmio ama gidin dvd cilerden alın her cd de iki bölüm var ve toplam 10 bölüm. Kiralarsanız daha iyi olur ben öyle yaptım aylarca etkisinde kaldım 2.dünya savaşındaki paraşütçüleri en iyi anlatan dizi zaten filmleri de geçer. Filmdeki askerlerin hepsi gönüllü ve piyadeler gibi bilinçsiz diiller yani sıradan asker diil paraşütçüler. Daima hep ön saflarda savaştılar ve kayıpları bayağı oldu yedeklenmeler oldu. Bu bir hikaye değil kelime kelimesine dediklerinin hepsi aynı ve gerçekte bunlar yaşandı. Hatta bölümler başlamadan önce o kişiler yaşlı hallerle röpörtajlara o savaşın nası geçtiğini zorluğunu fln anlatıyolar. Askerler gönüllü olup Georgia da Paraşütçü kampı Camp Toccoa daki zor eğitimde ve Currahee dağına koşarak hergün çıkarak başarı sağladılar ve ingiltereye tayin olup ordan uçaklardan hitlerin kalesi avrupaya normandiya çıkarması başlamadan 5-6 saat önce kendilerini attılar. Burdan sonra hollanda daki zor savaştan sonra bastogne daki buz gibi soğukta malzemesiz cephanesiz savaştılar ve çok ağır kayıplar verdiler ve ordan sonra hitlerin kartal yuvasına kadar berline kadar girdiler ve savaşın sonunu gördüler. Bu diziyi çok güzel çekmişler sıradan er ryan özentisi gibi birşey falan değil ve diyaloglar çok iyi olmuş. Bence alıp izleyin eğer er ryanı beğendiyseniz. Tabi ilk bölümünden izleyin yoksa kişileri falan anlamazsınız. Bu arada bileceğiniz aktörlerden Friends dizisinden Herbert Sobel rolünde David Schwimmer ve Mark Wahlberg'in abisi Donnie wahlberg var diğerlerini çok tanımıyorum. :) TITITITITITITI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Xaenin said: MADBOY said: Bu bir hikaye değil kelime kelimesine dediklerinin hepsi aynı ve gerçekte bunlar yaşandı. TITITITITITITI Dayın ranger mıydı pezevenk, sen nerden biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 simdi adama "berline amerikalılar girdi" desen, girer kafa göz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 rangerın avrupada ne işi var aga, dayın airborne muydu de de bişeye benzesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 baya bi ranger gidiyo avrupaya ikinci dünya savasında. rangers lead the way orda cıkıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Sparkcaster said: rangerın avrupada ne işi var aga, dayın airborne muydu de de bişeye benzesin Öeh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 band of brothers rox , the pacific sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 pacific bayağ fena patladı yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bu topigi actigimda 12 yasindaydim lan, nasil bir gun nut, warnerd'um belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 pacific'e hazırlık olarak bunu izlemiştim iki ay önce, ondan çok daha iyi çıktı. karakterler güzel bir kere, winters tek başına yeter. pacific'teki gibi her 10 askerden 9'u haydut değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 pasificn tek şansızlığı zaten öncesinde bir band of brothers olması.. band of brothers izledikten sonra company of heroes oynamanın tadı da ayrı bi güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Binbaşı Richard "Dick" Winters 2 Ocak 2011 de ölmüş:( http://www.youtube.com/watch?v=VWgsdexkv18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 genç bi abi dğeil miydi o ya vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 asıl adam ölmüş abi. oynayan değil. 92 yaşındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 oha :( üzüldüm şimdi. Şu tek başına yardırdığı sahne efsaneydi ya. Kahramanlarımızdan biriydi Cpt. Winters :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Cassiline said: Xaenin said: MADBOY said: Bu bir hikaye değil kelime kelimesine dediklerinin hepsi aynı ve gerçekte bunlar yaşandı. TITITITITITITI Dayın ranger mıydı pezevenk, sen nerden biliyosun? hahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Pacific berbattı. Bu imdbde 9.6 puan almış izlemeden burdaki yorumlarada bir bakayım dedim pacific ile kıyaslanmış. Tabi yorumlara göre ezmiş ama pacificin ismi bile geçmesi rahatsız etti şüpheye düştüm şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 pacific bayag iyi bir diziydi bence band of danda iyiydi pacificteki problem dizideki insanlarinda soyledigi gibi, camurlar icinde berbat alanlarda gecmesi, nebiliyim bir almanya bir fransa degil konusulan yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yok abi pasific çok kötüydü.mekanlardan dolayı değil.japonlarla savaş iyidir yani. karakterler çok kötüydü.bobda babacan karakterlerdi.bunda hem kötü oyunculuk hemde liseli tipler vardı anlatımda iyi değildi bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Cassiline said: Xaenin said: MADBOY said: Bu bir hikaye değil kelime kelimesine dediklerinin hepsi aynı ve gerçekte bunlar yaşandı. TITITITITITITI Dayın ranger mıydı pezevenk, sen nerden biliyosun? ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ibretlik bir cevap olmuş, sadece mesaj sticky yapılabilirse yapardım asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Savaş film/dizileri pek sevmesemde 9.6 puan aldığı için ve izleyecek bişey olmadığı için izledim. Bundan sonra izleyecek bişey de olmasa, imdb 10 puanda almış da olsa savaş filmi izlemeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 band of brothers'da da pacific te de en büyük sorun US casuality lerin olması gerekenden az olması. Baska sorunu yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Aket-Atum said: Binbaşı Richard "Dick" Winters 2 Ocak 2011 de ölmüş:( üzüldüm lan hangimiz duygulanmadı şu sahnede http://www.youtube.com/watch?v=yA50KeugXd0&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar