Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Band of Brothers-Kardeşler Takımı

MADBOY

Öne çıkan mesajlar

MADBOY said:

Beyler bu dizi yi biliyorsunuz trt 1 de veriliodu ve çok güzel bi diziydi tabi sadece 2. bölümünü izlemiştim ama 2 saatlik bölümleri falan vardı ve herşeyi süperdi yani er ryandaki çoğu özelliği taşıyan bir dizi düşünün zaten yönetmenleri tom hanks ve steven spielberg olunca kim izlemez. E tabi şimdi bitti verilmio ama gidin dvd cilerden alın her cd de iki bölüm var ve toplam 10 bölüm. Kiralarsanız daha iyi olur ben öyle yaptım aylarca etkisinde kaldım 2.dünya savaşındaki paraşütçüleri en iyi anlatan dizi zaten filmleri de geçer. Filmdeki askerlerin hepsi gönüllü ve piyadeler gibi bilinçsiz diiller yani sıradan asker diil paraşütçüler. Daima hep ön saflarda savaştılar ve kayıpları bayağı oldu yedeklenmeler oldu. Bu bir hikaye değil kelime kelimesine dediklerinin hepsi aynı ve gerçekte bunlar yaşandı. Hatta bölümler başlamadan önce o kişiler yaşlı hallerle röpörtajlara o savaşın nası geçtiğini zorluğunu fln anlatıyolar. Askerler gönüllü olup Georgia da Paraşütçü kampı Camp Toccoa daki zor eğitimde ve Currahee dağına koşarak hergün çıkarak başarı sağladılar ve ingiltereye tayin olup ordan uçaklardan hitlerin kalesi avrupaya normandiya çıkarması başlamadan 5-6 saat önce kendilerini attılar. Burdan sonra hollanda daki zor savaştan sonra bastogne daki buz gibi soğukta malzemesiz cephanesiz savaştılar ve çok ağır kayıplar verdiler ve ordan sonra hitlerin kartal yuvasına kadar berline kadar girdiler ve savaşın sonunu gördüler.

Bu diziyi çok güzel çekmişler sıradan er ryan özentisi gibi birşey falan değil ve diyaloglar çok iyi olmuş. Bence alıp izleyin eğer er ryanı beğendiyseniz. Tabi ilk bölümünden izleyin yoksa kişileri falan anlamazsınız. Bu arada bileceğiniz aktörlerden Friends dizisinden Herbert Sobel rolünde David Schwimmer ve Mark Wahlberg'in abisi Donnie wahlberg var diğerlerini çok tanımıyorum. :)

TITITITITITITI
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...