Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş -> Lois Saha

AthleT

Öne çıkan mesajlar

hah! hakaret ? kime ?
Bu forumda hakaret üslüp kibarlık bunlar anlamlarını yitirdi artık.
Ben daha önce söylediğim gibi. 3 senedir açık olan bir bölüm
ilk defa bu sene senelerdir duran üyeler küfür ediyor.
Demekki sorun göç ten kaynaklanıyor.
Hakaret hissettiysen şikayet et.
Ama tek başına olursa daha makbul geçer.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

eve gelen misafiri 2 şekilde gonderebilirsin
1- açıkca sammi bi şekilde gidin demek vardır
lafını esirgemeden
2- üstü kapalı aslında kufur etmekten beter eden adamı aşağalayıcı bi şekilde gondermek vardır herşeye laf sokarsın biseyler yaparsın adam seni bi dahainsan yerine koymaz

ben 1. yi tercih ediyorum

siz 2. yi tercih ediyosunuz
anladın mı bilmiyorum bi sure sonra fenerlileri insan yerine koymayacaklar[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Ya tartışmaya daha fazla girmek istemiyorum sonuçta ben ak siz kara diyorsunuz. Zaten şirketten de çıkıyorum tartışıcaz diye cuma günü şirkette kalamam :)

Sadece iki lafım olacak:

@blackchaos: kendi adıma rahatsız olduğum postunu zaten şikayet ettim. Arkadaşlarım olayını da bir başka topicde söylediğim bir laf için laf sokmaya çalışmışsın. Eğer paticik camiasından bir kişinin msn'inde mevcutsam veya bir kişiye itiraz konulu özel mesaj atmışsam çıkartsın burada söylesin, bir daha patiye girmem :) O lafı size ithafen söylemiştim ama tabi üstüne alınmamak rulz...

@jacobo: Alakasız bir şey demişsin demek istediklerimi bir daha okuman lazım sanırım, yada ben anlatamadım. Esas diyeceğim konu Fener'lileri insan yeirne koymamak olayı... Koymayın... Eğer spor konusu yüzünden insan yerine koymayan bir grup var ise zaten ben onunla aynı sınıfta insan olmak istemem o yüzden ister koyun ister koymayın... bana koymaz yani...[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 25 Kasım 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
@blackchaos: kendi adıma rahatsız olduğum postunu zaten şikayet ettim. Arkadaşlarım olayını da bir başka topicde söylediğim bir laf için laf sokmaya çalışmışsın. Eğer paticik camiasından bir kişinin msn'inde mevcutsam veya bir kişiye itiraz konulu özel mesaj atmışsam çıkartsın burada söylesin, bir daha patiye girmem :) O lafı size ithafen söylemiştim ama tabi üstüne alınmamak rulz...

Ahahaha patiden birsürü kişinin msni var birsürü dostum çok yakın olduğum insanlar var.
Ama ben o kadar küçük bir insan değilim millete msj atıpta hadi şunu şikayet edelim diye.
Şikayet bile çok ender ederim ki daha senin hiçbir postunu şikayet etmedim. 3 post şikayet ettim biri mephisto yıllar önce biri Nae biride geçen günkü haysiyetsiz olayı
Kimseyede demem şunu şikayet edelim diye.
Hayatımda ilk defa burada kalitesiz adamlarla tartışmışımdır o bile hala koyuyor inan.
Bende zaten o lafı sen söylediğin için lafı soktum =)
neyse ya bayar herkes şurda adam akıllı takılabilse sorun yok ama işte akıl yok.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse ya işte mantıklı bir şekilde laf sokulup tartışıldığı zaman en azından düzgünce ilerliyor mesajlar.

Sizin yüzünüzden 15 dakika geç çıkıcam... alacağınız olsun.

Son olarak bari konu ile ilgili de birşeyler söyleyelim öyle gidelim;

Saha Ailton satılmazsa çok daha yararlı olur diyerek dünyanın en yüzeysel insanı ödülüne adaylığımı koyuyorum ve kaçıyorum.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar yeni bir üyeyim fakat daha önce interaktif bir sözlükte ve forumunda bulunmuşluğum var (bkz: www.gamextreme.org) konu dışı tartışmaların yeri bu başlık değildir sanırım. neyse asıl konumuz olan saha ya gelirsek lois saha oldukça kaliteli bir forvet. fullham da oynadığı vakitler performansı gayet üst seviyelerdeydi. fakat manchester a gelmesiyle birlikte kadroya alınmaması şu anki durumunu ne kadar etkiler bilinmez mâlûm bir futbolcu kendini oynayarak geliştirir. yine de önce bir seneliğine kiralansın sonra performansına göre satın alınsın diyorum ben...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god

[Bu mesaj shimana tarafından 26 Kasım 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Borç olmuş 85 mi ne adamın taktığı borcun hesabı yok, devam etsinde galatasaraydan beter olalım. Sonrada çeksin gitsin bir özür bile dilemeden.. klubü sömürdü adam başkan adı altında siz hala bu futbolcuyu alsada gelse iyi olur diyorsunuz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bence faydalı olabilir ama Türkiye Futbolunda ki yıldız oyuncu sorunu yaşanabilir.Şimdi eğer bir yıldız Tr'ye geliyorsa , yaşlı değilse , formundaysa(oynadığı takımda ki mevkiinde ki diğer futbolcular onu kesebilir) ve Tr'deki takımlar ona daha fazla öneriyorsa gelebilir.Ama sonucunda 2-3 maç şov yaparak zamanla Ailton gibi gitmek ister.Çünkü TR ligi asla oyuncuların dünyada tanınmasını sağlayacak bir lig değil.Hagi yaşlı geldi ve adam futbolu seviyor ve çıktı futbolunu oynadı.Ailton ne yaptı mesela?Klebersona bile çıktı sen git Unıted ıle oyna DUnya kupasında Brezılya ıle kupa kaldır sonra gel Rize stadında oyna tarzında Türkiye yi aşağılayan bir laf etti.Anelka mesela bu mudur sizce?Bu mu bizim diğer takımlarda seyrettiğimiz Anelka bumu zamanında dünyanın en pahalı transferi olan Anelka?

eğer yıldızlarla karşılaşılan bu sorun çıkmaz ise Louıs Saha Tr'de iş yapar.Güçlü ve hızlı bir adam.Son vuruşları Türk futbolu için oldukça yeterli gibi görünüyor.Bence kendisinin yegane problemi İngiltere ligi ona fazla geldi.Umarım gelir ve çok güzel futbol izletir bize
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...