SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 dün benim günümdü ama sevineyim mi üzüleyim mi? bilemedim. ........ gününüz kutlu olsun doktor denmesini daha çok isterdim.
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Olsun herşeyde bi hayır vardır...Neyse Önemli olan yaptığın mesleği severek istiyerek yapmak...Seviyosan zaten mesele yok..[signature][hline]
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 thealona katılıyorm. yolun açık olsun :)[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Anlamadım biri anlatabilirmi?[signature][hline]ABH
Davion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Greeny, 25 Kasım 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Anlamadım biri anlatabilirmi? [signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sanırım tıp okumak istiyomus ama öğretmen olmus?[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 öğretmenlik oldukça kutsal bi meslektir öğrencilerine konsantre olup mesleğini keyifle yapman senide mutlu eder.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Dela Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 oyun teorisyenleri naapsin?[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 saglık olsun.. bari ogrencilerini iyi yetiştir de guzel tıp okullarına gidebilsinler.. herşeyde bi hayır vardır[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 +1[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Sanırım 1 ay sonra Dünya Hukukçular günü olması lazımdı. Gününüz kutlu olsun avukat bey demelerini isterdim. Bu ülkede kimse istediği noktada değil. Yaşamaya devam edip bir yandanda hayallerimizden koşmak için fırsat kollamaya bakıcaz.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 istedigim seyi olma yolunda guzel bi yola girdim bende inş ilerde guzel seyler olur[signature][hline]no signature...
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bende kendime subay bey denmesini isterdim ama olmadı :([signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ünlü bilimadamı tuğrul Güner denmesini herşeyden çok istiyorum ama olucakmı acaba[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg)
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Öğretmenlik kadar kutsal bir meslek yoktur.Ama gel gör ki günümüzde sadece Türkiye'de değil tüm Dünya'da öğretmene saygı diye bir şey yok. İnsanı insan eden öğretmendir.Değerini bilin.Ve bence doktordan daha fazla hayat kurtarıyor ve daha çok işe yarıyor öğretmenler.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 36 saat nobet tutp..bi yandan hastalarla,,,bi yandan ustlerinle,,,bi yandan cahil insanlarla ki bu hep oılur,,,,doktrn ustne yuruyen hasta yaknlari falan vardr...acaba yine istermsn doktor olmayi....
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: DarKRideR, 25 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Öğretmenlik kadar kutsal bir meslek yoktur.Ama gel gör ki günümüzde sadece Türkiye'de değil tüm Dünya'da öğretmene saygı diye bir şey yok. İnsanı insan eden öğretmendir.Değerini bilin.Ve bence doktordan daha fazla hayat kurtarıyor ve daha çok işe yarıyor öğretmenler. dediklerin kısmen doğru..çok iyi öğretmenlerlede karşılaştım,bana katkıları oldu baya..ama manyak hocalarlada karşılaştım,sadece egolarını tatmin etmek için düşük not verenlerle,öğrenciyi azarlamak için elinden geleni yapanlarla...ee gelde bundan sonra öğretmenliğe saygı duy,insanda ister istemez bir bilinçaltı oluşuyor..
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 her meslek de bu tip sapıklar-manyaklar vardr ama..sarknti doktorlar..yada bilmemne..dmi... ogretmenlk hem daha rahat,,,nerde ogretmenlk yapyosun.. ?
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Lisede yapıyosan allah sabır versin ne diyim:D Hayatım boyunca karşılaştığım doğru düzgün öğretmen sayısının azlığına dayanarak öğretmenlere kıl olurum azcık:D Tabii bu önyargıyı yıkıcak öğretmenler lazım Türkiye'ye[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
JsH Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bende oo mimar beyde gelmişler denmesini isterdim ama İnşallah 1.5seneye kadar ooo mühendis bey de gelmiş diyecekler. Bize şer gibi görünen bazı şeyler hayır olabilir, Allah herkese istediği bölümlerde okuyup sevdiği işleri yapmayı nasip etsin.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN---
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ben de bana ; "Yeni kitabınızı çok beğendik Kıvanç Yıldız Bey" demelerini isterdim ama hem elektrik-elektronik mühendisliğinde okuyorum, hem de ismim Kıvanç Yıldız değil, nasıl olucak bu iş?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: _-_ShadowSong_-_, 25 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 25 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Öğretmenlik kadar kutsal bir meslek yoktur.Ama gel gör ki günümüzde sadece Türkiye'de değil tüm Dünya'da öğretmene saygı diye bir şey yok. İnsanı insan eden öğretmendir.Değerini bilin.Ve bence doktordan daha fazla hayat kurtarıyor ve daha çok işe yarıyor öğretmenler. dediklerin kısmen doğru..çok iyi öğretmenlerlede karşılaştım,bana katkıları oldu baya..ama manyak hocalarlada karşılaştım,sadece egolarını tatmin etmek için düşük not verenlerle,öğrenciyi azarlamak için elinden geleni yapanlarla...ee gelde bundan sonra öğretmenliğe saygı duy,insanda ister istemez bir bilinçaltı oluşuyor.. tabii bende çok karşılaştım hala lise öğrencisi olduğum için karşılaşıyorum ama sorun burada değil.Öğretmenlerin çoğu öğrenciler yüzünden psikolojik sorunlar yaşıyorlar manyaklaşıyorlar.bunu da katalım :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yolun açık olsun inşallah başarılı olursun[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
Platon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: ovchinnikov, 25 Kasım 2005 18:08 tarihinde demiş ki: bende kendime subay bey denmesini isterdim ama olmadı :( +1[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Öne çıkan mesajlar