Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 yaşında tıp isteyen bir genç var dı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öğretmenlik oldukça kutsal bi meslektir öğrencilerine konsantre olup mesleğini keyifle yapman senide mutlu eder.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
saglık olsun..
bari ogrencilerini iyi yetiştir de
guzel tıp okullarına gidebilsinler..
herşeyde bi hayır vardır[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
Sanırım 1 ay sonra Dünya Hukukçular günü olması lazımdı.
Gününüz kutlu olsun avukat bey demelerini isterdim.

Bu ülkede kimse istediği noktada değil.
Yaşamaya devam edip bir yandanda hayallerimizden koşmak için fırsat kollamaya bakıcaz.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
bende kendime subay bey denmesini isterdim ama olmadı :([signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Mesaj tarihi:
ünlü bilimadamı tuğrul Güner denmesini herşeyden çok istiyorum ama olucakmı acaba[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Mesaj tarihi:
Öğretmenlik kadar kutsal bir meslek yoktur.Ama gel gör ki günümüzde sadece Türkiye'de değil tüm Dünya'da öğretmene saygı diye bir şey yok.

İnsanı insan eden öğretmendir.Değerini bilin.Ve bence doktordan daha fazla hayat kurtarıyor ve daha çok işe yarıyor öğretmenler.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
said:
DarKRideR, 25 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
Öğretmenlik kadar kutsal bir meslek yoktur.Ama gel gör ki günümüzde sadece Türkiye'de değil tüm Dünya'da öğretmene saygı diye bir şey yok.

İnsanı insan eden öğretmendir.Değerini bilin.Ve bence doktordan daha fazla hayat kurtarıyor ve daha çok işe yarıyor öğretmenler.
dediklerin kısmen doğru..çok iyi öğretmenlerlede karşılaştım,bana katkıları oldu baya..ama manyak hocalarlada karşılaştım,sadece egolarını tatmin etmek için düşük not verenlerle,öğrenciyi azarlamak için elinden geleni yapanlarla...ee gelde bundan sonra öğretmenliğe saygı duy,insanda ister istemez bir bilinçaltı oluşuyor..
Mesaj tarihi:
Lisede yapıyosan allah sabır versin ne diyim:D

Hayatım boyunca karşılaştığım doğru düzgün öğretmen sayısının azlığına dayanarak öğretmenlere kıl olurum azcık:D

Tabii bu önyargıyı yıkıcak öğretmenler lazım Türkiye'ye[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
Bende oo mimar beyde gelmişler denmesini isterdim ama İnşallah 1.5seneye kadar ooo mühendis bey de gelmiş diyecekler.
Bize şer gibi görünen bazı şeyler hayır olabilir, Allah herkese istediği bölümlerde okuyup sevdiği işleri yapmayı nasip etsin.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Mesaj tarihi:
Ben de bana ;

"Yeni kitabınızı çok beğendik Kıvanç Yıldız Bey" demelerini isterdim ama hem elektrik-elektronik mühendisliğinde okuyorum, hem de ismim Kıvanç Yıldız değil, nasıl olucak bu iş?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
said:
_-_ShadowSong_-_, 25 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
said:
DarKRideR, 25 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki:

İnsanı insan eden öğretmendir.Değerini bilin.Ve bence doktordan daha fazla hayat kurtarıyor ve daha çok işe yarıyor öğretmenler.
dediklerin kısmen doğru..çok iyi öğretmenlerlede karşılaştım,bana katkıları oldu baya..ama manyak hocalarlada karşılaştım,sadece egolarını tatmin etmek için düşük not verenlerle,öğrenciyi azarlamak için elinden geleni yapanlarla...ee gelde bundan sonra öğretmenliğe saygı duy,insanda ister istemez bir bilinçaltı oluşuyor..

tabii bende çok karşılaştım hala lise öğrencisi olduğum için karşılaşıyorum ama sorun burada değil.Öğretmenlerin çoğu öğrenciler yüzünden psikolojik sorunlar yaşıyorlar manyaklaşıyorlar.bunu da katalım :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
yolun açık olsun inşallah başarılı olursun[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
BANNED :(
JoNyBLaCks 6x Mage
_TikiTo_ [Playing]
Mesaj tarihi:
said:
ovchinnikov, 25 Kasım 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
bende kendime subay bey denmesini isterdim ama olmadı :(

+1[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
  • Yeni Oluştur...