Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.9 Patch Notes..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea, 24 Kasım 2005 11:32 tarihinde demiş ki:
said:
Paladinin ciplak elle warriori öldürdügü movieyi ne kadar cabuk unuttunuz?

cehalet başka birşey tabii. dediğin holy shield kullanarak yapılmış bir olaydır ki ancak fury warriora karşı olur ve iyi ekipmanlı paladin vs yeşil eşyalı warrior şeklinde olur. öğrenelim önce talentlarını sınıfların, neleri bırakmak gerekiyor almak için..

said:
Sam bey hic sizlanmiyordu bir warrior kendisinden daha az dmg verirken üstüne kendisini heallayamazken.

warrior'lar revizyon görmeden önce kesemeyen yoktu, herkes en zayıf pvp sınıfı olduklarını söylüyordu bilmem hatırlar mısın. eşşek gibi revizyon aldılar, hatta overpowered enrage filan da o arada geldi..

warriorlar güçsüzdü, güçlendiler. diablo 2'deki barbarian gibi talentlarının çoğu ekipman dmg'si üzerinden yüzde olarak hesaplandığından ekipman güçlendikçe güçleri kat kat arttı, bu şekilde mesela enrage'in mantıksızlığı farkedildi. her zaman için yüzde üzerinden çalışan talentlar fix dmg talentlarından daha iyidir, bunu da az buçuk oyun bilgisi ve matematiği olan birisi kolayca anlayabilir..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream

[Bu mesaj Sam tarafından 24 Kasım 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

+ damage itemlari toplayan caster'lar ezmiyor mu sanki? Hele bir de damage abartan trinket'lerden actilar mi 2-3 büyüde 6k hp'li bir kisiyi indirmeleri isten bile degil.

Söyle diyelim: Bir warrior kötü ekipmanla rezildi, iyi ekipman alinda süper oluyordu. Mage kötü ekipmanla da iyiydi, ama iyi ekipman alinca o da süper oluyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 24 Kasım 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
said:
Suark, 24 Kasım 2005 11:18 tarihinde demiş ki:
rogue ın olayı dmg vermek degılkı.
Ben druidim rogue dan çok dmg veriyorum.
Warrior lar da daha çok veriyor

Adam gibi rogue görmemissin o zaman, baska bir sey diyemem. Rogue = Damage. Diger yazdiklarin belki pvp icin kisitli ölcüde gecerli olabilir, ama oyundaki en iyi melee damage dealer class rogue olarak düsünülmüstür, blizzard da bir cok kez official forumlarda belirtti bunu.

öyle rogue lar gordum de yannış dusunmusum demekki.Sadece dmg uzerine dayalı basit bir class mış rogue.
Ama ne bileyim daha komplike şöyle adamı oynatmayan roguelar daha cok zorluyor beni.Tabi bana gore bir warlock demonologist,druid feral,rogue stunlock,shaman totemci olmalı ya neyse.[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 24 Kasım 2005 16:40 tarihinde demiş ki:
öyle rogue lar gordum de yannış dusunmusum demekki.Sadece dmg uzerine dayalı basit bir class mış rogue.
Ama ne bileyim daha komplike şöyle adamı oynatmayan roguelar daha cok zorluyor beni.Tabi bana gore bir warlock demonologist,druid feral,rogue stunlock,shaman totemci olmalı ya neyse.

Ben iyi bir rogue'un nasil oynamasi gerektigi hakkinda bir sey söylemedim. "Ben druid'im rogue'dan fazla damage veriyorum" yada "Warrior'lar rogue'dan fazla damage verir" gibi seylerin yanlis oldugunu söyledim. Iyi ekipmanli bir rogue en iyi melee damage'i verebilecek kapasiteye sahiptir (istisnalar kaideyi bozmaz).

PvE'de dedigin gibi tüm amaci damage vermektir. PvP'de ise rogue'un tercihine bakar, kimi 5 saniyede olagandisi bir damage vermekten hoslanir, kimi stunlock etmekten hoslanir, kimi cidden rogue gibi saklana saklana oynamayi sever.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

bu warrior lar pvp movie falan yapmasın yeter walla biri yapar bi tane MS e nerf cok guclu olan bi class birden çöp class oldu aylarca warrior lar miss ti rage bug iydi vs siyle ugrastılar o duzeldi herkes cok memnun cok zevk alıyo warrior dan her class i oldurebilme sansımız olmuz verdigimiz dmg lerle cat enrage in dmg bonus u dusuyo..millet okadar nerf shaman vs diye offical forumlarda agladı agladı hic bisi olmadı shaman a ? shock unun cd si mi arttı yada instant verdigi dmg in dmg i i azaldı? hep aynı shaman..ama ne zaman bi warrior zoru basardım ben gibisinden bi movie yapıyo full epic setle elinde 123213 dmg li 3.80 speed li silahla OoOo bu warrior lar cok guclu oldu diye direk bliz dmg ini azaltıyo warrior un..burda hep milleti sinir etmek icin learn your class n00b denildi diyenlerden biri de bendim(shaman olayları icin)ama shock crit ustune wf proc layınca ortalıkta hic bi class kalmıyo ve wow basladıgından beri bu olay bole..
Sosyal ağlarda paylaş

@Way

Yap bi shaman videosu, böle BG'de geçsin, full ötesi bufflarla delirmiş bi shaman arka arkaya 6-7 kişiyi shock+wf porcuyla öldürsün. kim ne derse desin," yaa onun ihtimali %0.0001" diye istedikleri kadar ağlansın bi patch sonra nerf gelir shaman'a bu bilizin genel kuralı.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Deserter debuff

Currently, players can easily game the battleground queue system by leaving battlegrounds and re-entering the queue to find a more preferable group matchup. This behavior is not desired. We are aware of several bugs concerning the Deserter Debuff which are active in the 1.9.0 test realms which we will address in a timely matter.

The Deserter Debuff should work as follow:

If a player leaves a battleground by any means (/afk, walking out, hearthstone, teleport, etc) before that battle is finished, they will have a 15 minute delay (Deserter Debuff) before they are able to re-enter the queue for that battleground.

If a player who is in the delay state attempts to open the battleground queue UI by any means (entering the portal or interacting with the battlemaster), they should get an error message stating "You must wait Xmin:Ysec before re-entering the queue for this battleground."

A player should be able to leave one battleground and immediately enter the queue for a different battleground, however it should not clear their re-queue timer if they then leave the second battleground and return to the first.

[Bu mesaj zaidral tarafından 24 Kasım 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 24 Kasım 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
Penthesilea, 24 Kasım 2005 11:32 tarihinde demiş ki:
said:
Paladinin ciplak elle warriori öldürdügü movieyi ne kadar cabuk unuttunuz?

cehalet başka birşey tabii. dediğin holy shield kullanarak yapılmış bir olaydır ki ancak fury warriora karşı olur ve iyi ekipmanlı paladin vs yeşil eşyalı warrior şeklinde olur. öğrenelim önce talentlarını sınıfların, neleri bırakmak gerekiyor almak için..

said:
Sam bey hic sizlanmiyordu bir warrior kendisinden daha az dmg verirken üstüne kendisini heallayamazken.

warrior'lar revizyon görmeden önce kesemeyen yoktu, herkes en zayıf pvp sınıfı olduklarını söylüyordu bilmem hatırlar mısın. eşşek gibi revizyon aldılar, hatta overpowered enrage filan da o arada geldi..

ah sam vah sam enrage hep vardı be kuzum, warriorlar eşşek gibi revizyon gördü dediğin, sadece parry/dodge/block'lardan normalin yarısı rage gain aldık sıfır rage gain yerine bide bütün speciallarımız %15 missliyodu üzerine normalden fazla parry/dodge/block oluyodu o bugı kısmen düzelttiler (hala başka class'^lardan fazla missliyo warrior'lar)

bu kadar ha bide gereksiz bi dual wield mastery geldi[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Hesabımı BL daki lag sebebinden dondurmuştum Rogue classına gelen buff'ı duyunca yeniden açtırdım.

Hakkaten kralmış...

PS : Bende yeni bir patch geldiğinde şöyle alt alta sıralanmış satırlar istiyorum rogue için ;) (Şu rutin oyun döngüsü sıktı be rogue&priest için)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 25 Kasım 2005 00:45 tarihinde demiş ki:
ah sam vah sam enrage hep vardı be kuzum, warriorlar eşşek gibi revizyon gördü dediğin, sadece parry/dodge/block'lardan normalin yarısı rage gain aldık sıfır rage gain yerine bide bütün speciallarımız %15 missliyodu üzerine normalden fazla parry/dodge/block oluyodu o bugı kısmen düzelttiler (hala başka class'^lardan fazla missliyo warrior'lar)

bu kadar ha bide gereksiz bi dual wield mastery geldi

enrage bu halde değildi, 4 attackla mı ne sınırlıydı öyle birşey. şimdi 12 oldu. kazara frost nova ya da imp critlese bedava %40'la geziyorsun whirlwind sweeping strikes bilmemne açıp. hatta iddiam odur ki şu nerf öncesi oyundaki en iyi dmg bonus talentıdır tierine göre, nerfle bile aynı kalacak muhtemelen. 1000 vuracaksa adam 1400 vuruyor, az buz birşey değil bu..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yine baktımda hakkaten aşmış ya...

Rogues
Mace Specialization - The stun effect's duration no longer diminishes or is diminished by controlled stun abilities and spells (e.g. Cheap Shot, Hammer of Justice, Charge etc...).

Sayfayı her refresh ettiğimde bu topiğe bakıyorum çok heyecanlanıyorum :P[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

cogu stun abılıty ye geldı o sırf rogue lara degıl[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 24 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
said:
Suark, 24 Kasım 2005 16:40 tarihinde demiş ki:
bana gore bir warlock demonologist,druid feral,rogue stunlock,shaman totemci olmalı ya neyse.

why?

e havası öyle onun =).
Hep öyle hayal etmişimdir aklımda ki 1.8 den once de ben feral gitmeye başlamıştım hiç işe yaramadığı halde.[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...