Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 @ acimasizkemal doru soluyosunda sans isi bence bunlar. biri crit vurur biri vurmz resist falan.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Eh tabi bir de Charge+Hit sonrasi nova atip blinkleyen Mage'e Escape Artist+Intercept+Hit+Bloodrage+Ms+WW+Hit gibi ilginclikler de var... Oyle cok da `Mage Warrior'a karsi avantajli.` diye bir sey olmayabiliyor. Warrior 3 kurusluk defencei olan Mage'i iskalamazken, resist ilginclesebiliyor...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo [Bu mesaj -Wissy tarafından 02 Kasım 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yaw olay o deilki abi. sonuçta hand opf ragnarosu alan ölümsüz olmuo heralde... uzatmasak?[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: -Wissy, 02 Kasım 2005 13:05 tarihinde demiş ki: Eh tabi bir de Charge+Hit sonrasi nova atip blinkleyen Mage'e Escape Artist+Intercept+Hit+Bloodrage+Ms+WW+Hit gibi ilginclikler de var... Oyle cok da `Mage Warrior'a karsi avantajli.` diye bir sey olmayabiliyor. Warrior 3 kurusluk defencei olan Mage'i iskalamazken, resist ilginclesebiliyor... 3 kurusluk dedigin adam druid rogue hunter priest warlock ile ayni defansa sahip. chance to hit itemlarini toplarsan misslemezsin. novadan sonra biri blink atiyosa ona sormak lazim neden ole bisi yapiyo diye :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 BL sanırım hi-goat guildinden bir warriorda (1h + shield) vardı bu silah. Sırf silahı merak ettiğimden pvp ye girdik, ağzımın payını aldım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Warrior = Swd Spec. 2 Tane fire crit combosu gelebilirse magein benimde charge ile instant cektigim mage, druidler var. Charge,(hit) Swd Proc Swd Proc. GG.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bu arada Mag da 5-6 kiside var sanirim Botws. Lightsaber gibi civ civ donup duruyorlar etrafta.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ah ah... yazın BL de disordar la aslanlar gibin mc yaparken bir gün MT gelmemişti. baron geddon u kestik bindings düştü. o sırada herkez tartışmaya başladı kim lasın yapımı nası lne işe yarar felan diye. şansa bende 2 gün nce bir web sitesinde okumuştum nasıl yapıldığını. Anlattım işte dedim diğer parçası düşmesi lazım bwl yapmamız lazım felan da filanda... guild officerları da bunu alan kişiye 2. parça düştüğünde dkp harmadan vecez dedi. Ne warriorlar ne de roguelar ses etmedi. bende ölesine puan koydum zaten az puanım vardı hepsini koydum belki arttırırlar diye. kimse arttırmadı. Herkez tartıştı tartıştı en sonunda officer da dellendi "sandrue alacak" dedi. ve legendery item ın bir tarafından tutmuş oldum. amma velakin 1.5 ay sonra magtheridon a migrate etme muhabbeti sebebiyle guild dağıldı. bende elimde bindings ile kaldım. Şimdi dune diye bir guild a girdim. adamlara bindings in hiç bir parçası düşmemiş şu ana kadar. konuştum bende bir parçası var diye. düşerse ve o sırada ben raiddeysem bana verecekler. tabi hala bwl yapamadığımız gerçeğiyle yüz yüzeyim :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Magtheridon) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mage Swordu...[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Clearly Hunter Staff[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: -Wissy, 02 Kasım 2005 13:05 tarihinde demiş ki: Eh tabi bir de Charge+Hit sonrasi nova atip blinkleyen Mage'e Escape Artist+Intercept+Hit+Bloodrage+Ms+WW+Hit gibi ilginclikler de var... Oyle cok da `Mage Warrior'a karsi avantajli.` diye bir sey olmayabiliyor. Warrior 3 kurusluk defencei olan Mage'i iskalamazken, resist ilginclesebiliyor... Novadan sonra nasil bi zihniyetle blink atarlar hiçmi düünmezler pvp trinketi vardir gnomedir vs die . Warriorun allahi olsa sheep yerse biter olayi sheepden sonra ne interceple nede bişiler yakalayabilir engineering vs kullanmasi lazim 3 kuruşluk defence demişsin bütün classlar lvl 60 da 300 defence skill sahibi oluyor (itemler haric.)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 02 Kasım 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 staff degil bu kilinc. 3 kurusluk defenceten kasitta orda armor sanirsamki...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 rogue kadar armourum var. priestten cok armourum var. warlocktan cok armourum var. 22% armour reduction var bende yaaaa :) vuramadiktan sonra armorun ne onemi var ki[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 öwh aklıma güçlü geldi oda böle öeh uberim aşmışm die dolaşırdı ortalıkta zuhaah çok gülerdik ya neyse abi süpersin senin üstüne yok :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ince espirileri beyniniz kaldiramadigi icin artik yorum yazmicam.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dunemaulda Hautanan (tauren warrior) diye birinde görmüştüm bu kılıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Regalya, 02 Kasım 2005 21:32 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 02 Kasım 2005 13:05 tarihinde demiş ki: Eh tabi bir de Charge+Hit sonrasi nova atip blinkleyen Mage'e Escape Artist+Intercept+Hit+Bloodrage+Ms+WW+Hit gibi ilginclikler de var... Oyle cok da `Mage Warrior'a karsi avantajli.` diye bir sey olmayabiliyor. Warrior 3 kurusluk defencei olan Mage'i iskalamazken, resist ilginclesebiliyor... Novadan sonra nasil bi zihniyetle blink atarlar hiçmi düünmezler pvp trinketi vardir gnomedir vs die . Warriorun allahi olsa sheep yerse biter olayi sheepden sonra ne interceple nede bişiler yakalayabilir engineering vs kullanmasi lazim 3 kuruşluk defence demişsin bütün classlar lvl 60 da 300 defence skill sahibi oluyor (itemler haric.) Ben simdiye kadar +DEF itemleri sahibi olmayan birine `miss`ledigimi hatirlamiyorum da Warriorla. Sheep? Oldu zaten biz bosuna kastik Eng'i de? Gececeksiniz hocam. Novayi atana kadar yedigin hamstring seni yerde tutarken blink atma bence de. Vurayim novanin icindeyken, rahat rahat... Peh. Neyse forum PvPsi komikligi olacak gene. Geciniz Glassator bey, geciniz. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bi warrior bi mage i yeniyorsa gerek 1 e 1 pvp olsun gerek 1 e 1 duel, o magelerin mallıgındandır wow eu daki magelerin yuzde 90 ı da mal oldugu icin warrior > mage diyebiliriz genel anlamda... 2 v 1 druidi alamıyan bi class a zaten ekmek su ve çiftçilik yapmak düşer...[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ayrıca paticikteki mage oyuncular yuzde 10 luk bölümde(?)[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Açıkcası Mage warriorun anticlassı ve Mage oynamayı biliyorsa alıyor warrioru . Yeterki oynamayı bilsin .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Şu şunu döver bu bunu döverden vazgeçmeyecek misiniz siz? Kendi karakterini ve karşısındaki karakteri iyi tanıyan birisi, karşısındaki kişiyi yenebilir. Bunlardan birisini yapamıyorsa o dövüşü kaybeder.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Know your enemy , know yourself Then your victory is never in danger. demirmaskenin demek istedigi[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 wowda bişey biliyorsam o da herkes herkesi keser, araştirmaci olun arkadaşlar, dfsfs>ddfsd demek yerine biraz düşünün izleyin daha güzel olacak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 evet gençler resim istemediniz ama getirdik =). Emerald dream de arkın karakter geziyordu if de,aha dedik okkalı bi kılıç neymiş bakalım. Aboo olduk Sanırım Sam'in bahsettiği adam bu [spo2=1][/spo][spo1=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo][signature][hline]By blood and honor we servedogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Peh bunun kilicligimi kalmis apayri birsey, sanki elinde mese agaci var. Bu arada resimler cok kucuk pek birsey belli olmuyor. Baska bir link yokmu yada resimleri buyutme sansimiz yokmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar