-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Cheapshot taka tuka taka tuka Kidney taka tuka taka tuka Vanish Cheap Shot... Gidiyor boyle. Gercekci olalim. Stunlock isini ozumsemis saglam Rogue her turlu CD'leri doluysa alir.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Neyse, Mage tartismasinda Rogue vs Warrior kavgasi edemeyecem. Zaten komik de AB'de Rogue'u gordugumle olmesi arasindaki sure 10 saniye yoktur. Ama duelde isler baska... Mage icin de benzeri gecerli acikcasi ama bana su cevap verilsin, trinket ve dimnish. olayi gelmezden once bir Mage cani sikilana kadar bir Warrior'u oynatmayabilir miydi? Eee boyle bir sacmalik var mi? Tabii ki degistirilecekti, degistirildi.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bu arada, Escape Artist ftw. =] 2. novadan da cikmak super oluyor. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Düello pvpden uzak biiş zaten benim gözümde duello pvp değil iş düelloya kalsa şamanlar pvp krali.. Misal warriorun trinketi iyi oldu eyw da iyi rogue duelloda bile yukarida da dediğimiz gibi sheep yaptirmaz ben kendi acimdan sheep kullanmamaya çalişirim sheep yapayim derken canimi dipletemem veya bir paladin trinket kullanmayan mageye karşi çok kasış manasini bitirmeden kesmek cok zor egerki paladin zeki ise scorch spam < flas of light sheep fire ball < holy light adam direk fire ball acilisindan sonra holy light a basinda ne oalcak cs basrsan trinket kullanmiyorsun 10 snyde nukeleyebilecekmisin fire ball atmişsin dot var re sheep aciliş yapamazsin balonu var blink i kullanamzsin hammer of justice var vs veya frostsun cs fova fb coc basicaksin cs nova xx pala gain frost reflector wtf? ki frost healer class a karşi fire ye göre daha az işlevsel kaliyor yani herşey o anki duruma classlara irk* lara item vs playerlerin skilleirne göre değişiyor o an milyar tane farkli savaş kombinasyonu dönebiliyor.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 meleelerin her hangi bir itemdan aldığı şeyler dmglarını arttırırken bizde sadece hp ve mana veriyor. bizim dmg up itemlarımız üzerinde dmg up oldugu için statları da dusuk oluyo boylece ya hayvani statların olucak az vurucaksın yada öküz gibi vurup hemen ölüceksin. ama mesela warrior item alınca zırvalamaya başlıyo bu hoş değil aynı şekilde rogue da öyle[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hmm şunu sölemek istedim melee'ler dediğinin başını warrior'la rogue cekiyo zaten: 180 ap 3.80 speedli bi silahla yaklaşık 50 dmg demek yanı her item'da +20 dmg gibi durumlarımız yoko spell caster'lar için =) hatta 20 str veren bi item warrior'da 40 ap demek oda iste hesapla 6-7 dmg mı ediyo 3.80 speedli bi silahla ki genelde two hander'lar daha hızlı oluyo =) ha item'ı en verimli kılan class warriormı warrior. ama warrior hem dmg hem cirt istersen hp sürünüyo tabıkı 3k hp olmuyo ama warrior için baya komik kacıyo hp[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ginede item karma itemlerle çok güzel degerler yakalaniyor[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 pvp için rank 13'e 14'e vurmayı planlamıyorsan set kasmak sacma bence, karma drop item'larla warrior daha iyi iş yapıyo ama konumuz bu değil, mage =) bilmiyorum valla mage'ler item ne seciyo pvp için ama bence bi noktada sonra hp kasmak manasız geliyor bana veya 7k'dan fazla mana falan. Yanı bu benim gördüğüm genelde mage'leri 10 sn falan goruyorum yakından ya uzaklaşıyo acı cektıre cektıre olduruyo yada... uzaklaşamıyo.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 22 Kasım 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ben şuan 4.2k hp 6.3k mana % 15 crit 176 fb dmg kullaniyorum gear olarak %3-5 base crit % 3.5 int ten crit % 6 crit fire spells % 4 scorh blast crit % 10 dmg fire powerden geliyor %10 fire dmf 5x imp scorch proc u ile imp scorch 3/5 memnunum diyebilirim. başlık icin ; mageler ezik kaldi denmiyor biraz öyle gibi oldu konu diğer classlarin magelere göre daha iyi durumda olmasi.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg [Bu mesaj Regalya tarafından 22 Kasım 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Regalya tarafından 22 Kasım 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 "Bir de sunu unutmayin eger o dimish. gelmeseydi kafaya takan bir Mage herhangi bir Warrior veya Rogue'a oyunu 1 gun oynatmazdi surekli Poly atarak. Var mi boyle bir mantik?" Guzelim ben diminishing gelsin dedim, ama trinketlara gerek yoktu dedim. 2.olarak warriorların ve hunterların trinketlerinin sheepten cıkarmadıgını biliyorum tabiki. 3. olarakta o trinket senin gözünde basit bişey ama fear poly slowing effect bi yanda , stun slow bi yanda. 4.Bkere diminishing var abicim sen bi warrior a 5.5k dmg ı kaç saniyede vurucaksın, kendinle çelişmişsin, adamın diğelim o pvp trinleti yok,sende 10dk lıp prep dahil herşeyi tükettin genede attıgın gog 1 sn durur kafanda. anlamıyorum diminishing yokmu? stun+gog birlikte etkiyo.Stunlock mu kaldı , diminishing yüzünden herkes dagger oldu. Ayrca duel ne?git duel i Regalya ya sor sbahtan aksama kadar duel yapıyo anlatsın. Pvpde warrior basar potion tuşuna ilk fırsatta sonra rend+hamster sende üzülürsün tüm cdlarını yaktığın için Pvp pvp sabahtan akşama kada pvp itemları olarak iyi eşyalarla normal magelerin 50% fazla hp si ile, hertürlü potion Vb zımbırtıyı kullanarak ve diğer classlardan aldıgım tectube ve bi ton pvp yapmanın verdiği tecrube ile evet bolca adam kesiyorum.Ama etrafta bi ton 2.5-3k hp li mage var.Ha sen bu adama perdi blade le ambushlarsan evet adam ölür, çünkü item farkı.Ama ben ölmüyorum. Ama adam MC dan might setle çıkmış, 3-4 pvp item bide silah almış. Might set pvp de kötü? evet ama verdiği str bonus güzel canım. Bi daha yazıym. Regalyanın söylediği şu bende onu diyorum. Kendi classını ve diğer class ı yeterince tanırsan, zafere giden yolda bi adm atmışsındır. Anlatmaya çalıştıgım sey bu basından beri. Priestle oynarken undead roguelar kafandan stunlock+immune to fear idiler. stundan çıkmadan wotf basarlardı. 30 sn boyunca hayatta kalmayı ögrendim, ben dahimiydim? deli loot um mu vardı? demekki oluyomuş... Güzel diminishing koy zaten bu mantıklı bunu yazdım ama okumamışsın belli, ama neden trinket + diminishing koyuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Chris_Metcalf, 22 Kasım 2005 01:12 tarihinde demiş ki: meleelerin her hangi bir itemdan aldığı şeyler dmglarını arttırırken bizde sadece hp ve mana veriyor. bizim dmg up itemlarımız üzerinde dmg up oldugu için statları da dusuk oluyo boylece ya hayvani statların olucak az vurucaksın yada öküz gibi vurup hemen ölüceksin. ama mesela warrior item alınca zırvalamaya başlıyo bu hoş değil aynı şekilde rogue da öyle İşte bütün mesele bu aslında, konu yine çok sapmış.. 100 int yerine 50 int %1 crit versin yada her 25 int. +10 to dmg falan gibi bişi versin bak nasıl sevinicez :D[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 o dmg konusunda wow-europe forumlarında bir eleman şöyle bir yazı yazmış. http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-mage-en&t=81047&p=1&tmp=1#post81047 bence güzelde yazmış iyi bir noktaya parmak basmış.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Verdigin linke Imp CS attim artik silence yediler konushamazlar.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Senin imp cs yi birisi resist etmiş. Diğerleri içinde yakında süres biter hepsi seni nukelemeye başlar.... Sen warrior halinle mage topluluğunun arasına charge ettin delikdumrul ayvayı yedin artık.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yalnız o diminishing diminish olana kadar rahat 1 dakikadan fazla harcatıyorsun insana ki mantıksız bir olay. zaten diminishing'in immune yapmasına kadar inanın çok fark var, öyle kağıtta işlediği gibi işlemiyor. arka arkaya poly yapıyor adam, gene 45sn'den başlıyor bende. 15sn poly yapmasa immune halinizden gene poly yer hale dönüyorsunuz. mesela diminishing olayı stun gibi sürüyle sınıfta bolca bulunduğu için rakibin immune olması çok kolay ama poly'nin birşeyle paylaştığını sanmıyorum. gene çok uzun süre boyunca oyundan düşürebilirsiniz birini yakınlarda dispel edecek kimse yoksa..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Sam, 21 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki: tekrar söylüyorum, counterspell beceremeyen mage silsin charını. hiçbir healerı kesemesin elbette o kadar etkili bir counter imkanını kullanmazsa, akıl var mantık var.. mage dps sınıfı deyince millet anlaşılan istiyor ufuktan nuke'ü sallasın hiroşima'ya çevirsin etrafı.. üstadım bak sana kim anlattıysa bu cs hadisesini yanlış anlatmış bilmesem cs atınca adam 3-5 dakika cast edemiyor zannedicem inan bu işler öyle değil cs sadece acı ölümü geçiktiriyor okadar, 4 saniye cs leyip 3 saniyede nuke atan bir class mage insafa gel :)[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 counterspell rakip spell casting esanasında uygulanırsa o spellin bütün okulundan spelleri 10sn boyunca bloke ediyor. bunu attığınız healer 10sn boyunca öyle kalakalır yani.. (druidler shapeshift kullanabiliyor sanırım gerçi ama ben mesela aura bile değiştiremiyorum, shield de açılmıyor, herşey holy school paladinde)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ee geri kalan 20 sn de mage ne yapıcak mageden dmg alan direk heal a başlıyor zaten kendine hangi birini counterlıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Sam, 22 Kasım 2005 19:20 tarihinde demiş ki: counterspell rakip spell casting esanasında uygulanırsa o spellin bütün okulundan spelleri 10sn boyunca bloke ediyor. bunu attığınız healer 10sn boyunca öyle kalakalır yani.. (druidler shapeshift kullanabiliyor sanırım gerçi ama ben mesela aura bile değiştiremiyorum, shield de açılmıyor, herşey holy school paladinde) cast edilen büyü okuluna ait bütün büyüleri bak işte önemli nokta burası kısaca marjinal bir fayda yok [signature][hline]Legions of Ebonlore [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 22 Kasım 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 herhalde mage oynatmıyorsunuz ya da mage'e karşı oynamamışsınız hiç, başka izahı yok bu anlattığınızın.. heale başlıyorum, sonlanmadan heal kesin cs geliyor. 10sn içinde de öldürüyor mage. öldüremeyen bir buildi varsa build değiştirsin. teketek için söylüyorum bunu.. "cast edilen büyü okuluna ait bütün büyüleri bak işte önemli nokta burası kısaca marjinal bir fayda yok" adam heal atamıyor, daha ne? I WIN düğmesi mi lazım?[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sam e katılıyorum. Healerın classların healı varsa,heal a ihtiyaçları oldukları için var. Ve cs hakkaten olumcul bır spell.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 30sn cooldownu olan cok tehlikeli bir olay evet :) flashheal spam yapam paladinleri genelde kesemiyorum. cunku 4 saniye icnde ki bunun yarisi global cooldown 5k hp li bi paladini nukelesem hepsi crit gelse buyulerimin 500hp si kalir. bubble hop gitti benim butun cdler pom dahil :). neyse ya sacma konular bunlar biz burda birbirimizi yedikce hic bisi olmicak blizzin kafasina dank etmesi lazim.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 eh işte %40a düşünce heal a başlarsan yatarsın cs ile ama kimse heal a %40da başlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Kacta basliyor? %100ken mi healliyorlar sizin orda?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben %100'de başlıyorum, 113 fire resist ile sergeant adam cs'yi basıp o 10sn bitmeden nukeleri diziyor bitiriyor işi. flash heal ne ki bas cs gene bloke olsun. zaten trinket filan açanları hiç söylemiyorum bile.. ha bu da nedir, duel ve ben eşyaları değiştiriyorum. yoksa grup pvp'de resistlik hiçbirşey giymiyorum çünkü anlamı yok. 150 fire resist giyersin beynine eviscerate yer oturursun gene..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar