Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battleground: Arathi Basin

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

Yeni bir battleground geliyor, değişik bir tarzda olacak, kaynak ele geçir, koru gibi.
Şöyle bişi
Alterac/Warsong'un karışımı, güzel olacak bence.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.

[Bu mesaj Hergonan tarafından 10 Ağustos 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fight with honor die with honor olayi yapmislar :) cok hos olur. hemde instant honora gecmesi ayri bi guzel[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Catastrophe.

-Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu?

-Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz.

Sosyal ağlarda paylaş

Battleground değil de .Server da 1v1 pvp yapabilecegin isteyenlerin sırayla girip pvp yapacagı yada 3v3 gibi pvp yapabilecegin bi yer acılsa cok guzel olur.1v1 de herkes shaman alır diyecek o yuzden 3v3 cok uygun bana kalırsa.
Alterac valley resmen horoz dövüşü karambol.Warsong dada itemları epic olan amcamlar akıyor.5.5k hp li rogue lar fln.
en güzeli grup pvp si sonundada ödül olmalı işte 100 maç kazanan gruba gibi..[signature][hline]Endil Deephallow - Band of The Hawk
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
duzenli ordunin gercekten ise yaradigi bi yer. AV gibi karambol olmuyo. ne yaptigini bilen gurup kazaniyo. 5/5 yaptik, sonra cikmam gerekti. bi de WSG'den cok daha hizli donuyo oyun, boslayinca bi anda dengeler degisebiliyo. 30 dakikada bitiyo genelde, 30 dakika boyunca diken ustunde oturdugun oyunlar olabiliyo...

yanniz baska bi yerde de soylemistim, cok az honor geliyo.[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 14 Eylül 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ulan blizz'i gece gündüz arayıp arabesk şarkı dinletmek lazım. kıl etti beni de. la NASIL AZ HONOR GELİR. yine kala kala buglu wsg'ye mi kaldık. bögh geldi. ne güzel bunda takılcaz diodum. birde blizz bu sefer bg'den çıkınca wsg'de olduğu gibi portalın yanına koymuyor seni, if'de girdiysen orda belirion gene. yani gene bg önünde doru düzgün duel alanı yok[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben pek beğenmedim, belki de sınıfımla alakalı bu ama unreal tournament'taki domination modunun tıpatıp aynısı bu ve orada da en az beğenilen ve oynanan moddu. iyi taktik gerektirmek bir yana, mobilite burada birinci derece öneme sahip ki (wsg'den bile daha fazla, orada carrierın hızı yeterliydi) her sınıf aynı derecede hareket kabiliyetine sahip değil..

flagla interact ederken trap yemek, şamanın 5 kişiyi earthbind ile oyalarken arkadan rogueun stealth ile gelip interact etmesi filan. belki başka bir sınıf olsam daha çok beğenebilirdim ama şu anda tez zamanda ölmesini diliyorum, verdiği cp de çok zayıf harcanan emeğe göre, neden:

sürekli bazı noktalar conflict halinde ve bu esnada hiçbir tarafa puan akıtmıyor. ve bir tarafın 2000'e ulaşması çok uzun zaman alıyor. bu kadar zaman ve uğraşa da 2000 puan hiçbirşey değil wsg'de 1660 alındığını düşünürseniz. ancak karşı tarafı tümden ezerseniz, 5 noktayı birden domine ederseniz nispeten hızlı bitiyor ki gene wsg gibi karşı taraf bir çöp alamamış oluyor neredeyse. buna ilaveten, olayın doğası gereği sürekli ayrı cephelerde birbirinden kopuk savaşlar sürüyor ve bu da HK'lerden gelen cp'nin ciddi miktarda azalmasına neden. bu yetmemiş gibi aynı zamanda çarpışmayla geçen zaman da çok daha az, (öyle ağaç gibi beklemeniz gerekiyor bir yeri korumaya gönüllü olursanız, bu ne demek, gönüllü olarak takım arkadaşlarınızdan daha az cp aldınız) önemli bir kısım da oradan oraya koşturmakla geçiyor. yok diyelim bir yeri kollayacaksınız, millet 10 kişi gelip tramvay gibi üzerinizden geçiyor, gene ne etti, sıfır honor..

sonuç olarak ben pek beğenmedim AB'yi ve tez zamanda ölmesini diliyorum. modu yanlış, (ut'nin domination modu o kadar oynanmıyordu ki adamlar sonraki oyunlarda double domination diye yeni bir mod üretti ve onu kaldırdı) aksiyon düşük, honor kazancı açısından verimsiz ve ödülleri de gayet kötü..

ha ayrıca mana costlu paladin mountu almaya çalışacak varsa vazgeçsin, gitsin normal epic alsın. warlock mountu kaça geliyor bilmiyorum ama AB oynayacak insanın zırt pırt mounta binebilmesi lazım, bu hafta 11 olamayıp pvp mountu alamamam cidden çok kötü oldu..

her ne kadar wsg baymış olsa da üç bg arasından en doğrudüzgünü halen o gördüğüm kadarıyla bugları hariç..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

bence gayet güzel cp geliyor ve bi oyun max 30 dk. sürüyor ayrıca eğlencelide, wg de karşınadişli rakip çıktığında daha uzun sürüyor bu bir, iki bl de wg de genelde ally lar kazanıyor, av yi saymıorum bile, bence ab bl de hem cp hemde eğlence açısından horde için harkulade bi bg olmuş..
Sosyal ağlarda paylaş

dun aksam pespese 3 kere girdim toplam 1.5 saat kadar surdu . oyle cok uzun surmuyor . zevkli olabilmesi icin organize olmak lazim ama cok karambol obur turlu .

3 unude allylar aldi cok sasirdim onuda belirtmek isterim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

stealth classlar ozellijkle burda cok onemli
roguelardan 2 tanesinini durmadan
dusmanın arkada savunmka yapmadıgı baseleri ele gecirmesi
ele gecirdigi baseleri hemen iptal etmesi lazım
bu sayed siz savun dugunuz (horde icin farm ve blacksmith en uygun 2 li) 2 3 tane baseden puan alırken dusman surekli sizin dusurdugunuz kaleleri alma cabasında olcak[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...