Murk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Dizi olacaksa iyi olur yada bir karaktere yoğunlaşılabilir. Darth maul'u nasıl çıarağı olarak aldı mesela Darth Sidious bunu anlatsalar iyi olur. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Başka karakterlerin hikayesini konu alacak sonraki dizi. Ama hangi dönemde geçeceği belli değil. 7-8-9 döneminde geçebilir. Böylece Mark Hammil'de oynayabilir falan. Bence harika olur.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Geçeceği dönem problem değil de Star Wars'un devamı niteliğinde olmasın aman diyeyim, Star Wars evreninde geçen başka bir hikaye gibi aktarsınlar..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 efet bence mesala Hanın yaşadıklarını anlatabılırler 10 da nuamra olur:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Han'ın yaşadıklarını anlatan bir seri var sanırım, kitap olarak, belki onu da çekerler ileride..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 7-8-9 olursa büyük ihtimal ya vonglar olur ya thrawn olur ya da dark empire serisi olur.. bunun yanı sıra film çok süperdi starwars.gen.tr odeon özel gösterimine gittim ertesi gün bi daha gittim beklediğim kadar iyiydi :D ama çok daha iyi olabilirdi biraz kopuktu sanki bakalım dvd güzel olur inşallah dövüşler ve savaşlar inanılmazdı gerçekten mükemmeldi ışın kılıcına doydum grievous baya komikti mafya babası gibi olmuş :P dizi de bail organa nın maceraları olcakmış ve baya bi politik olcakmış 100 bölüm 1 saatten...[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Spidee, 27 Mayıs 2005 17:21 tarihinde demiş ki: Han'ın yaşadıklarını anlatan bir seri var sanırım, kitap olarak, belki onu da çekerler ileride.. efet o kitapdan bahsedıorum zaten onuda koyabılırler he deişik olsun dıolarsa daa bulurlar ama dewamı olamsın polıs akademısınden beter olur yoksa:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Windu kral adam ya hasta oldum.Yalnız palpatine 4 jediyi bi anda deşio ya o sahne süperdi.Tabi sonra windu da onu düzüo :).[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti [b]ALEM BUYSA KRAL BENİM[b] KOBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 daha 3. fılme gıdemedım desem benı dovmessınız dımı:)))[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 O sahne yalan, ben onu sahneden saymıyorum =) Palpatine'ın 3 tane Jedi Master'ı leblebi gibi yemesi imkansız..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Suark, 27 Mayıs 2005 11:42 tarihinde demiş ki: madem okadar ii jedi neden anakinin ihanet etmesini istiyor?hıııı?? Bence anakin tam bir jedi.Herif başkasının yardımı için[padme] Hayatında kazandığı her şeyi verdi.Daha ne yapsın? jediların çoğu yalan orda yüreğiyle hareket eden bi anakin var. "Then you are totally lost..."[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 HArbi jedilerde öle mal mal baktı .[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti [b]ALEM BUYSA KRAL BENİM[b] KOBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Senaryo + zaman yetersizliğ gereği çok mantık hatası yapılmış zaten filmde[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 walla senaryo baya iidi bence.Saçma sapan 2-3 dıyalogu saymassak tabı[signature][hline]Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Dizi animasyon çizgi film şeklinde olucak arkadaşlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 o haberi nerden aldin behran? cunku imdb'de oyle bir ibare yok ve cogu kaynakta insan isimleri geciyor oyuncu olarak. http://www.imdb.com/title/tt0458291/ [Bu mesaj dom tarafından 27 Mayıs 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Seslendiren olamaz mı Shrek 2 de mesela Castte Banderas, Diaz falan vardı[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 mesela aayla secura ve adi gallia gibi zaten konusmasini duymadigimiz karakter icin ayni oyuncuya seslendirtmek garip olmaz mi, bence olur ki zaten inside information olarak gosterebilecegimiz imdb'de de 'Animation' gibi bir ibare yok. [Bu mesaj dom tarafından 27 Mayıs 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bi de palpatine i oynayan adam konuk oyuncu olcak die açıklama yapılmıştı yani sanmıorum ama animation yapçaklarını clone wars yeter animation olrak bence :D[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Spidee, 27 Mayıs 2005 17:57 tarihinde demiş ki: O sahne yalan, ben onu sahneden saymıyorum =) Palpatine'ın 3 tane Jedi Master'ı leblebi gibi yemesi imkansız.. dikkat et, orda jedi master olarak sadece saesee tin vardı. kit fisto ve agen kolar master değiller, knight'lar. gerçi filmde agen kolar jedi konseyinde koltukta oturuyo ama idareten büyük ihtimalle, çünkü adi gallia falan konseyde bulunamıyo o sırada. yani bu durumda sidious 1 jedi master ile 2 jedi knight öldürdü orda. gerçi o knight'lar da master'dan pek aşağı değiller kılıç kullanmada :/[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 biraz hızlıya almışlar gibi olmuş yani.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 biraz suprise attack, biraz dark rage durumu soz konusu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 fisto nun master olması lazım? "Master Fisto in this matter trust your insight we do.May the froce be with you" demio muydu clone wars da yoda..[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hmmmm emin olmayin genede sonuct avarsayimdan yolabciliyorum fisto oldugunu pek sanmiyorum be bivrip cigim ama du bi kaynaklara bakiym genede :) istihbaaratim ne diomus[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: -MrBomb-, 28 Mayıs 2005 00:16 tarihinde demiş ki: said: Spidee, 27 Mayıs 2005 17:57 tarihinde demiş ki: O sahne yalan, ben onu sahneden saymıyorum =) Palpatine'ın 3 tane Jedi Master'ı leblebi gibi yemesi imkansız.. dikkat et, orda jedi master olarak sadece saesee tin vardı. kit fisto ve agen kolar master değiller, knight'lar. gerçi filmde agen kolar jedi konseyinde koltukta oturuyo ama idareten büyük ihtimalle, çünkü adi gallia falan konseyde bulunamıyo o sırada. yani bu durumda sidious 1 jedi master ile 2 jedi knight öldürdü orda. gerçi o knight'lar da master'dan pek aşağı değiller kılıç kullanmada :/ hepsi master ordakilerin..hatta councilden de eleman var orda[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar