Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 bi kere erkeğe hiç bi getirisi yok götürüsü var erkeklerin evlenmek istemesi çok aptalca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 yavas yavas insan muessesi bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Esh said: banyosuz oda falan kiralayip doner ekmek yemen lazim komple italya seyahati boyunca abi yapma 2 hafta sonra gidiyorum sfd. zaten içim acıyor 1 dilim pizzaya 25tl vericem. orda çok şey yapmamak için bütün müze ıvır zıvıarlarını burdan aldım. artık marketten peynir ekmek alır yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 avrupada az para harcıcam diyosan konserve et+ içi full tahıl ıvır zıvır dolu ekmeklerden+ fıstık ezmesi direk besleyici ve doyurucu :D interrail da 3 öğün böyle yiyodum dsfsdfgdagsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 turkler gelmesin diye adamlari euroyu 5tl yapti, hala gidecem de gidecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 bi de 1 euroya prebiyotik proteinli vitamni ve mineralli kefir tarzı bişeyleri vardı 15gr protein falan bi tanesi onunla da cila çekiodum dsgfdsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 evlilikle ilgili yazardim ama gozunuzu acmak istemiyorum, ignorance is a bliss, evlenin cocuk falan yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Anlatta ogrenelim hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Jaegerjaquez said: bi de 1 euroya prebiyotik proteinli vitamni ve mineralli kefir tarzı bişeyleri vardı 15gr protein falan bi tanesi onunla da cila çekiodum dsgfdsgsd yeriz valla sıkıntı yok. gezmeye gidiyorum her gün lüks takılmaya can dayanmaz. uffizi biletimi almışım. sanat aşkıyla gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 sardalya said: evlilikle ilgili yazardim ama gozunuzu acmak istemiyorum, ignorance is a bliss, evlenin cocuk falan yapin Döşe abi döşe bilelim öğrenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 yaz abi hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 ben de evliliğe kayıyorum yavaştan yaz yaz, soğuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Evli olmanın olmamaktan fazla bi farkını görmedim ben ya. Gerçi 1 yıl oldu daha amatörüyüm bu işlerin. Hani çeşitli sorunlar sıkıntılar bizde de var da ne biliyim evlenmeden önce de vardı, pek bişi değişmedi o anlamda. Aileler ziyarete geldiğinde "ayıp olmasın" diye farklı evlerde kalmak (asdasa sanki aileler bilmiyor o da nasıl mantıksa) saçmalığı haricinde değişen bişi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Farklı ev derken? Kayınpeder geldi diye kendi evinden mi gidiyorsun? öff cidden okumayı unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 evlenmeden önce napcan abi karşı tarafa ayıp olmasın diye gidersin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 o değişti demiş işte. okumayı öğrenek plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar