sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben kendi adıma konuşiyim kendimi seviyorum. sen de beni seviyo musun? ben de seni seviyo olabilirim çünkü. hani ikimiz de böyle hissediyosak aramızda bi ilişki başlayabilir. ne dersin? her zaman işe yarar..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gme faraday kardesım saol ya hep bole bı lıste aramıstım saol saol *!gıder tebrık eder kardeşini* *!alkışlar duygulanır* bööhhüü[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: sir, 05 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki: ben kendi adıma konuşiyim kendimi seviyorum. sen de beni seviyo musun? ben de seni seviyo olabilirim çünkü. hani ikimiz de böyle hissediyosak aramızda bi ilişki başlayabilir. ne dersin? her zaman işe yarar.. ise yaramasinin nedenini anlatiyim *!kiz içinden düsünür*:nededi bu yaa neyse evet tamam diyimde belli olmasin anlamadigim...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 -Tunisian: Ha eh bak Hah işte bak nooldu gördünmü..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: gmefaraday, 05 Kasım 2005 23:03 tarihinde demiş ki: -Vulcan: Wani ra yana ro aisha [/spo] star trek'ten direk koptum yaa harbiden helal olsn yalnız, hep bole bi liste arıyodm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 öp[signature][hline]MVAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tokat..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yoda:love you i am[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 - benimle evlenir misin? - yok.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Saeros, 05 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki: - benimle evlenir misin? - yok. *!hatrına Semranım gelir we AtA'nın esrarengiz ölümünü düşünür.* zuahhaha[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Benimle mesut bir ilişki yaşamak ister misin?[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 telefondaki cocuk: ha merhaba ayse, biliyorm beni hatırlamıycaksın ama ben lise1lerdeki ahmet, seni sevdigimi solemek icin aramıstım. adı aslında merve olan kız: #%@! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Gahhade K1z benimsin bundan gayri[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bak böle..sonra kolunu at ama samimi ve hoş bi biçimde..böle kroların dolaşması gibi diil yani.. sonra hoş hoş bak..bakışın bakışın..(ekşın ekşın)işte sonra deki bugün beraber takılalım falan de..işte sinema yemek falan filan..yada eve götür beraber yemek yapın çok romantik oluo..zaten hoşlanmıosa bile hoşlanmaya başlar :D(ekieki) sonra işte akşam evden çıkmadan önce ondna hoşlandığını söle ve yanaından kojamaaan öp :) sonrasını o götürür :)[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 "Beni seç beni seç! " "hadilan sürtük sevişelim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ahahaha blackchaos..!! "hadilan sürtük sevişelim" ahaha koptum :D[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hayatının bi bölümünü benimle paylaşırmısın biraz acaib oldu ama...[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aaa fede gelmıs yorum komedı ayrıca o ewlenırken falan soolenır dımı?[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 evet öle evlenirken sölenir galiba olsun işe yarar belki =) hoşgeldim valla[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hosgeldın tabı ya ozlettıınn hıı tabı ewlenmek ıstersen hemen soleyebılırsın :D[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Famy, 06 Kasım 2005 00:50 tarihinde demiş ki: hosgeldın tabı ya ozlettıınn hıı tabı ewlenmek ıstersen hemen soleyebılırsın :D iste mesela famy gibi caktırmadan evlilik teklif etti iste budur;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 "seninle bir ilişkim olsun istiyorum" iğrenç biliyorum ve bunu söylemiştim,tavsiye etmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Asgard, 06 Kasım 2005 00:51 tarihinde demiş ki: said: Famy, 06 Kasım 2005 00:50 tarihinde demiş ki: hosgeldın tabı ya ozlettıınn hıı tabı ewlenmek ıstersen hemen soleyebılırsın :D iste mesela famy gibi caktırmadan evlilik teklif etti iste budur;) hııı ne??? anlamadım yaa nasıl???[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Famy, 06 Kasım 2005 00:50 tarihinde demiş ki: hosgeldın tabı ya ozlettıınn hıı tabı ewlenmek ıstersen hemen soleyebılırsın :D evet[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yanlıs anlasılmasın aman yanı ewlenmek ıstersen bunu ıstedığın kısıye soyleyebılırsın dedım fedeye.. ama baska taraflara çekılebılcek sekılde yanlıs yazmısım acıklık getıreyım dedım :))[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar