Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Evlenilecek Kiz araniyor... Fiziksel olarak; 1.68 boylarinda, iri yesil gozlu (mumkunse mevsimsel olarak gunese gore rengi degisebilsin) minik cene, bidik burun, opulesi, kendinden pembe dudaklar minik bir agiz. ince bir boyun, saclar uzun beline dogru soyle, esmer yarim washinton portakali buyuklugunde (avuctan tasmayacak...) gogusler. (80 - 85 ayarinda yani) gergin bir gobek (soyle dokundugunda irkilmesini izleyebilecen...) bel bolgesindeki kemikleri belli olmasin hafif basenler soyle (hatun dedigin ele gelecek...) hafiften iri kalcalar (basenlerle uyum icinde olacak, kalp sekli yakalanabilirse enfes olur) duzgun bacaklar (kemikleri belli olmayacak) ince ayak bilekleri 37 yada 38 numara ayaklar bakimli parmaklar, pembe topuklar Gelelim huyuna suyuna; 1 kere egitimli olmali, mesela kutuphanecilik, isletme, iktisat, dietisyen mesela 2 asret bir kiz olsun, oturmayi kalkmayi, buyuklerine hurmet etmeyi bilsin. 3 herseye peki demesin ama orta noktada bulusmayida bilsin 4 deli gibi asik olsun bana etrafdaki daha iyi alternatiflerle bana boynuz takmayacak kadar sevsin beni 5 anne vasiflarina sahip olsun sevkat gostermeyi bilsin (kendi isteyince anne olucak, israr etmeyecez...) 6 acimizdan olmeyecek kadar yemek pisirmeyi bilsin yeter (misal yumurta, pilav, makarna) 7 hanim hanimcik giyinsin. (oyle g-string, gobegi acik gomlek tisort olayi bize ters) 8 dinlemeyi bilsin ayni zamanda kendini dinlettirsin benimle aglasin benimle gulsun. 9 damak zevkimiz birbirine yakin olsun. yemege ciktigimizda birimiz ac kalmasin 10 yapmacik/yalanci olmasin, sevdigine sevdim, sevmedigine sevmedim diyebilsin. 11 arkadaslarimi sevsin, arkadaslarimin kiz arkadas/eslerini sevsin, sevmesede katlanabilsin. 12 ailesi cok zengin olmasin ama bize muhtac durumda da olmasinlar. 13 ailesi cocuk sever olsun torunlari ustlerine atip tatile gidebilelim. 14 beni cevremdeki hatunlardan kiskansin, zaman zaman bu yuzden bana trip yapsin. 15 eski erkek arkadaslarinin buyuk bir kismi olmus olsun. olmemisler evli ve cocuklu olsun gorusmeyelim. 16 kitap okusun, banada dove dove okutsun. entellektuel birikimi olsun ama entel olmasin. 17 oyle kulagina gobegine metal seyler takmasin 18 hic bi yerinde dovme olmasin 19 metal muzik dinlemesin 20 evde eglenmeyi tercih etsin ama disarda da eglenmeyi bilsin 21 cebinde faturali hat kullansin, ayrintili faturasi bana gelsin ben odeyeyim. 22 yoga, solaryum, fitness gibi abu islerle ugrasmasin ama kuafore gitsin,guzellik salonuna gitsin. Butun bu ozelliklere sahip es adaylari araniyor Çevresinde olupda haber vermeyenleri kınıyorum ve derhal benimle iletişime geçmesini istiyorum. :)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 o_O 0535 5686201[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 0900 500 55 55[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Banada bir tane pls =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 www.yonja.com[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 burda kalmamış depodan arayalım da getirsinler. :D[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum.. ne yapayım elimde değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ablasınıda ben alcam , bulursan haber ver[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Efsane topic olur bu ya. Bu ne be?? :D lol[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bi saniye çekmecelere bakıyorum.... Galiba bi tane var..."arzuuu...koş kızım hadi...."[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 metresinizi nasıl alırdınız?[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 oh nayn oh nayn oh oh nay oh nayn oh[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 pc toplar gibi kız toplamak, yeni moda beah[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 wallahi aynı ben...ama sahipliyim randewular tuncadan izin werirse artık=)[signature][hline]ı know the pieces fit Cause ı watched them fall away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ciddi oha oldum bu sefer!!! dünyada 4-4lük insan varmı ya??[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 monitörü lcd yerine tft alıp artan parayla daha sağlam bi ekran kartı ve ram almanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yuh ya baska derdın war mı?? olmaz bole arkadasım esya mı arıyosun? olmaz bole cık cık cık[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 öeh bende istiyorum aynısından .[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Sen bu dünyada zor bulursun onu. Öteki dünyada da zor.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanyol Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sen de kızların ne istediğni biliyormusun. böyle kız varsa ben de tanışmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 öyle dediğin gibi kız varsa yolla bana 7-8 tane harem kurayım neyse parası veririz. ayrıca sen mükemmel ötesi bi insan yazmışsın peki sen o mükemmelliği taşıyabilecekmisin? yani sen de yazdıkların gibi misin? eğer öyleysen bulursun[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 +1 laverda[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 aşmışız biz.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hanım hanımcık giyinme ve eski erkek arkadşlarının ölmüş olması konusu hariç var böle bi tane tandık(!)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 burdan buyrun... ps: ohannes[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ahauhauhaua ölüom:Dmhauhaha[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar