Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin'in attigi critikal

hikmetozsahin

Öne çıkan mesajlar

Buyrun arkadaslar,yorumsuz.

http://img488.imageshack.us/img488/9583/wowscrnshot1103052222031xv.jpg

http://img488.imageshack.us/img488/4282/wowscrnshot1103052226531qe.jpg[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...

[Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 05 Kasım 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ZG deki hoodoo pile lar acildiktan sonra Mind Control yiyen kisinin verecegi damage 5 katina filan cikiyor. Yani oldukca normal birsey o.[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon)

Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Ogoed[SWG]&[EQ2], Isetra[CoH], Abeir[L2], Soma[WoW], Fizban[UO], Streamer[UO]
Sosyal ağlarda paylaş

o zg deki pile lardan sonra mind control yiyorsunuz ve feci buff lı atak yapıorsunuz o yüzden 6044 sayısı öle gerçekleşebiliyor ( bizim tank warlock a 5500 mortal strike koymuştu)

bonepart paladinler TUF ve yüksek attack power ile biraz şanslılarsa çok yüksek dmg lar koyabilirler. Vengence (fiziksel ve holy dmg lar 15% bonuslu) açıksa ( yani bir önceki atağı critlemiş olması lazım) fiziksel ve holy dmg ikisi birden critlerse çok rahat holy dmg da 1500 dmg ve fizikselde de 1000 dmg görülebilir. (ama bu olayın gerçekleşmesi 1000 de 1 gibi bir şey) bir de hammer of wrath atıp o da cirtlerse 1300+ dmg görülebilir (geçen gün 1392 koydum) tabi bunların hepsi nenemin sakalları olursa dedem olurdu muhabbetinden öteye geçemez. seal ofcommand prorc unu kontrol edemdiğimiz için böyle bir burst dmg tamamen şansa oluyor.

haa bir de reckoning muahbbeti var. o daha da garip bir olay...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Magtheridon)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

koyar, ben dmg power-up alınca sırf maviler ve ice barbed ile 1535 soc vurmuştum. rank 14 claymore ve epic pvp setle (bilumum eşya ve bufflarla) 2000-3000 arası gezersin soc critleyince dmg power-up ve vengeance ile.. soc'un esprisi cloth giyenlere değil de warriorlara, şamanlara filan da güm bom koyması holy dmg olduğundan. earthshaker'a geçtim mesela, şaman şoklayayım derken bir bakıyor hp'si %20'lere gelmiş.. :-p ha şansa ve rastgele olan birşey o ayrı tabii..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm oalbilir bilmiyorum tabe
dogrudur yane
ben genelde paladinler bana vuramadan coktaan mapin otekiş ucunda oldugumdan peki kapismiyorum
bi defa 1 vs 1 yaptim
15 dakka sonra zor ayirdilar bizi hayatimdan bezdigim an oydu iste
ama yane 2500 dmg vurabiliyosaniz bizimde
% 20 *% 15 *% 15 * % 15= % 0.06750
sansla vurabildigimiz 3 critli 2500 luk wflere overpowered demeyin yane[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen purge spamla o soc spamlasin senin dps yeterli gelmicek öldürmee balon vs hatta gazlanirsa LOH basicak apışp kalicakın oom kalinca dur bi ghost wolf edeyimde kaçayim şuralardan derken kafana yicen allahın sopasını yamulcan :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...