Davion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Uzun bir süredir "çıkacak", "yalanmış", "müzikleri kayıt olmuş" gibi haberler ile kendimizi avutmaya çalıştık. IGN'in oyun çıkış tarihleri bölümünde Diablo III, TBA 2006 (2006 yılında duyurulacak) olarak yerini aldı bile. Benim gibi serinin 3. oyununu dört gözle bekleyenler, açıklamayı bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar. http://pc.gamespy.com/pc/diablo-iii http://pc.ign.com/objects/714/714955.html http://www.gamestats.com/objects/714/714955/ merlin[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ah ah çıksada oynasak..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 çıksın hayattan kopacam yaa... yeter ki çıksın[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 3 yıl süre veriyorum öncesinde çıkarsa önünde eğilcem blizzardın.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ne zaman cikarsa ciksin egileceksin zaten Blizzard in onunde...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 blizzarddan babam çıksa oynarım =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Dynun, 20 Ekim 2005 09:52 tarihinde demiş ki: 3 yıl süre veriyorum öncesinde çıkarsa önünde eğilcem blizzardın. Banada öyle geliyor min 3 yıl[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 8 yıl sonra oynarıs[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Çıkmas bu.Açıklamayı şimdiden görebiliyorum.Çıkartacaktık.Vazgeçtik Ehe Ehe Ehe. Diye bir açıklamaya hazırlıklı olun.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 10 yılda olur.Çıksında :P:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yok artik 22 yilda cikarirlar tobe tobe :)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 adamlar satış tarihi olarak crismas 2006 yazışlar bana direkt kolpa olarak geldi olay ... 1 yılda 0 dan bitirilmesi hele hele blizz in dunya kadar adam kaybettıkten sonra basında wow belası varken ımkansız gelıyor bana ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ne 0 i kim bilir ne zaman basladilar calismaya .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 daha neler... 12/31/06 demiş ohannes yani nasıl 2 yılda çıksın!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Güzel Blizz'in naz yapmadığı görülmemiş şeydir,çıkacak,çıktı,oldu,olacak derken +3 seneyi bulur...Ama oyunda oyun olur bi 7 sene daha bağlar insanları tabii..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yaa çıksın ben okulu bırakacam oyun için yeterki çıksın... 2. cisini bitire bitire oyun folloş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Yalnız o sitede hiç bir haberin yer almadığı sadece olası oyunun adının yazdığını unutmayın yani boşa umutlanmayın henüz. Blizzard açıklama yapmadan bu tarz haberlerin hiç birine inanmayın.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 www.blizzard.com e girip bakarsanız yazıyor zaten blizzard ın üzerinde çalıştığı projeler ... şimdilik sadece wow ve ctarcraft:ghost ... yok oyle diablo 3 falan hemde 14 ayda kandırmısar sizi :) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ztargraft gost'un poku çıktı zaten. niye konsola oyun yapıyolarsa... Diablo çıksın ama daha vakit var ona. zaten 1 seneden önce çıkarsa ben ÖSS MÖSS kazanamam yani. çıkmasın daha.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bu sitelerde d3 için ayırılmış bu bölümler çoook uzun zamandır var diye hatırlıyorum ben?[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Hayatımın oyunuydu ya. neler neler yapmıstık demi. III çıkarsa gene uykusuz gecelere devam. hatta bi ss [spo1=AH AH ne günlerdi !!][/spo][signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kardeşler d3 ün fragmanını bizzat gördüm, içim gitti. bi buraya gelmedi oyun allah sabır versin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: serro, 21 Ekim 2005 18:34 tarihinde demiş ki: kardeşler d3 ün fragmanını bizzat gördüm, içim gitti. bi buraya gelmedi oyun allah sabır versin.... bi sitedeyse link verebilir misin? sallamayalımda.[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: serro, 21 Ekim 2005 18:34 tarihinde demiş ki: kardeşler d3 ün fragmanını bizzat gördüm, içim gitti. bi buraya gelmedi oyun allah sabır versin.... puhahah yalana bak. senin mumun çabuk söndü kardeş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 mouse kırmaca oyunu...[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar