Tanrı dağları yaratmış. Bakmış, "Elime sağlık" demiş. Sonra nehirleri, gölleri, denizleri yaratmış. "Çok güzel oldu" demiş. Ormanları yarattığında bakmış, "Nefis!" demiş. Hayvanları yaratınca "Yakıştı bunlar da ortama" demiş. Erkeği yaratmış sonra. "Hah!" demiş, "En güzel eserim de bu oldu. Mükemmel!" En son kadını yaratmış. İncelemiş bunu. Bir sağına bakmış, bir soluna bakmış... "Neyse" demiş "Bu da makyaj yapar artık"[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
fenerbahce, 01 Kasım 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
Tanrı dağları yaratmış. Bakmış, "Elime sağlık" demiş. Sonra nehirleri, gölleri, denizleri yaratmış. "Çok güzel oldu" demiş. Ormanları yarattığında bakmış, "Nefis!" demiş. Hayvanları yaratınca "Yakıştı bunlar da ortama" demiş. Erkeği yaratmış sonra. "Hah!" demiş, "En güzel eserim de bu oldu. Mükemmel!" En son kadını yaratmış. İncelemiş bunu. Bir sağına bakmış, bir soluna bakmış... "Neyse" demiş "Bu da makyaj yapar artık"
gereksiz yere forumlarda gerginliğe sebep olmanın mantıgı nedir? canın sıkılıyorsa başka ugras bul lütfen.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Tanrı dağları yaratmış. Bakmış, "Elime sağlık" demiş. Sonra nehirleri, gölleri, denizleri yaratmış. "Çok güzel oldu" demiş. Ormanları yarattığında bakmış, "Nefis!" demiş. Hayvanları yaratınca "Yakıştı bunlar da ortama" demiş. Erkeği yaratmış sonra. "Hah!" demiş, "En güzel eserim de bu oldu. Mükemmel!" En son kadını yaratmış. İncelemiş bunu. Bir sağına bakmış, bir soluna bakmış... "Neyse" demiş "Bu da makyaj yapar artık"
lol[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..
Horrible, 01 Kasım 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
Evet çok üstünsünüz,tapıoruz size...
kesin artık şu muhabbeti hergün hergün,bıktım...
İkiside EŞİİİİT!!! Anlamak zor mu?
Biyolojik olarak eşit değiller, burada insanların bahsettiği şey biyolojik üstünlük. İkisi çok farklı ve insanın kendi seçimine göre değişir üstünlükleri. Sosyal olarak eşitler tamam haklısın, ama konu bu değil.
Senin dediğin "elmayla armut eşittir layn" gibi komik bir çığırma olmuş. İkisi de farklıdır, ikisini de seven farklıdır. Burada da bi tanesini atıyorum elmayı sevenler elmanın güzel yanlarını yazmış. Ha ikisi de eşit derecede meyvedir ona laf yok, ama bunun da konuyla alakası yok.
Ama muhabbet baydı orası ayrı.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
gereksiz yere forumlarda gerginliğe sebep olmanın mantıgı nedir? canın sıkılıyorsa başka ugras bul lütfen.
Tanrı dağları yaratmış. Bakmış, "Elime sağlık" demiş. Sonra nehirleri, gölleri, denizleri yaratmış. "Çok güzel oldu" demiş. Ormanları yarattığında bakmış, "Nefis!" demiş. Hayvanları yaratınca "Yakıştı bunlar da ortama" demiş. Kadını yaratmış sonra. "Hah!" demiş, "En güzel eserim de bu oldu. Mükemmel!" En son erkeği yaratmış. İncelemiş bunu. Bir sağına bakmış, bir soluna bakmış... "Neyse" demiş "Bunuda kadın bişeye benzetir herhalde"
Kadınlar için olanınıda uydurakta alınmasın bayanlar[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
ay saol yani içime su serptin, nasıl da moralim bozulmustu "fenerbahce kadınlara laf soyledi namanallahımn bu utançla nnasılnyasarım nalaann"[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be
dory, 01 Kasım 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
ay saol yani içime su serptin, nasıl da moralim bozulmustu "fenerbahce kadınlara laf soyledi namanallahımn bu utançla nnasılnyasarım nalaann"
gereksiz yere ortamı gerginleştiriyorsunuz, bi erkek gelir kızları aşagılar(senin azonce yaptıgın) digerleri +15616 yazar benzeri hikayelerle komik olduklarını sanarlar. Aşın bunları lütfen[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
dory, 01 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
gereksiz yere ortamı gerginleştiriyorsunuz, bi erkek gelir kızları aşagılar(senin azonce yaptıgın) digerleri +15616 yazar benzeri hikayelerle komik olduklarını sanarlar. Aşın bunları lütfen
ilk yazan komik senin yazdıgın değil ayrıca bi ustteki mesaja alintı yapmıyoruz[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
[Bu mesaj dory tarafından 01 Kasım 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
*!artık kadın-erkek konulu başlıkların bu kadar sık açılmaması için kampanya mı düzenlenmeli diye düşünür*[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Horrible, 01 Kasım 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
Evet çok üstünsünüz,tapıoruz size...
kesin artık şu muhabbeti hergün hergün,bıktım...
İkiside EŞİİİİT!!! Anlamak zor mu?
Biyolojik olarak eşit değiller, burada insanların bahsettiği şey biyolojik üstünlük. İkisi çok farklı ve insanın kendi seçimine göre değişir üstünlükleri. Sosyal olarak eşitler tamam haklısın, ama konu bu değil.
Senin dediğin "elmayla armut eşittir layn" gibi komik bir çığırma olmuş. İkisi de farklıdır, ikisini de seven farklıdır. Burada da bi tanesini atıyorum elmayı sevenler elmanın güzel yanlarını yazmış. Ha ikisi de eşit derecede meyvedir ona laf yok, ama bunun da konuyla alakası yok.
Ama muhabbet baydı orası ayrı.
genel olarak bakarsan eşittirler
Mesela elmada vitamin veriyor armutta ;)
Kadında aşık olur erkekte...
Kadında kısaknır erkekte
kadında işer erkekte
kadında hastalanır erkekte
kadında ölür erkekte... cart curt
Biyolojik olarak farklılarda bu üstünlük tartışması saçma...Üstünlük diye birşey yoktur.Ha mesela erkekler futbola düşkündür kadınalr makyaja ama ben makyaj seven erkekte,futbol seven kadında tanıyorum.Butür şeyler kişilikle alakalıdır.Sen kıskançsın eziksin die bi tartışma olmaz :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Öne çıkan mesajlar
fenerbahce
Sosyal ağlarda paylaş
Famy
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
[Bu mesaj Famy tarafından 01 Kasım 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
dory
gereksiz yere forumlarda gerginliğe sebep olmanın mantıgı nedir? canın sıkılıyorsa başka ugras bul lütfen.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım
Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
Sosyal ağlarda paylaş
Mayhem
lol[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..
Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor
Ama muhabbet baydı orası ayrı.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş
fenerbahce
Tanrı dağları yaratmış. Bakmış, "Elime sağlık" demiş. Sonra nehirleri, gölleri, denizleri yaratmış. "Çok güzel oldu" demiş. Ormanları yarattığında bakmış, "Nefis!" demiş. Hayvanları yaratınca "Yakıştı bunlar da ortama" demiş. Kadını yaratmış sonra. "Hah!" demiş, "En güzel eserim de bu oldu. Mükemmel!" En son erkeği yaratmış. İncelemiş bunu. Bir sağına bakmış, bir soluna bakmış... "Neyse" demiş "Bunuda kadın bişeye benzetir herhalde"
Kadınlar için olanınıda uydurakta alınmasın bayanlar[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş
dory
Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş
fenerbahce
bi dahakine güleceğimiz bölümü bold yapta şaşırmayalım cahil bir insan olduğum için anlayamıyom kızların yaptığı espirileri[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş
dory
Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş
fenerbahce
ben ortamın gerildiğini fln göremedim bi tek sen zıpladın aradan hem komik değilmi fıkra komik[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş
dory
Çizimlerim [Pati Albüm]
[Bu mesaj dory tarafından 01 Kasım 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Asgard
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş
nasil
Sosyal ağlarda paylaş
fenerbahce
tamam ya bişi demiyorum ne geliyosa başımıza sizden geliyor zaten öfffff[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş
helena
Sosyal ağlarda paylaş
LucifeL
Sosyal ağlarda paylaş
Horrible
genel olarak bakarsan eşittirler
Mesela elmada vitamin veriyor armutta ;)
Kadında aşık olur erkekte...
Kadında kısaknır erkekte
kadında işer erkekte
kadında hastalanır erkekte
kadında ölür erkekte... cart curt
Biyolojik olarak farklılarda bu üstünlük tartışması saçma...Üstünlük diye birşey yoktur.Ha mesela erkekler futbola düşkündür kadınalr makyaja ama ben makyaj seven erkekte,futbol seven kadında tanıyorum.Butür şeyler kişilikle alakalıdır.Sen kıskançsın eziksin die bi tartışma olmaz :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş
Horrible
O kolay,gel sen ben seninkinide morartırım![signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş