zgrw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Akerfeldt, 02 Kasım 2005 22:00 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 02 Kasım 2005 21:36 tarihinde demiş ki: kızılayda bi yer var, çok meşhur fln diyolardı, gittim orda da içtim hiç bi frk yoktu :-) akmanı diyosun,orası iyi cidden evet orayı diyorum[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hayır annamadım sadesini sevmiyorum sizce meyvalsıını severmiyim sadesini sevmeyip meyvalısını seven varmı bozadan tiksindim de ?[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hiç içmedim ama merak ediorum içicem inş :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: KahnX, 02 Kasım 2005 22:33 tarihinde demiş ki: hayır annamadım sadesini sevmiyorum sizce meyvalsıını severmiyim sadesini sevmeyip meyvalısını seven varmı bozadan tiksindim de ? Çok severim bozayı da meyvalısı olduğunu ilk defa duyuyorum[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tadını pek sevmedim ama bizim mahalledeki bozacının sesine hayranım ya cok guzell.bide zili var bole,cıngırmındırrrBOZAAAAAAAAAAA![signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Boza içtim ama sevmedim :) Salep'i tercih ederim[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Madcat, 02 Kasım 2005 21:18 tarihinde demiş ki: bende merak ederim nasıl bir tadı var diye. boza neyden yapılır? arpadan... :D[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 boza süperdir ya tavsiye ederizm herkese, canım çekti valla şimdi :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hakketen yaw olsa da içsekk[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya yapılırmı bu bana!.. canım nasıl çekti var ya..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bozayı bende sevmem aslında, dedemler bizim apt. bizim ust katımızda otururdu ve bana her aksam boza almak için seslenirdi alırdı bir aksam dedem gene bagırmıs annemcıkmıstı o sırada dedem ermana boza alıcam demiş annemde o cezalı boza içemez demiş dedemde neyse olsun yarınıda var bunun demiş o aksam bana son seslenişiydi. Bende ogunden sonra bozaya sogdum aslında cok guzeldir ama her boza cı sesi duydugumda o aksam aklıma gelir nerde gorsem hep dedem aklımda berbat bir duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 başın sağolsun anetma yerinde olmak istemezdim gerçekten çok zor olmalı ... Salep daha iyidir diyip geçelim :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Anathema, 02 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: bozayı bende sevmem aslında, dedemler bizim apt. bizim ust katımızda otururdu ve bana her aksam boza almak için seslenirdi alırdı bir aksam dedem gene bagırmıs annemcıkmıstı o sırada dedem ermana boza alıcam demiş annemde o cezalı boza içemez demiş dedemde neyse olsun yarınıda var bunun demiş o aksam bana son seslenişiydi. Bende ogunden sonra bozaya sogdum aslında cok guzeldir ama her boza cı sesi duydugumda o aksam aklıma gelir nerde gorsem hep dedem aklımda berbat bir duygu ba$In saoLsun arkada$M...kötü ßi anI..Ama ßak deden sana içirmek iStermi$;) iÇ ßence ii hissederSin ;)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ____________ ße GangSta !! __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Küçükken bi kere dedem almıştı, içmiş beğenmemiştim sora yıllarca ağzıma koymadım sevmedim ben bunu diye, sora unuttuum gittim.. ve şimdi bu topicle tekrar hatırladım. Ama tadını hatırlamıyorum bile. Çok zevkti damak zevkim. Bir tatmak lazım[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 vefa bozacisina gireceksin iciceksin bozani cikicaksin missler gibi.. bu arada boza nasil sevilmez yahu?? yada nerede yasiorsunuzda suana kadar tatma firsati bulamadiniz alaskaa?[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Miraul, 03 Kasım 2005 01:13 tarihinde demiş ki: vefa bozacisina gireceksin iciceksin bozani cikicaksin missler gibi.. bu arada boza nasil sevilmez yahu?? yada nerede yasiorsunuzda suana kadar tatma firsati bulamadiniz alaskaa? +1 aynen..ßozasIz oLmaz..heLe mevsimin ßu vakitleri çok tatlı gidio;)[signature][hline][b]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Dünyanın en ii bozası eskişehirde içilir..En ii çiğböreğide yine eskişehirde yenir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 harbi ben de çok merak ettim simdi,hiç içmemistim ,gidip alicam .bazilari bayilir bazilari nefret eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 eet oldukca kotu bir anı olmasaudı keskem diyorum. içmek istiyorum ama nebilim içsem bile bir tat alıcamıda sanmam saten eski tadı kalmadı artık ( 10 ) yıl once (:[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Zaten tadından tiksinirim ilk içişimde böğkk bune yaa demiştim, sonra tekrar içirmeye kalktıklarında bana içirmeye çalışanlara püskürtmüştüm...Tadını hiç sevmem midem bulanır... Bide maganda tipli bi herifin pencerenin dibinde son derece detone bir şekilde Booğğzaaağağağaaağğğğ diye anırması yüzünden nefret eder hale geldim[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar