Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ßozaaaaaaaaaaaaaa!!!

GangstarsLan

Öne çıkan mesajlar

said:
Akerfeldt, 02 Kasım 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
said:
zgrw, 02 Kasım 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
kızılayda bi yer var, çok meşhur fln diyolardı, gittim orda da içtim hiç bi frk yoktu :-)

akmanı diyosun,orası iyi cidden

evet orayı diyorum[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bozayı bende sevmem aslında, dedemler bizim apt. bizim ust katımızda otururdu ve bana her aksam boza almak için seslenirdi alırdı bir aksam dedem gene bagırmıs annemcıkmıstı o sırada dedem ermana boza alıcam demiş annemde o cezalı boza içemez demiş dedemde neyse olsun yarınıda var bunun demiş o aksam bana son seslenişiydi. Bende ogunden sonra bozaya sogdum aslında cok guzeldir ama her boza cı sesi duydugumda o aksam aklıma gelir nerde gorsem hep dedem aklımda berbat bir duygu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anathema, 02 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
bozayı bende sevmem aslında, dedemler bizim apt. bizim ust katımızda otururdu ve bana her aksam boza almak için seslenirdi alırdı bir aksam dedem gene bagırmıs annemcıkmıstı o sırada dedem ermana boza alıcam demiş annemde o cezalı boza içemez demiş dedemde neyse olsun yarınıda var bunun demiş o aksam bana son seslenişiydi. Bende ogunden sonra bozaya sogdum aslında cok guzeldir ama her boza cı sesi duydugumda o aksam aklıma gelir nerde gorsem hep dedem aklımda berbat bir duygu

ba$In saoLsun arkada$M...kötü ßi anI..Ama ßak deden sana içirmek iStermi$;) iÇ ßence ii hissederSin ;)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

Küçükken bi kere dedem almıştı, içmiş beğenmemiştim sora yıllarca ağzıma koymadım sevmedim ben bunu diye, sora unuttuum gittim.. ve şimdi bu topicle tekrar hatırladım. Ama tadını hatırlamıyorum bile. Çok zevkti damak zevkim. Bir tatmak lazım[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Miraul, 03 Kasım 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
vefa bozacisina gireceksin iciceksin bozani cikicaksin missler gibi..

bu arada boza nasil sevilmez yahu?? yada nerede yasiorsunuzda suana kadar tatma firsati bulamadiniz alaskaa?

+1

aynen..ßozasIz oLmaz..heLe mevsimin ßu vakitleri çok tatlı gidio;)[signature][hline][b]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!
[b]

Zaten tadından tiksinirim ilk içişimde böğkk bune yaa demiştim, sonra tekrar içirmeye kalktıklarında bana içirmeye çalışanlara püskürtmüştüm...Tadını hiç sevmem midem bulanır...

Bide maganda tipli bi herifin pencerenin dibinde son derece detone bir şekilde Booğğzaaağağağaaağğğğ diye anırması yüzünden nefret eder hale geldim[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...