Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir de hava??

beybin

Öne çıkan mesajlar

babamları görmeye gidiyorum da izmire.nasıl hava arkadaşlar?neler alaym yanımaa??çok kalın şeyler mi alayım?hava durumu izle demeyin lütfen yalan onlar yaLann=)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

yer yer parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı bir hava önümüzdeki bir kaç gün izmir ve çevresine hakim oalcak

(inanma tabi bursadayım ben)[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

bugün dondum ben şahsen kalın bişeyler al bence soğuk..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

belli işte aoğuk kardeşim allahallaa[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

nedir yani şimdi sen haberlerde verilen hava durumu tahminlerine aldırmayıp burada verilen tavsiyelere mi uyacaksın? bravo. hava da zaten stabil bişey şimdi izmirli bi arkadaş 'soğuk' diyince bu zaten bi 204053 gün havanın soğuk olacağı anlamına geliyor. güzel güzel.[signature][hline]mantar
Sosyal ağlarda paylaş

izmirde 204053 gün kalmayacağım mantar.merak etme çok özlettirmiycem.ben 4 gün orada bulunacağım.izmirde yaşamayan biri olarak mantar , sen bilemeyebilirsin ama . izmir öyle hemen de hava deiştiren bir yer diil.13 yıl orada yaşamış bir izmirli olarak söylüyorum . Ayrıca izmirde yaşayan biri havanın durumunu daha iyi bilecektir . Sürekli şikayet edilmiyor mu hatta kaç kere gazetelere konu olmadı mı hava durumlarının saçmalığı?bir gazeteci olarak bunları bilmen lazım. dersine çalış gel sorucam canım. :D[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

olayı polemiğe dönüştürme gibi bir niyetim yok. istanbul'un görece değişken havasına aşina biri olsam da izmir nasıl bir mikroklima sistemine sahiptir bilemem elbette ama hava durumunun internetten alacağım 'subjektif' bir sözden daha güvenilir olduğu kanaatindeyim. gaztecilikle alakasını çözemedim, hiç girmeyelim.

:)
(bi smiley koyalım da gerginlik bitsin hesabı)

[signature][hline]mantar

[Bu mesaj Mantar tarafından 01 Kasım 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaa meteorolojinin tahminleri çıkmıyo ya hiç.o yüzden isyan etti halk bi ara. ee bilmiyorsun işte aallaaaaa=) ya sonuçta orada yaşayan insanlar söylüyor bunu anladın ?[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ya insanlar söylesin tamam. ve varsayalım ki insanlar doğru söylüyor. ne demelerini bekliyorsun. haa eylül falan olur veya mart kısa kollu-uzun kollu, ince-kalın tereddütünü dibine kadar yaşarsın. ama kızım aylardan KASIM KASIM. donarsın be. giy kalın bişeyler.[signature][hline]mantar
Sosyal ağlarda paylaş

izmirin kışları hiçbizmn çok sert değildir ki.sen istanbul a göre düşünme. he buarada ;

| Zergling, 01 Kasım 2005 23:46 [ Yanitla | Sil ]

--------------------------------------------------------------------------------
hehe guzel bir konu saol :) benimde işime yarıyacak :) bende izmirdeyim bayramda... perşembe gunu ordayim :)

--------------------------------------------------------------

hayet de gerekli yanii tmm canım? :)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bayramını doğubeyazıtta, muşta, kahramanmaraşta, girnede, tatvanda, aşkabatta ve bişkekte geçirecek olanlar için de orada oturan patiler varsa bi bildiriversinler hava durumunu..meteoroloji de termometreler oynasın balonlar uçursun.

(olay polemiğe döndü bu son mesajım :) )[signature][hline]mantar
Sosyal ağlarda paylaş

mont+kazakla üşümekteyim şuan kısaca mont+kalın kazak daa ii olur bence(mümkünse boğazlı)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...