beybin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 babamları görmeye gidiyorum da izmire.nasıl hava arkadaşlar?neler alaym yanımaa??çok kalın şeyler mi alayım?hava durumu izle demeyin lütfen yalan onlar yaLann=)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yer yer parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı bir hava önümüzdeki bir kaç gün izmir ve çevresine hakim oalcak (inanma tabi bursadayım ben)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Soğukmuş biraz..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bugün dondum ben şahsen kalın bişeyler al bence soğuk..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 izmire hayatımda bi kere gittim o zaman da kar yağmıştı bastığım yeri kurutuyorum ama hava bayram boyu soğuk olucakmış heralde teyzemler gelicek yarın o söyledi[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Benim babam İzmir'de, ben İstanbul'dayım. Hep giderim :) Sen bol bol ince, biraz da kalın al. Belli olmaz oranın havası ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 belli işte aoğuk kardeşim allahallaa[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ince mince alma, aksine az ince al baya az. kalın şeylerden al, cidden soğuk baya[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hava soguk burada yagmur bekleniyor :([signature][hline]KİMSE BENİ SEVMİYOR :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 soğuk baya kazakla geziom[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 nedir yani şimdi sen haberlerde verilen hava durumu tahminlerine aldırmayıp burada verilen tavsiyelere mi uyacaksın? bravo. hava da zaten stabil bişey şimdi izmirli bi arkadaş 'soğuk' diyince bu zaten bi 204053 gün havanın soğuk olacağı anlamına geliyor. güzel güzel.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 abi kalınn kalınn giyin bide haftasonu yaamur yağcakmışş okuld gtüm dndu wallahaa bide yaamur gelirse ısınır hava ama olsun sen kalın giyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 izmirde 204053 gün kalmayacağım mantar.merak etme çok özlettirmiycem.ben 4 gün orada bulunacağım.izmirde yaşamayan biri olarak mantar , sen bilemeyebilirsin ama . izmir öyle hemen de hava deiştiren bir yer diil.13 yıl orada yaşamış bir izmirli olarak söylüyorum . Ayrıca izmirde yaşayan biri havanın durumunu daha iyi bilecektir . Sürekli şikayet edilmiyor mu hatta kaç kere gazetelere konu olmadı mı hava durumlarının saçmalığı?bir gazeteci olarak bunları bilmen lazım. dersine çalış gel sorucam canım. :D[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 olayı polemiğe dönüştürme gibi bir niyetim yok. istanbul'un görece değişken havasına aşina biri olsam da izmir nasıl bir mikroklima sistemine sahiptir bilemem elbette ama hava durumunun internetten alacağım 'subjektif' bir sözden daha güvenilir olduğu kanaatindeyim. gaztecilikle alakasını çözemedim, hiç girmeyelim. :) (bi smiley koyalım da gerginlik bitsin hesabı) [signature][hline]mantar [Bu mesaj Mantar tarafından 01 Kasım 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yaa meteorolojinin tahminleri çıkmıyo ya hiç.o yüzden isyan etti halk bi ara. ee bilmiyorsun işte aallaaaaa=) ya sonuçta orada yaşayan insanlar söylüyor bunu anladın ?[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya insanlar söylesin tamam. ve varsayalım ki insanlar doğru söylüyor. ne demelerini bekliyorsun. haa eylül falan olur veya mart kısa kollu-uzun kollu, ince-kalın tereddütünü dibine kadar yaşarsın. ama kızım aylardan KASIM KASIM. donarsın be. giy kalın bişeyler.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 izmirin kışları hiçbizmn çok sert değildir ki.sen istanbul a göre düşünme. he buarada ; | Zergling, 01 Kasım 2005 23:46 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- hehe guzel bir konu saol :) benimde işime yarıyacak :) bende izmirdeyim bayramda... perşembe gunu ordayim :) -------------------------------------------------------------- hayet de gerekli yanii tmm canım? :)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 o zaman bayramını doğubeyazıtta, muşta, kahramanmaraşta, girnede, tatvanda, aşkabatta ve bişkekte geçirecek olanlar için de orada oturan patiler varsa bi bildiriversinler hava durumunu..meteoroloji de termometreler oynasın balonlar uçursun. (olay polemiğe döndü bu son mesajım :) )[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 onu onlar düşünsün. izmir de yaşayan patiler bana yardımcı oldular saolsunlar.[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 havayı bosverde 5sn once deprem oldu sureklı oluyor valla ne oluyor dedım hheheh[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 buzzz.. çok buz sayılmaz ama soğuk. kazak al :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sabahları soğuk oluyor, öğlen vakti biraz daha yumuşak geçiyor. ama soğuk oluyor yine de.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bi mont bi kazak (sweat-shirt te olur) tamamdir. Hava gunduz de aksam da sert artik usutuyo insani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 mont+kazakla üşümekteyim şuan kısaca mont+kalın kazak daa ii olur bence(mümkünse boğazlı)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 son bir kaç senedir izmir de ilk ve sonbahar denen $ey yok,mevsimler yaz ve kı$ olarak degi$iyor ki $uan kı$ kdr soguk denebilir.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar