Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pat - Warrior PvP video

Phlox

Öne çıkan mesajlar

@hikmetozsahin

Emin ol ikinci sırada olur ( bir warlock'larındır malesef :D) çünkü Alliance olarak bi kenarda duran 57 olmuş bi Dwarf Hunter'ım var.( yanlış server yüzünden arada girip kasmaktan başka öle boş boş durur.) Ve ben yanımda paladin olduğu gruplar kadar zevk aldığım gruplar çok az hatırlıyorum. İyi bir pladinle oynamak büyük bir zevk , o iyi paladin tüm grubun etkisini ve gücünü %20 civarında arttırabiliyor ki bu gerçekten grubta olduğu için şükrettiğiniz bi class haline gelmesi için yetiyoda artıyor bile.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FreEmoon, 31 Ekim 2005 21:06 tarihinde demiş ki:
@hikmetozsahin

Emin ol ikinci sırada olur ( bir warlock'larındır malesef :D) çünkü Alliance olarak bi kenarda duran 57 olmuş bi Dwarf Hunter'ım var.( yanlış server yüzünden arada girip kasmaktan başka öle boş boş durur.) Ve ben yanımda paladin olduğu gruplar kadar zevk aldığım gruplar çok az hatırlıyorum. İyi bir pladinle oynamak büyük bir zevk , o iyi paladin tüm grubun etkisini ve gücünü %20 civarında arttırabiliyor ki bu gerçekten grubta olduğu için şükrettiğiniz bi class haline gelmesi için yetiyoda artıyor bile.

Bu dediğin pve için gecerli degil mi?[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
Sosyal ağlarda paylaş

@Lind3r0th

Shaman'dan dps class falan olmaz. Çiftelli silah alsa eline ve totemli falan yüklense moba , ya agroyu alır üstüne hem kendi hem priest'in manasını bitirir her mob grubunda, yada ölür bide onu reslemeyle uğraşırsın yada tekelli silah alır eline kalkanla beraber o zamanda doğru dürüst dmg veremez işe yaramaz. Offtank olayı bambaşka bi muammadır bence çünkü shaman ancak petsiz bi hunter kadar offtank olabilirki sağlam instancelarda o bile olmuyo malesef gerekli yerde agroyu bırakamadığı için ölüp durur shaman. Haa dersenki heal olur bak o olur işte ona lafım olmaz ama ordada şöle bi sorun var Shaman buff'sızdır ve elindeki tek buff kaynağı olan totemlere yüklenincede malesef heal için manası kalmaz, dmg vermeye çalışıp manası kalmadığı için heal edemiyen priestlere döner.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

@hikmetozsahin

Yoo öle bi PvE yada PvP ayrımı yapmadım, Paladinin PvP'de grup için neler yapabileceğini öğrenmek istersen bu topikteki sam'in yazılarını oku bir iki mesajda grup içinde bir paladinin üstleiene gelen full epik warrioru nasıl uzun süre minumum zararda bırakıp grubu ayakta tutabildiğini , ve o grubun o palaya nasıl minnettar kalabileceğini anlarsın, insanlar paladinle "buffadin" yada "sapport class canım" diye dalga geçerken aslında paladinin sapport class olarak neler yapabileceğin gözden kaçırdıklarını anlamış olursun.[signature][hline]Albert Einstain demişki
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FreEmoon, 31 Ekim 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
@hikmetozsahin

Yoo öle bi PvE yada PvP ayrımı yapmadım, Paladinin PvP'de grup için neler yapabileceğini öğrenmek istersen bu topikteki sam'in yazılarını oku bir iki mesajda grup içinde bir paladinin üstleiene gelen full epik warrioru nasıl uzun süre minumum zararda bırakıp grubu ayakta tutabildiğini , ve o grubun o palaya nasıl minnettar kalabileceğini anlarsın, insanlar paladinle "buffadin" yada "sapport class canım" diye dalga geçerken aslında paladinin sapport class olarak neler yapabileceğin gözden kaçırdıklarını anlamış olursun.

Oyunu alınca paladin oynuyacağım sağdece fikir ediniyordum :D
Sağ ol[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 31 Ekim 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
shaman nerden girdi bu topice ya?

her topiğin elinde sonunda geleceği tek yer vardır o da

Nerf Shaman!!! :D[signature][hline]Albert Einstain demişki
Sosyal ağlarda paylaş

ya löl shaman mi yararsız gruba ? cok sacma ve mantık dısı seyler seyler yazmıssın kendi dusunceni kanıtlamak icin..warlock herkese soulstone verir diyosun buna bi löl cekilir warlock sadece 1 kisiyi soul stone yapabilir..(30 min cooldown)sen grubuna bi shaman al adam bi windfury totem diksin bakalım mob taunt layan def warior bile acayip dmg ler veriyo ki dusun rogue napar?hadi dersin resto druid priestten daha iyi healer olur yada warlock mage den daha ii dmg dealer ona bisi demem kisiden kisiye degisir ama sen bi shaman i gereksiz buluyosan wipe yemeye mahkumsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili way rogue dmg i ozel vuruşlarla veriyor düz vuruşlarla değil warrior icin iyi.
Ayrica horde icin Druid varsa Shaman alacaksin res icin 5 kişilik instanceye hem druid hem priest alacak halin yokya (feral hariç)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nameless13, 31 Ekim 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
arada alakasız dolu msg olmuş bende alakasız bişiy diyim içimde kalmasın
dün av yapıyorum baktım 3 tane tauren warrior savaşın olduğu yere koşuyo tırstım giremedim oraya tiplerini görünce

LOL KOPTUM![signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.

----------------
CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o
Sosyal ağlarda paylaş

ya shaman için grupta gereksiz diyenleri kınıyorum.Super gerekli bir eleman,yalnız mal gibi daayytt ben şamanım dalarım derse pek yararı olamaz.
Sonuçta totemi var,ES si var deli gibi şeyler bunlar.
Ha shaman overpower mı?
kesinlikle diil,valla en kolay aldıgım ıkıncı class benım ne dıım.
Elementallar biraz zorluyor okadar =).[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

said:
numberten, 01 Kasım 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
abi warlord seti giymis tauren warriorlardan bende korkuyorum walla okuz gibi oluyo hodoo dedimi kacarim hele benim ud roguenun onla kapistiini dusunemiyorum lol

gnome rogue u düşün hele yazık minicik höt dese korkudan ölür :P[signature][hline]Lotharin Level 5x Orc Warrior - Haumarush
Guildless(guild dağıldı ya ühüh)
BS/mining
Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion
Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...