Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pat - Warrior PvP video

Phlox

Öne çıkan mesajlar

said:
Phlox, 31 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
ehh ben pes ettim :) hala eğlencesine bi video oldugunun farkına varamadınız benden bu kadar :)

Ya güzelim konu o değil konu milletin sidik yariştirma işine girmesi bi kisim wtf omfg mod bir kisim buda bişimi ben xx modund akonu o yüzden uzuyor açıkcası böyle uzamasa ne keyifi olacak atışmalar olacakki forum keyfi cikicak demi :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 31 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
ehh ben pes ettim :) hala eğlencesine bi video oldugunun farkına varamadınız benden bu kadar :)

katılıyorum :)[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin
EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior
EU-Nordrassil 1Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Sam adam ilk videosunda da eziyor buffsuz bırakta sta buff olsun adam yeteneksiz değil bu bir gerçek ha 2. video da bak nasıl eziyorum izle öğren formatında yapmamış zaten iyi bir warrior arkasında healer oldumu ab de flag vermeden oyunu ezer alır diye göstermiş eh gerçek bu yoksa adamın ben rank14 üm god mode demiyor bizim serverda (kor`gall) gnome rogue var ivanim mi ivalim ne birde myu bunlar oyundayken horde oyundan çıkıyor kasmıyor yani

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 31 Ekim 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

su paladin olayı hakkında bisi solemek istiyorum..simdi paladin de en fazla 5 k health olur epic ini vs ini alınca bu adamda 6 k + health var bu 1..bi de istedigin kadar arkana priest druid shaman vs koy bi karakterin yapacagı seyler sınırlıdır..orda adam baska bi class olsa birden 2-3 adam olduremez..1vs1 istedigin kadar dmg ver orda sana 2 kisi daha dalıyosa heal meal ise yaramaz yatarsın..demek istedigim adam warrior olmasa bikac sn de 5 k + dmg vuramasa yine yatardı..sam de solemis zaten arkasına destek alınca en cok cosabilen class warrior..orda bi paladin olsa okadar dmg e dayanamaz eli gider balon a basmaya :)

yani benim ilk karakterim priest ben rank 14 olsam o adamın anasını aglatırım gibi bi dusuncem hic olmadı..adamın yaptıgı video u izledim vaay bea rank 14 warrior ortamın a.. koyuyomus dedim..orda adamın 2-3 kisi birden indirmesi 2.5 k crit koyması bi mage in warrior u 1vs1 de gule oynaya oldurmesi olayını degistirmiyo..ya da bi rogue nun priest oldurmesini..
Sosyal ağlarda paylaş

İllaki AB De warriorlarin magelerin(fire spec) hutnerlerin borusu öter mass kiss konusunda o konuda haklisin ama misal bir Av de hiç bi class fire mage in yerini tutamaz ne hunteri ne bişisi outdoor pvpde ise şaman mage üstünlüğü var gene sonucda. roklari saymiyorum onlar 1. dereceden üstün hedefini korumasizken yakalamasi kafi.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

sta buff demiyorum strenght & agility vs totemleri, pot ikonları filan var hep seyredin tekrar. deathwish'le totemle 2478 vuruyor, anise battle shout ile 2117 filan vuruyor. buff/bug show bu, warrior'un gücü değil.. hayır warrior'un dandik olduğunu da söylemiyorum, anise'e şapka çıkarıyorum diyorum, warrior düşmanı filan da değilim..

regalya'nın dediği gibi benim lafım adamın şişirilmesi. acayip derecede kılım buna çünkü pickuplarla maça girince hemen kich geldi diye ağlamaya başlıyorlar. onu da böyle tanrı yerine koyuyorlar ama değil. burada da insanlar aynı şeyi yapınca tak dedi artık.. :)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

adam rank 10 iken arcanite reaper'ı vardı, millet gene aynı haldeydi çünkü arkasında 3 priest ile geliyordu wsg'de bu. 2 değil, 3. 1 tane de şaman oluyordu, zaten warrioru koy kenara priestleri öldüremiyorsun birbirlerini healleyip scream atıyorlar yanyana. bizim alliance tarafında da doğru düzgün MS build warrior yoktu o ara, herkes gidip warriora dalıyordu avanak gibi. karşıdaki horde da salaksa ilk gelip bana dalıyor, arkadan mageler warlocklar hunterlar pataklıyor bunları..

"simdi paladin de en fazla 5 k health olur epic ini vs ini alınca bu adamda 6 k + health var bu 1"

tauren hp bonusu var, warrior ile paladin arasındaki hp farkı dediğin kadar olmaz paladin +int +spi eşya kullanmıyorsa. rank 14 ekipmanıyla 5000 üzerine çıkacağım, (1-2 mavi parçayı değiştirebilsem daha da çıkar) anise de 5600 filandı..

paladinleri druid kadar bufflasınlar siz ondan sonra görün. :) field marshallığa yükselmiş fearl druidimiz var, warriorları bearformdan çıkmadan yatırıyor. yardıma gidip heallersem kızıyor "adamla teketek bırakmadın beni" diye.. :-) (karşısındaki de amele yeşilli adam değil, earthshaker, might set var bizimki fist of omokk'lu lol)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Napar inanilmaz olarak rank 0 adam cok daha güzel gear yapar eser battle fieldde yada rank 2 adam alir bufflari gene coşar mevzu item rank vs değil warrior a overheal tuf lu warrior cok mu az vuracak bundan yoo nispeten yakin dmglar olacak sonuçda..
bu arad asam fist of ommokk + 15 str ile hoş oluyor acikcasi.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 31 Ekim 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu güzel insan rank 0 adam eşit değildir noob misal benim şaman honor conc da rank 10 (30 küfür hafta olmuştur heral :P ) oldu şimdi rank 0 diyelim şu var bana süperhero diyorlar çünkü 1 vs 1 de yenilmem yenilemem :P işin şakasi daha oncede yazmıştim 20k düel yaptiysam 1950 sini almişimdir şimdi bende rank yok nubmu oluyorum rank a endeksleme yetenekleri herşey healde bitiyor ne rank ne item veyahut skill önemli değil sen ölmüyorsan/kesemiorlarsa onlar ölecek gayet basit bi denklem
Sosyal ağlarda paylaş

@Regalya

Yok valla o denklemde bi hata var ki oda şu, eğer sen kesilmiyosan ama adamıda (mesela Druid) kesemiyosan sonunda 25 dakka süren 1vs1'den bunalıp bırakıyosunuz PvP yapmayı.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

sam dediğin diğer warriorun gizli bir yeteneği mi var sadece battle shoutla 2100 vuruyor ? rank 14 warrior, battle shout + enrage ile 2k+ ms vurur rahatlıkla. bir player yetenekli olunca damage artmıyor sonuçta.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
heres a graff

1 2 3 4 5
rogue rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FreEmoon, 31 Ekim 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
@Regalya

Yok valla o denklemde bi hata var ki oda şu, eğer sen kesilmiyosan ama adamıda (mesela Druid) kesemiyosan sonunda 25 dakka süren 1vs1'den bunalıp bırakıyosunuz PvP yapmayı.

Hayir güzel arkadaşim druidin allahi olsa 1-2 dkk sürer sanmiyorsunki manalar bitipde yeniyorsun veyahut yeniliyorsun ne frali ne moonkini oyun dengesi bu şamani düelloda yenemezsin.

[Bu mesaj Regalya tarafından 31 Ekim 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 31 Ekim 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
said:
FreEmoon, 31 Ekim 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
@Regalya

Yok valla o denklemde bi hata var ki oda şu, eğer sen kesilmiyosan ama adamıda (mesela Druid) kesemiyosan sonunda 25 dakka süren 1vs1'den bunalıp bırakıyosunuz PvP yapmayı.

Hayir güzel arkadaşim druidin allahi olsa 1 dkk sürer en fazla ne frali ne moonkini oyun dengesi bu şamani düelloda yenemezsin.

O zaman nerf şaman :)[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
Sosyal ağlarda paylaş

@Regalya

Yok zaten ben Shaman için sölemedim onu , senin denklem için söledim:D o denklemde böle bi açık var anlamında. Buralarda bi yerde Druid vs Paladin videosu vardı orda gayet güzel anlatıyo demek istediğimi, yoksa konu tamamen shaman'sa zaten o char'ı bu oyuna 1vs1 için koymuşlar , gruplarda bi işe yaramasın ama teke tekte herkezi yensin demişler.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

ha eyw ama ginede şu var ver şamana tuf u bas over heal o da güzel adam keser sonucda gurup savaşlaridna palanin tirnagi olamaz support konusunda (benim düşüncem) ama dediğim gibi herşey healde bitior[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şahsen ben grubuma ( mesela mage,warrior,priest,rogue dan oluşsun) 5. bi elaman almak istersem ve her sınıfı içeren bi liste yapsam shaman listenin sonunda sonunda olur mesela, çünkü böle bir gruba herkez shamandan daha yararlı olur bence, anca işte priest'in yetişemediği yerlerde heal yaparsa yararlı olur. Yoksa Shaman'ın en yararlı skilli olan totemleri instancelarda pekte işe yaramıyo çünkü ya mana sorunu çıkıyo yada grup fazla hızlı gittiği için totemler çok gerde kalıyo, ( ya ne zaman şu totemleri kaldırıp bunları tek bi tanesi bile kullanılabilecek şekilde de olsa aura haline getirecekler.)[signature][hline]Albert Einstain demişki
Sosyal ağlarda paylaş

@freemon
cok saçma düşünüosun wipe yediginden kendini ressurrect edebilen bi classı instance a almayp gidip dps için hunter alıosan o senin düşüncen bide totemler 1 ay fln kalmıo öle arkada kalmalar fln 300 mana istio totem str agi olanlar 600 manada her combatta fazla komaz priestın her combatta açtığı shielde say onun kadar yararlı.he bide totem koyup su içebiliosun.[signature][hline]Shippy
Jeffrey
7 Cüceler

[Bu mesaj shippy tarafından 31 Ekim 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla saçmamı düşünüyorum bilmiyorum ama düşüncem bu. Bu güne kadar grupta olmadığı için üzülmediğm tek class Shaman'dır, eğer wipe'dan korkuyosam gruba Warlock alırım herkeze birer tane soulstone verir böylece saatte bir yapılan bir skillede bel bağlamamış olurum üstüne , üstünede hem dps hem ekstra bi tank kazanmış olur grup, yada druid alırım en azından yarım saatte bi combat res yapar yine wipe yemez grup. ( ki bi grupta hem priest hem druid varken hala warrior ölüyosa o gruptan bi halt olmaz) liste böle uzatılabilir. Neyse yaprağa bakmayı bırakıp ormana bakmaya başlarsak daha mutlu olacam. Buraya tekrar yazmayı gerekli görüyorum , shaman grup için gereksiz deildir ama gruba 5. bi elaman almak istersem ve her sınıfı içeren bi liste yapsam shaman listenin sonunda olur.[signature][hline]Albert Einstain demişki
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FreEmoon, 31 Ekim 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
Valla saçmamı düşünüyorum bilmiyorum ama düşüncem bu. Bu güne kadar grupta olmadığı için üzülmediğm tek class Shaman'dır, eğer wipe'dan korkuyosam gruba Warlock alırım herkeze birer tane soulstone verir böylece saatte bir yapılan bir skillede bel bağlamamış olurum üstüne , üstünede hem dps hem ekstra bi tank kazanmış olur grup, yada druid alırım en azından yarım saatte bi combat res yapar yine wipe yemez grup. ( ki bi grupta hem priest hem druid varken hala warrior ölüyosa o gruptan bi halt olmaz) liste böle uzatılabilir. Neyse yaprağa bakmayı bırakıp ormana bakmaya başlarsak daha mutlu olacam. Buraya tekrar yazmayı gerekli görüyorum , shaman grup için gereksiz deildir ama gruba 5. bi elaman almak istersem ve her sınıfı içeren bi liste yapsam shaman listenin sonunda olur.

Merak için soruyorum, ally olsan paladin kacıncı sırada olur?
[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...

[Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 31 Ekim 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...