Samah Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Boyle dmg vermesi normal mi diyosunuz siz şimdi HW olunca?Yapmayın gozunuzu seweyim insanlık dışı vuruyo bu abi.Hangi serverdeymis biri orensede ziyarete gitsek ama iyi olurdu bi duelde denemek :9[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 her HW boyle vurmuyor tabiiki, adamin uzerindeki bufflara bakin bi kere. deathwish var +20% dmg, AB dmg buffi var +30% dmg, crusader var +200 AP, enrage var +30% dmg. birakin vursun elindeki HW silahi bide bunca +dmg bonusla.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 boyle biri yok[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Warrior hakkatten aşmiş olayi Arkadaslar birsey sorucam bu Wow Video lari neden telefona yuklenmiyor 3gp formatina yuklenmiyor sinir oldum ya bu video yu mutlaka yuklemem gerek :([signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Hayata küstüm Bir de, arka plandaki sarki ne[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: haydi turkiye kim tutar seni.. cevap: Recep Tayip ERDOĞAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu official servermı?[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 US arthas server'i. bide keske bu pat isimli sahis gnome olsaymis, ben ayni serverda horde olup bacak kadar seyden bu dmglari yesem birakirdim 1sn dusunmeden.[signature][hline]oyle iste. [Bu mesaj thanatos tarafından 29 Ekim 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 pfff bu itemlerle normaldir tabi:([signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 OHANNESBURGERKINGLERSTANTUNI !!! o ne be abi yuuhhh, ohhhaaa, çüüüşşş !! %200 change to crit falan mı bu herif ? ayrıca elindeki silah nedir ?[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Abartmayın o kadar bence. Inventory'ne baktınız mı? O kadar pot, juju ile yapılmayacak iş değil.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 gangren potla damage vermiyor sonucta :) o kadar healer varken tabi normal ölmemesi ama damage etkileyici kabul etmek lazım :) özellikle 2. dakikada lumber millde recklessness açtıktan sonraki whirlwind bitirdi olayı :) yavaşlatıp saymaya çalıştım yaklaşık 12-13k damage vuruyo 3 saniye içinde orda :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ama sürekli değil işte sonuçta. Tamam highwarlord olmuş, hatırı sayılır bir başarı ama her zaman olmaz, denk gelmiş :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bana pek denk gelmiş gibi gelmiyo abi herif inanılmaz işler yapıyo adam beni 2 vuruşta indirir ya bu ne :( Ne zevkli oluyodur öle oynamak ya ölümsüz gibisin ve bunu tamamen hakkınla yapıyosun yani ortada hiç hile veya sahtekarlık yok kralsın resmen millet seni ayakta tutmaya çalışıyo sen dehşet saçıyosun katliam yaratıyosun orda inanılmaz tek kelimeyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 tum bufflara ve dmg bonus hedelerine dikkat ederek defalarca izledim movieyi. hicbi ability/enrage acik degilken rogue'a 1098 crit vuruyor stablesda, deathwish'i bugdan yararlanip almasi ve movie cekmesi bi yana o olmadan bile sadece enragele cok rahat 2k ms critine ulasabilecek bi karakter. bu movie 1.8 ms nerfunden once cekilmis olsaydi buyuk ihtimalle 3k+ critler gorurduk. :)[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 su pri yi kestiği yer super pri absord shield acıo adam shield e ramen 800 cakıo sonra 1900 2000 ard arda priest down :D[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Penthesilea, 29 Ekim 2005 19:32 tarihinde demiş ki:Bir de, arka plandaki sarki ne [signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: haydi turkiye kim tutar seni.. cevap: Recep Tayip ERDOĞAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Oha be adamın her vuruşu 1200 - 2500 arası YUH be. Nasıl oluyo bu olay?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu kadar damage veren damage dealer class varmı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Penthesilea, 29 Ekim 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Bir de, arka plandaki sarki ne +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 dinleyin sozlerini google yzın çıkar şarkı[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 GG , bitirmiş adam oyunu , biz boşa kasiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu ne bea!2-3 vurusta olduren warrior istemiyoruz help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu adamı ben kestim evet cidden kestim ama nerde ?[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 item var , oyun bilgisi var , bağlantıda var adam olanlarında hakkını vermiş ne yalan söyleyim ağzım açık izledim[signature][hline]A.k.a Baaluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yorumsuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar