Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pat - Warrior PvP video

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Boyle dmg vermesi normal mi diyosunuz siz şimdi HW olunca?Yapmayın gozunuzu seweyim insanlık dışı vuruyo bu abi.Hangi serverdeymis biri orensede ziyarete gitsek ama iyi olurdu bi duelde denemek :9[signature][hline]No game No stres
Long Live Rebellion
FrF
Mesaj tarihi:
her HW boyle vurmuyor tabiiki, adamin uzerindeki bufflara bakin bi kere.

deathwish var +20% dmg, AB dmg buffi var +30% dmg, crusader var +200 AP, enrage var +30% dmg.

birakin vursun elindeki HW silahi bide bunca +dmg bonusla.[signature][hline]oyle iste.
Mesaj tarihi:
Warrior hakkatten aşmiş olayi

Arkadaslar birsey sorucam bu Wow Video lari neden telefona yuklenmiyor 3gp formatina yuklenmiyor sinir oldum ya bu video yu mutlaka yuklemem gerek :([signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
Hayata küstüm

Bir de, arka plandaki sarki ne[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
haydi turkiye kim tutar seni..
cevap: Recep Tayip ERDOĞAN...
Mesaj tarihi:
US arthas server'i.

bide keske bu pat isimli sahis gnome olsaymis, ben ayni serverda horde olup bacak kadar seyden bu dmglari yesem birakirdim 1sn dusunmeden.[signature][hline]oyle iste.

[Bu mesaj thanatos tarafından 29 Ekim 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pfff bu itemlerle normaldir tabi:([signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
OHANNESBURGERKINGLERSTANTUNI !!!

o ne be abi yuuhhh, ohhhaaa, çüüüşşş !! %200 change to crit falan mı bu herif ?

ayrıca elindeki silah nedir ?[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Mesaj tarihi:
gangren potla damage vermiyor sonucta :) o kadar healer varken tabi normal ölmemesi ama damage etkileyici kabul etmek lazım :) özellikle 2. dakikada lumber millde recklessness açtıktan sonraki whirlwind bitirdi olayı :) yavaşlatıp saymaya çalıştım yaklaşık 12-13k damage vuruyo 3 saniye içinde orda :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Mesaj tarihi:
Bana pek denk gelmiş gibi gelmiyo abi herif inanılmaz işler yapıyo adam beni 2 vuruşta indirir ya bu ne :(

Ne zevkli oluyodur öle oynamak ya ölümsüz gibisin ve bunu tamamen hakkınla yapıyosun yani ortada hiç hile veya sahtekarlık yok kralsın resmen millet seni ayakta tutmaya çalışıyo sen dehşet saçıyosun katliam yaratıyosun orda inanılmaz tek kelimeyle...
Mesaj tarihi:
tum bufflara ve dmg bonus hedelerine dikkat ederek defalarca izledim movieyi.

hicbi ability/enrage acik degilken rogue'a 1098 crit vuruyor stablesda, deathwish'i bugdan yararlanip almasi ve movie cekmesi bi yana o olmadan bile sadece enragele cok rahat 2k ms critine ulasabilecek bi karakter.

bu movie 1.8 ms nerfunden once cekilmis olsaydi buyuk ihtimalle 3k+ critler gorurduk. :)[signature][hline]oyle iste.
Mesaj tarihi:
su pri yi kestiği yer super pri absord shield acıo adam shield e ramen 800 cakıo sonra 1900 2000 ard arda priest down :D[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 29 Ekim 2005 19:32 tarihinde demiş ki:Bir de, arka plandaki sarki ne
[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
haydi turkiye kim tutar seni..
cevap: Recep Tayip ERDOĞAN...
Mesaj tarihi:
item var , oyun bilgisi var , bağlantıda var
adam olanlarında hakkını vermiş ne yalan söyleyim ağzım açık izledim[signature][hline]A.k.a Baaluo
  • Yeni Oluştur...