Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pat - Warrior PvP video

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
OHHA falan oldum yaneee. Söylüycek laf bulamıyorum. Odin tüm warriorlara öyle bi druid ve de itemlar ihsan eylesin.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!

[Bu mesaj Rebelution tarafından 29 Ekim 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
indirmiyor nasıl indiricez?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Mesaj tarihi:
bütün video deathwish acik ve ms var adamda.yani warrior talentindeki bi bug ile oynuor.31-21 gibi bi talenti var.ayrica deathwish disinda bazi sahnelerde ab buff ile oynuor buda demekki % 50 fazladan vuruyor.ms+deadwish+ab buff.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------

[Bu mesaj xrex tarafından 29 Ekim 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
Mc lerdeki dmg dealer görevini roglara hunterlara değil warriorlara vermek lazım[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels.
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Mesaj tarihi:
keşke /played yazsaymış cidden merak ettim herif yok ediyor tabi healer'da binbir zorlukla görevini yapıyo helal valla[signature][hline] Makaveli rest in peace..
Mesaj tarihi:
death wish var :) patchten sonra bi bug oldu 52 talent alıyorlardı bazı classlar. o sırada çekilmiş bi video ama yine de death wish olmadan bile muhteşem :) o lumber millde sweeping strikes + whirlwind aşmış bi olay hatta :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Mesaj tarihi:
Oha diyorum başka birşey demiyorum helal oğlu helal olsun.

Zaten warrior'a geçmeyi düşünüyordum artık kesin kararlıyım. Adam devrilmiyor, tabi healer felaket healliyor.

Monitöre tükürdüm 2440+1800 dmg instant verdiğinde..[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Mesaj tarihi:
rion adam zaten hw olmuş :) kullandıgı silaha bak istersen.ayrıca tekrar düşündüm de o kadar da zor değil ya :) whirlwind falan da var bi de surekli death wish açık. üstüne rank 14 gear ve silahlarını da ekleyince böyle bişey çıkması normal :) sweeping strikes + whirlwindin bug oldugunu soyleyenler var zaten tek ability 8 attack[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
  • Yeni Oluştur...